3 Sprouts

3 Sprouts skupaj s tropom prijaznih živali skrbijo za otrokov razvoj, izobraževanje, zdrave prehranjevalne navade in urejanje sobe. Preverite vrečke za kosilo, škatle za igrače in druge rešitve za shranjevanje ter se prepričajte, kako dobro organiziran je lahko starš!
14 items total
Gajbica za shranjevanje CRATE L, 43 cm, zelena, 3 Sprouts
16 €
3SPICLGGN
Gajbica za shranjevanje CRATE L, 43 cm, zložljiva, krem, 3 Sprouts 3SPICLGCR
Gajbica za shranjevanje CRATE L, 43 cm, zložljiva, roza, 3 Sprouts 3SPICLGPN
Organizator plenic HEDGEHOG, bež, 3 Sprouts
21,20 €
3SP3SDCHED
Organizator za plenice WHALE, bež, 3 Sprouts
21,20 €
3SP3SDCWHL
Otroška torba za kosilo BEAR, 20 cm, modra, 3 Sprouts
27 €
3SPILUBEA
Otroška torba za kosilo DEER, 20 cm, roza, 3 Sprouts
28 €
3SPILUDEE
Otroška torba za kosilo SLOTH 3, 20 cm, siva, 3 Sprouts
23 € –8 %
21 €
3SPILUSLO
Steklenička s slamico za malčke DEER, 350 ml, roza, 3 Sprouts
21 € –10 %
18,70 €
3SPIWBDEE
Škatla za shranjevanje igrač FOX, 33 cm, bež, 3 Sprouts
27,70 €
3SPIBXFOX
Škatla za shranjevanje igrač SOVA, 33 cm, bež, 3 Sprouts
23,70 €
3SP3SSBOWL
Škatla za shranjevanje igrač UNICORN, 33 cm, bež, 3 Sprouts
27,60 €
3SP3SSBUNC
Škatla za shranjevanje igrač YETI, 33 cm, poliester, 3 Sprouts
24 €
3SPIBXYET

3 Sprouts - zabaven način za pospravljanje otroške sobe

3 Sprouts je blagovna znamka, ki že od leta 2007 ponuja inovativne in funkcionalne rešitve za shranjevanje za otroke. Znamko so ustanovili trije prijatelji, ki si delijo strast do ustvarjanja dobro oblikovanih izdelkov za otroke, ki so hkrati zabavni in funkcionalni. Trojica je na trgu videla vrzel za rešitve za shranjevanje, ki ne bi bile le praktične, temveč tudi vizualno privlačne za otroke in starše, ki se pogosto zelo trudijo, da bi ohranili red v igračah svojih otrok.

Naučite svoje najmlajše, kako organizirati svoje igrače z 3 Sprouts

Vrednote in vizija blagovne znamke se osredotočajo na ustvarjanje izdelkov, ki niso le funkcionalni, temveč tudi okolju prijazni, trajnostni in izdelani iz visokokakovostnih materialov. Prizadevajo si za inovativne in ustvarjalne modele, ki spodbujajo domišljijo in spodbujajo organizacijo v življenju otrok. Z njimi lahko otroke naučite, kako vzdrževati red v notranjosti, hkrati pa postanejo njen eleganten okras.

Organizatorji in rešitve za shranjevanje te blagovne znamke so na voljo v različnih velikostih in oblikah, zato starši zlahka najdejo popoln izdelek za potrebe svojega otroka. Na spletni strani Kulina boste našli zložljive škatle za igrače, posode za shranjevanje tekstila, organizatorje za knjige in revije, prenosne organizatorje za igrače ali kozmetiko ter nekatere organizatorje za vrata in stene.

Ne samo organizatorji igrač...

3 Sproutsv katalogu je na voljo široka paleta izdelkov, vključno z rešitvami za shranjevanje igrač, vrečkami za malico in škatlami za malico - vse to najdete na Kulina. Njihovi izdelki izstopajo zaradi značilnih živalskih potiskov in vzorcev. Živalski potiski dodajajo vsakdanjim predmetom pridih muhavosti in zabave, zaradi česar so bolj privlačni za otroke. Vrečke in škatle za kosilo je enostavno čistiti, izdelane so iz nestrupenih materialov, zaradi svojih zabavnih in igrivih oblik pa so všeč tako staršem kot otrokom. Škatle za kosilo imajo tri predale, ki omogočajo enostavno ločevanje sestavin in pakiranje raznolikih obrokov.

Če torej iščete eleganten in sodoben način urejanja otroške sobe in želite, da otroci aktivno sodelujejo pri njenem čiščenju, ali če skrbite za otrokovo prehrano in želite, da ima v šoli domače prigrizke, si vsekakor oglejte ponudbo otrokom prijaznih izdelkov na 3 Sprouts v Kulina.