The Tea Republic

The Tea Republic nudi različen izbor čajnih mešanic, katerih sestavine izvirajo predvsem iz Malezije, Kitajske, Tajvana, Nemčije, Šrilanke, Indije, Južne Afrike in Južne Koreje. Zavrite vodo in se pripravite na praznovanje svojega zena!

The Tea Republic - proslavite mestnega državljana v sebi

The Tea Republic je češka blagovna znamka, ustanovljena septembra 2010 v Kuala Lumpurju v Maleziji, ki se osredotoča na pripravo čajev v tako imenovanem "zahodnem slogu" v nasprotju z obrednimi metodami, priljubljenimi v azijskih kulturah. Po spoznavanju in razumevanju malezijske kulture čaja in njenih edinstvenih mešanic je The Tea Republic julija 2013 predstavil svojo lastno paleto značilnih čajnih mešanic.

Znamka in njeni izdelki so namenjeni praznovanju vašega lastnega citeazena. Kdo je citeazen? Vsi, ki pijejo čaj. Črna, zelena, oolong, rdeča ali bela. Če imate radi čaj in ga veliko pijete, bo blagovna znamka The Tea Republic z vami z veseljem delila to veselje, saj vam ponuja 31 posebnih čajnih mešanic, katerih sestavine izvirajo predvsem iz Malezije, Kitajske, Tajvana, Nemčije, Šrilanke, Indije, Južne Afrike in Južne Koreje. Čaji prihajajo iz uveljavljenih nasadov čaja in od trgovcev z vsega sveta.

The Tea Republic paleta izdelkov

The Tea Republic ponuja raznolik izbor čajnih mešanic, ki jih je mogoče razvrstiti v pet različnih skupin, od katerih ima vsaka svoje edinstvene lastnosti in značilnosti.

  • TTR-jevi črni čaji so znani po svoji krepkosti, energijskih lastnostih in izrazitih okusih
  • Njeni oolongi imajo poln in nežen okus, ki je posledica delne oksidacije
  • Zeleni čaji, ki jih ponuja blagovna znamka, so narejeni iz zrelih listov s sladkimi notami in so bogati z antioksidanti
  • TTR-jevi beli čaji so izdelani iz skrbno izbranih mlajših listov, ki zagotavljajo nežen okus in številne koristi za zdravje
  • Zeliščni in sadni čaji so sestavljeni iz mešanice zelišč, cvetja in začimb, ki slovijo po svojih pomlajevalnih in zdravilnih lastnostih

Čajne piramide z The Tea Republic

Čajne piramide so tradicionalni izdelek te blagovne znamke. V njih lahko kupci izbirajo med značilnimi čajnimi mešanicami The Tea Republic's. Vsaka piramida vsebuje 1 ekološko čajno sito enkratno uporabo, primerno za pripravo približno 300 ml čaja.

Zakaj so čajne piramide boljše od običajnih čajnih vrečk?

Čajne piramide ali vrečke pogosto veljajo za boljše od običajnih čajnih vrečk iz več razlogov.

  • Prvič, čajne piramide običajno vsebujejo večje in kakovostnejše čajne liste, ki se lahko bolj razširijo in napolnijo. To omogoča polnejši in bogatejši okus v primerjavi s čajnimi vrečkami, ki pogosto vsebujejo manjše in manj kakovostne čajne delce in prah.
  • Drugič, čajne piramide pogosto omogočajo boljše kroženje vode in zraka, kar omogoča enakomernejši in popolnejši postopek namakanja. Tako lahko dobite bolj konsistenten in aromatičen čaj.
  • Čajne piramide so pogosto izdelane iz biološko razgradljivih in okolju prijaznih materialov, zato so bolj trajnostne in okolju prijazne.

Na splošno lahko čajne piramide zagotovijo bolj kakovostno izkušnjo pitja čaja z več okusa, arome in trajnosti kot standardne čajne vrečke, zato ne oklevajte in preizkusite mešanice in piramide The Tea Republic.

Edinstvena embalaža in darilna embalaža

The Tea Republic izdelki so primerni za darila za vsako priložnost, za vašo družino in prijatelje, ljubljene osebe, stranke in poslovne partnerje. Vsak zavojček čaja se odlikuje po edinstvenem dizajnu in pozornosti do podrobnosti.