Japonski kuhinjski nož TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS, 20 cm, Dellinger

Code: DNGRSXLM8
Brand: Dellinger
132 € –6 %
Japonski kuhinjski nož TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS, 20 cm, Dellinger
132 € –6 % 124 €
Razprodano
The item has been sold out…

Zelo oster japonski kuharski nož TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS (dolžina rezila 200 mm) je primeren za rezanje, rezanje in čiščenje mesa, sadja in zelenjave. Zaradi višje konice ga lahko uporabite tudi za podstavek za zelišča ali oreščke. Univerzalni nož, ki je vedno uporaben.

Čudovito obliko rezila in najvišjo kakovost poudarja 67 plasti jekla - rezalno jedro iz japonskega jekla VG10 je vstavljeno med dve plasti damaščanskega nerjavečega jekla, zato nož izkazuje izjemno vzdržljivost in trdnost ter ohranja dolgotrajno ostrino s trdoto približno HRC 62. Ročno brušeno in popolnoma uravnoteženo ostro rezilo z bleščečim damascenskim vzorcem, ki spominja na kraterje na luni, zmanjšuje trenje pri rezanju in preprečuje, da bi se narezana hrana prilepila na rezilo. Vsak dizajn je popolnoma edinstven in neponovljiv, zato je vsak nož originalen!

Kuharski nož TSUCHIME PROFESSIONAL DAMASCUS ima zelo trpežen in stabilen okrogel ročaj iz materiala G-10. Ta material ni koroziven, ne oksidira, je popolnoma vodoodporen, brez vonja in vzdrževanja. Ročaj je ergonomsko oblikovan, ročno poliran in prijeten za delo.

Detailed information

Product detailed description

Glavne prednosti:

  • visoka ostrina
  • narezana hrana se ne prilepi na nož
  • trpežno rezilo iz 67 plasti jekla
  • ročno poliran ročaj
  • izjemna zasnova
  • vsak kos je izviren

Dodatne informacije:

  • dolžina ročaja: 125 mm
  • dolžina rezila: 200 mm
  • celotna dolžina: 325 mm
  • ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju - lahko ga umivate samo ročno in takoj posušite

Additional parameters

Category: Kuharski noži
Weight: 0.238 kg
Barva: Črna
Material: Damascus Jeklo
Vrsta izdelka: Japonski nož
Kolekcija: Dellinger Tsuchime
Margin: E
Velikost: 32 cm
K překladu: CZ AUTO-PRO-title
The item has been sold out…

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field: