Kozmetična ogledala

25 items total
Kozmetično ogledalo ALONA, 20 cm, črna, nerjaveče jeklo, Zack
191,39 €
ZACK40142
Kozmetično ogledalo AVIO, 16 cm, polirano, nerjaveče jeklo, Zack
131,99 €
ZACK40075
Kozmetično ogledalo LINEA, 18 cm, polirano, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40045
Kozmetično ogledalo MODO, črna, Blomus
Kozmetično ogledalo MODO, črna, Blomus
Na zalogi na spletu (1 pcs)
81,55 €
BM69085
Kozmetično ogledalo RENEW, nežno bež, Brabantia
36,95 € –7 %
34 €
BRAB223488
Kozmetično ogledalo VISTA, 5-kratna povečava, polirano jeklo, Blomus BM68949
Namizno ogledalo TOILETPAPER DRILL, 17,5 x 23 cm, Seletti
25 € –4 %
24 €
SLT17103
Namizno ogledalo TOILETPAPER SHIT, 17,5 x 23 cm, Seletti
25 € –4 %
24 €
SLT17104
Namizno ogledalo, 28 cm, s pladnjem, siva, Brabantia
36,95 € –10 %
33,10 €
BRAB280702
Namizno ogledalo, 28,3 cm, s pladnjem, bela, Brabantia
36,95 € –7 %
34 €
BRAB280726
Žepno ogledalo RONDO, 5 cm, srebrna, Philippi
26,90 €
PHP193124
Kozmetično ogledalo MODO LED, 5-kratna povečava, črna, Blomus
149 €
BM66350
Kozmetično ogledalo SONO, bela, Blomus
Kozmetično ogledalo SONO, bela, Blomus
Na zalogi na spletu (1 pcs)
48,91 €
BM66279
Kozmetično ogledalo SONO, črna, Blomus
Kozmetično ogledalo SONO, črna, Blomus
Na zalogi na spletu (2 pcs)
48,91 €
BM66280
Kozmetično ogledalo SONO, krem, Blomus
Kozmetično ogledalo SONO, krem, Blomus
Na zalogi na spletu (2 pcs)
48,91 €
BM69162
Kozmetično ogledalo SONO, svetlo siva, Blomus
48,91 €
BM69163
Kozmetično ogledalo SONO, temno siva, Blomus
48,91 €
BM69160
Up
More products

Kozmetična ogledala - odlično orodje za popoln videz

Kaj so kozmetična ogledala?

Kozmetična ogledala, pogosto imenovana ogledala za ličenje ali ogledala za nečimrnost, so ogledala, ki so bila izdelana posebej za lažje in natančnejše nanašanje kozmetike in druge osebne nege.

Nekatera naša ogledala imajo svetlobo LED, ki vam omogoča jasnejši pogled na obraz ter natančnejši nanos kozmetike in drugih izdelkov.

Naša kozmetična ogledala so na voljo v različnih velikostih, oblikah in modelih ter jih lahko namestite na steno ali ogledalo ali pa preprosto postavite na polico, zgornji del kopalnice ali predal. Ta ogledala so bila skrbno izbrana pri znanih proizvajalcih, kot so Blomus, Brabantia, in Seletti.

Kaj so povečevalna kozmetična ogledala?

Povečevalna kozmetična ogledala, znana tudi kot ogledala za ličenje, so specializirana ogledala, ki so zasnovana tako, da omogočajo podrobnejši in podrobnejši pogled na obraz. Ta ogledala so običajno manjša od običajnih ogledal in imajo povečevalno lečo, ki je lahko od 5-kratna do 15-kratna ali večja, odvisno od posameznega modela.

Povečevalna kozmetična ogledala so še posebej uporabna za nanašanje ličil, pincetiranje obrvi in druga skrbstvena opravila, ki zahtevajo veliko natančnost. V pomoč so lahko tudi ljudem z okvarami vida ali vsem, ki si želijo podrobnejši pogled na kožo.

Nekatera povečevalna kozmetična ogledala imajo vgrajeno osvetlitev, kot so luči LED, ki zagotavljajo svetlo, naravno osvetlitev, ki lahko posnema naravno dnevno svetlobo. To je lahko še posebej koristno pri nanašanju ličil, saj si lahko ogledate, kako bo vaše ličenje videti v različnih svetlobnih pogojih.

Povečevalna kozmetična ogledala so na voljo v različnih velikostih in slogih, vključno z ročnimi ogledali, namiznimi ogledali in stenskimi ogledali. Izdelane so lahko iz različnih materialov, kot so plastika, kovina in steklo, in lahko delujejo na baterije ali so priključene na vtičnico.

Katere vrste kozmetičnih ogledal so na voljo na spletni strani Kulina?

Na spletni strani Kulina lahko izbirate med široko paleto kozmetičnih ogledal, ki so izdelana po vaših posebnih potrebah. Obstaja več možnih vrst, med drugim:

  • Namizna ogledala: To so najbolj priljubljene vrste kozmetično ogledalo , ki so namenjena namestitvi na mizo ali nečimrnost. Lahko jih nastavite pod različnimi koti ter imajo različne velikosti in povečave.
  • Stenska kozmetična ogledala: Ta vrsta ogledal je idealna izbira, če nimate veliko prostora na pultu, saj so izdelana za obešanje na steno. Lahko so fiksni ali nastavljivi in na voljo v različnih velikostih.
  • Kompaktna ogledala: To so majhna, prenosna ogledala, ki so idealna za popravke na poti. Na eni strani imajo običajno standardno ogledalo, na drugi pa povečevalno ogledalo.
  • Osvetljena kozmetična ogledala LED: Ta ogledala imajo notranjo osvetlitev, ki zagotavlja najboljšo osvetlitev za opravljanje kozmetike. Lahko so na električni ali baterijski pogon.
  • Kozmetična ogledala s priseskom: Ta ogledala imajo priseske, s katerimi jih lahko pritrdite na gladko površino, kot je steklo ali ploščice. Če imate malo prostora in ne želite trajno pritrditi ogledala, so odlična rešitev.
  • Ogledala za potovanje: To so kompaktna in lahka ogledala, ki se zložijo za lažje pakiranje.
  • Stoječa kozmetična ogledala: Ta ogledala v celotni dolžini je mogoče postaviti pod različnimi koti.

Na koncu bodo vaše potrebe in želje določile vrsto kozmetično ogledalo , ki je za vas najprimernejša.

Kozmetična ogledala so le ena vrsta kozmetičnih pripomočkov, ki jih ponujamo; na voljo so tudi kozmetične torbice in torbice za ličila, držala za sušilec za lase, kopalniške tehtnice in organizatorji za kopalnico.