Luknjači

1 items total
Luknjač CAP, 10 cm, srebrna, Philippi
Luknjač CAP, 10 cm, srebrna, Philippi
Na zalogi na spletu (2 pcs)
59,90 €
PHP273050

Luknjači - nepogrešljivi pisarniški pomočniki

Kaj so luknjači?

Derektorji za luknje so nepogrešljiv del pisarniške opreme za vse, ki želijo urejati in arhivirati dokumente. luknjač vam lahko pomaga pri doseganju ciljev, ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali oseba, ki želi imeti urejene dokumente.

Kako se uporabljajo luknjači?

Papir, karton in druge materiale lahko uredite in zložite tako, da z luknjači naredite luknje. Navajamo nekaj tipičnih načinov uporabe luknjačev:

  • Vložitev: Z luknjač lahko v papir naredite luknje, da ga boste lahko spravili v mape.
  • Obrti: Pri izrezovanju, izdelavi voščilnic in drugih obrti z dekorativnim luknjačokrasne vzorce na papirju.
  • Osebne izkaznice: Z luknjač lahko v osebne izkaznice ali priponke naredite luknje, da jih lahko pripnete na vrvice ali nosite na obesek za ključe.
  • Etikete: Etikete lahko preprosto obesite na kljuke ali jih pritrdite na predmete tako, da vanje z luknjačnaredite luknje.

Zakaj se nikelj uporablja pri izdelavi luknjačev

Nikelj je močna in proti koroziji odporna kovina, ki se pogosto uporablja za izdelavo luknjačev. V trgovinah Kulina so naši luknjači, ki jih proizvaja Philippi, so izdelani iz niklja, kar zagotavlja, da bo orodje kljub pogosti uporabi dolgo služilo.

Nenazadnje so luknjači iz niklja robusten in prilagodljiv pripomoček za arhiviranje in urejanje.

Kako vzdrževati luknjač?

Za dobro delovanje in daljšo življenjsko dobo je treba luknjač ustrezno vzdrževati. Tukaj je nekaj nasvetov za ohranjanje dobrega stanja luknjač :

  • Redno čiščenje: Po vsaki uporabi z luknjača odstranite delce papirja ali umazanijo. Orodje skrbno očistite z mehko krpo ali krtačo.
  • Mazanje: Na tečaje luknjača in druge premikajoče se dele razpršite malo silikonskega spreja ali mineralnega olja. Tako boste preprečili korozijo in ohranili pravilno delovanje orodja.

Na spletni strani Kulina lahko kupite tudi druge osnovne pisarniške potrebščine, kot so sponke za papir in ostila za svinčnike.