Kids Concept

Kid's Concept je švedsko dizajnersko podjetje, ki izdeluje lesene igrače za poenostavitev življenja z otroci, predvsem pa jim omogočijo varno in zabavno otroštvo, v katerem so otroci lahko, kdor koli si želijo biti. Edina omejitev je njihova domišljija. Se želite igrati?
1 items total

Otroški Concept - lesene igrače in drugo

Kid's Concept je švedska blagovna znamka, ki so jo leta 2007 ustanovile Anna Enander, Amelie Raberg in Johanna Backman, ki so menile, da na trgu skoraj ni pohištva v otroški velikosti in da ni koncepta, v katerem bi igrače, otroško pohištvo in izdelke za notranjo opremo z isto tematiko lahko uskladili za enotno oblikovanje otroške sobe.

Otroški Concept zato pomeni usklajene barve otroškega pohištva, igrač in dekorativnih elementov ter lesene igrače, ki spodbujajo otroško ustvarjalnost in domišljijo. Blagovna znamka ponuja široko paleto izdelkov, vključno s pohištvom, tekstilom za otroke, igračami, igralnimi kuhinjami, hišicami za lutke in izobraževalnimi igrami.

Otroški Concept izdelki in materiali

Ena od stvari, po katerih se Kid's Concept razlikuje od drugih otroških blagovnih znamk, je njegova zavezanost k trajnosti. Blagovna znamka v svojih izdelkih uporablja okolju prijazne in trajnostne materiale, kot je les s certifikatom FSC, ter vedno išče načine za zmanjšanje svojega vpliva na okolje.

Še en ključni vidik blagovne znamke Kid's Concept je osredotočenost na oblikovanje. Izdelki te blagovne znamke so znani po svoji čisti, minimalistični estetiki s poudarkom na naravnih materialih in umirjenih barvah. Namen te filozofije oblikovanja je ustvariti pomirjujoče in vzgojno okolje za otroke, hkrati pa spodbujati ustvarjalnost in domišljijsko igro.

Ena od glavnih prednosti Kid's Concept je kakovost izdelkov. Vse lesene igrače so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za igro otrok. Blagovna znamka uporablja nestrupene barve na vodni osnovi, ki ne vsebujejo škodljivih kemikalij, zato so igrače varne za otroke vseh starosti. To je velika prednost za starše, ki želijo zagotoviti, da se njihovi otroci igrajo z igračami, ki niso škodljive za njihovo zdravje.

Otroško geslo Concept - "Naj bodo otroci otroci"

Še ena prednost spletne strani Kid's Concept je, da so njihove igrače zasnovane tako, da otrokom pomagajo razvijati pomembne spretnosti. Veliko lesenih igrač je zasnovanih tako, da spodbujajo domišljijsko igro, ki je pomemben del otrokovega razvoja. Ko se otroci igrajo z domišljijo, se naučijo uporabljati svojo ustvarjalnost in domišljijo za ustvarjanje novih scenarijev in idej. To jim pomaga pri razvijanju spretnosti reševanja problemov, kritičnega mišljenja in socialnih spretnosti.

Z igranjem z lesenimi igračami lahko otroci razvijajo tudi fino motoriko. Pri številnih igračah morajo otroci manipulirati z majhnimi predmeti, kar lahko pomaga izboljšati koordinacijo rok in oči ter spretnost. Z igranjem z lesenimi kockami lahko na primer otroci razvijajo prostorsko zavedanje in koordinacijo roka-oko, ki sta ključni veščini za številne dejavnosti, vključno s pisanjem, risanjem in športom.

Igranje vlog je še ena pomembna spretnost, ki se je otroci lahko naučijo pri igranju z lesenimi igračami. Številne lesene igrače, kot so igralne kuhinje in hiše za lutke, so zasnovane tako, da otroke spodbujajo k igranju vlog. Igranje vlog otrokom omogoča raziskovanje različnih vlog in identitet, kar jim lahko pomaga razviti empatijo, čustveno inteligenco in socialne veščine. Z igro v igralni kuhinji lahko na primer otroci spoznavajo različna živila in načine njihove priprave, kar jih lahko spodbudi k preizkušanju novih živil in razvijanju zdravih prehranjevalnih navad.

Lesene igrače so odlične tudi zato, ker so trpežne in dolgotrajne. V nasprotju s plastičnimi igračami, ki se zlahka zlomijo in jih pogosto zavržemo po kratkem času, so lesene igrače izdelane tako, da trajajo dolgo. To pomeni, da se lahko prenašajo iz roda v rod, zato so trajnostna izbira za starše, ki želijo zmanjšati svoj okoljski odtis.

Skratka, Kid's Concept je blagovna znamka, ki ponuja široko paleto visokokakovostnih, varnih in trajnostnih lesenih igrač, udobnega tekstila in stilskega pohištva za otroke, zato če ste starši, ki želite svojim otrokom zagotoviti igrače, ki so zabavne in poučne, ter urediti otroško sobo v skladu s skandinavsko estetiko, preverite našo ponudbo!