Seletti

Seletti - ta pristna italijanska blagovna znamka, ustanovljena leta 1964, je usmerjena k izpopolnjevanju, inovativnosti in izvirnosti, zato svojim strankam zagotavlja izdelke za dekoracijo doma, ki ne le presenečajo, ampak preprosto jemljejo sapo. Ali si upate povabiti Seletti-ja v svoj dom in kuhinjo?
312 items total
Dekorativna stenska svetilka WINDOW #1, 90 x 57 cm, bela, les/akril, Seletti SLT24000
Dekorativna stenska svetilka WINDOW #2, 90 x 57 cm, bela, les/akril, Seletti SLT24001
Dekorativna stenska svetilka WINDOW #3, 90 x 57 cm, bela, les/akril, Seletti SLT24002
Up
More products

Seletti - blagovna znamka kot nobena druga

Blagovna znamka Seletti, ustanovljena leta 1964, s sedežem v mestu Cicognara v Mantovi, povezuje oblikovanje z modo in pop artom. Deluje pod sloganom "(R)evolucija je edina rešitev", Seletti je postala sinonim za ustvarjalno italijansko odličnost in oblikovanje, saj ponuja dekoracijo za dom, svetila, posodo in drugo. Romano Seletti, ki je ustanovil blagovno znamko in ki sta se mu v osemdesetih letih prejšnjega stoletja pridružila sinova Miria in Stefano, je bil prvi, ki je podjetju dal dinamičen, inovativen in ustvarjalen značaj, ki se v zgodovini blagovne znamke ni nikoli izgubil. Lastniki in oblikovalci, ki delajo za Seletti, imajo enake značilnosti kot stranke in oboževalci podjetja - so pogumni in želijo več, tako v svojem življenju kot v svojem domu.

Seletti poslanstvo in vizija

Seletti ponuja izdelke, ki združujejo oblikovanje, vsakdanje življenje, umetnost in smisel za humor ter svojim strankam posredujejo vizijo edinstvenega, osebnega in zabavnega življenjskega sloga. Seletti je neprekinjeno potovanje z idejo o lepoti, obliki in funkciji.

Vse od ustanovitve blagovne znamke je njeno poslanstvo čim bolj izkoristiti neskončne raziskave izdelkov, si prizadevati za izboljšave, inovacije in izvirnost ter vedno znova opredeliti in prenoviti idejo o oblikovanju.

Selettiizdelkov in kataloga

Seletti izdeluje vse vrste izdelkov za dom, vključno z osebnimi in dekorativnimi predmeti, pohištvenimi kosi (fotelji, zofami, mizami, stoli in zunanjimi fotelji, podnožniki, odlagalnimi elementi in stranskimi omarami), posteljnino in kuhinjskim tekstilom, svetilkami in svetili za notranje in zunanje prostore, steklovino, jedilnim pri borom in jedilnim priborom za najbolj nenavadne mize.

Seletti je bil prisoten v številnih restavracijah, barih, hotelih, letoviščih in seveda zasebnih domovih, kjer je življenje ljudi postalo srečnejše, bolj barvito in polno nenavadnih idej.

Oblikovalci, ki stojijo za blagovno znamko

Za blagovno znamko stojijo številni oblikovalci in oblikovalski studii. Stefano in Miria Seletti, ki zdaj vodita podjetje, sodelujeta z vrsto mladih italijanskih in mednarodnih oblikovalcev, kot so Job Smeets in Nynke Tynagel iz studia Job, Marcantonio Raimondi Malerba, Antonio Arico, Maxime Ansiau, Elena Cutolo ali Emanuele Magini.

Seletti je sodeloval tudi s številnimi znanimi blagovnimi znamkami in oblikovalskimi koncepti, med drugim z revijo Maurizia Cattelana in Pierpaola Ferrarija, na podlagi katere je nastala Seletti Wears Toiletpaper - šokantna kolekcija krožnikov, preprog in drugih dodatkov za dom. Sodelovanje z znanim italijanskim modnim podjetjem Diesel je privedlo do kozmične posode in drugih kosov za dom, ki so resnično iz drugega sveta.

Na spletni strani Kulina imamo radi Seletti. Ali ste dovolj pogumni, da ga povabite v svoj dom?