Max Benjamin

Max Benjamin, družinska blagovna znamka, ki ponuja ročno izdelane in luksuzne sveče ter druge čudovito dišeče izdelke, namenjene odpravljanju stresa, sproščanju in umirjanju misli. Poiščite svoj poseben vonj in ga vzemite povsod s seboj.
2 items total

Max Benjamin - dišave, ki ustrezajo vašemu razpoloženju

Max Benjamin je blagovna znamka, ki že od svojega nastanka ustvarja valove v industriji dišav. Blagovna znamka s sedežem na Irskem slovi po ustvarjanju luksuznih dišečih sveč, dišečih kartic, difuzorjev za avtomobile in dom ter drugih izdelkov iz kategorije dišav za dom, ki so elegantni in prefinjeni.

Znamko je pred 15 leti v irski divjini Glencree Valley ustanovila Orla Van den Bergh in jo poimenovala v čast Orlinih sinov dvojčkov Maxa in Benjamina, pozneje pa sta jo razvila brata Mark in David Van den Bergh, ki ju je navdihnila ljubezen do izdelovanja sveč njune matere - Orle. Začela sta z eksperimentiranjem z naravnimi voski in eteričnimi olji ter hitro ugotovila, da imata talent za ustvarjanje čudovitih dišečih sveč. Njihova prva kolekcija je bila predstavljena leta 2007 in je bila takoj uspešna. Max Benjamin studio ima še vedno sedež v hribovju Wicklow, ki navdihuje pristop znamke k trajnostnemu oblikovanju.

Max Benjamin izdelki - poiščite svoj značilen vonj

Max Benjamin je znana po svoji razkošni ponudbi sveč, difuzorjev in dišav za dom. Blagovna znamka za izdelavo svojih izdelkov uporablja le sestavine najboljše kakovosti, vključno z eteričnimi olji. Vse sveče vsebujejo italijanske bombažne kite brez svinca in so narejene iz 100-odstotno naravnega sojinega in kokosovega voska ter dišav iz eteričnih olj. Vsaka sveča nastaja več kot sedem ur in je ročno vliva. Dišave so skrbno pomešane, da so popolnoma uravnotežene. Med najbolj priljubljenimi vonji te blagovne znamke so French Linen Water, limonska trava in ingver ter čaj maroške mete.

Blagovna znamka Max Benjamin je znana po svoji elegantni in prefinjeni oblikovalski estetiki. Embalaža blagovne znamke je preprosta, a elegantna, s čistimi linijami in umirjenimi barvami. Filozofija oblikovanja te blagovne znamke temelji na preprostosti in eleganci, kar se odraža v vseh vidikih njenih izdelkov.

Poslanstvo in vizija blagovne znamke

Blagovna znamka Max Benjamin si prizadeva ustvarjati izdelke, ki so lepi in naravni. V podjetju verjamejo, da lahko dišave spremenijo prostor, in si prizadevajo ustvariti dišave, ki so nepozabne in vplivne. Poslanstvo blagovne znamke je ustvarjati izdelke, ki izboljšujejo življenje ljudi, ne glede na to, ali se uporabljajo za ustvarjanje sproščujočega vzdušja doma ali za ustvarjanje posebnega ambienta za poseben dogodek.

Na spletni strani Kulina je na voljo vrsta izdelkov - dišeče kartice, dišave za avto in dišeče sveče, zato lahko izberete najljubši vonj in ga spremenite v svojo značilno dišavo ali značilen vonj svojega doma. Izdelki so preprost in eleganten način za zagotavljanje, da je vaš najljubši vonj povsod okoli vas. V omari, v predalu, v torbici, nahrbtniku ali v avtomobilu. Če se ga ne morete naveličati, ga lahko pospravite v kovček ali pod vzglavnik. In če smo iskreni - sploh ne bomo presenečeni, če boste to storili.