Kopalniški koši

13 items total
Kopalniški koš MINDSET, mineralno bela, Brabantia
57,80 €
BRAB303388
Kopalniški koš BIRILLO, 21 cm, bela, Alessi
79 €
ALPL10W
Kopalniški koš MINDSET, mineralno siva, Brabantia
57,80 €
BRAB303364
Kopalniški koš RIM, 3,3 l, stenska montaža, bel, aluminij, Zone Denmark ZO14499
Kopalniški koš SONO, 5 l, rjavosiva, Blomus
81,55 €
BM69168
Kopalniški koš SONO, 5 l, bež, Blomus
Kopalniški koš SONO, 5 l, bež, Blomus
Na zalogi na spletu (2 pcs)
81,55 €
BM69169
Kopalniški koš SONO, 5 l, svetlo siva, Blomus
81,55 €
BM69170
Kopalniški koš SONO, 5 l, temno siva, Blomus
81,55 €
BM69167

Kopalniški koši - ohranite kopalnico svežo in čisto

Zakaj je pomembno, da imate v kopalnici koš za smeti?

kopalniški koš (veliko manjši od običajnega kuhinjskega) je pomemben za ohranjanje čistoče in higiene v kopalnici. Tukaj je nekaj razlogov, zakaj je kopalniški koš nujen:

  • Sanitarije: kopalniški koš poskrbi za čistočo in higieno v kopalnici, saj ponuja posebno mesto za odlaganje odpadkov. To lahko vključuje predmete, kot so uporabljeni robčki, vatirani tamponi in sanitarni izdelki.
  • Zmanjšanje vonja in nereda: kopalniški koš brez vrečke za smeti lahko hitro postane umazan. Eden glavnih razlogov za uporabo vrečke za smeti v kopalniški koš je preprečevanje kopičenja odpadkov in zmanjšanje neprijetnih vonjav. Kopalniški odpadki, kot so uporabljeni robčki ali sanitarni izdelki.
  • Udobje: Če imate v bližini kopalniški koš smeti, lahko odpadke odvržete hitro in učinkovito. Tako boste v kopalnici ohranili red in čistočo ter preprečili kopičenje nereda.
  • Higiena: Uporaba vrečke za smeti v kopalniški koš lahko pripomore k vzdrževanju dobre higiene. Z uporabo vrečke za smeti so odpadki omejeni in jih je mogoče enostavno odstraniti, kar zmanjšuje tveganje onesnaženja.

Kako uporabljati in čistiti kopalniški koš , da ne bo smrdel?

Redna uporaba in čiščenje kopalniški koš sta ključnega pomena za preprečevanje neprijetnih vonjav ter ohranjanje čistega in higienskega vzdušja v kopalnici. Tukaj je nekaj nasvetov, kako uspešno uporabljati in čistiti kopalniški koš:

  • Izberite ustrezen koš: Izberite kopalniški koš , ki je primerne velikosti za vaše potrebe in ga je enostavno čistiti. Na spletnem mestu Kulina imamo na voljo številne zabojnike s pokrovi ali pokrovi vrhunskih blagovnih znamk, kot so Alessi, Blomus in Brabantia ki bodo pomagali pri zmanjševanju neprijetnih vonjav.
  • Uporaba podloge: Da bi olajšali čiščenje in preprečili, da bi se smeti oprijele dna kopalniški koš, uporabite podlogo za enkratno uporabo ali podlogo, ki jo je mogoče oprati.
  • Pravilno odstranjevanje smeti: Poskrbite za pravilno odlaganje smeti, tako da zavijete predmete, kot so stari robčki ali sanitarni izdelki, preden jih odvržete v koš.
  • Clean redno odlagajte v koš: Da bi preprečili kopičenje bakterij in neprijetnih vonjav, redno praznite in čistite kopalniški koš s toplo milnico.
  • Odišavite koš za smeti: Za odišavljanje koša v notranjost ali na dno koša položite vrečko sode bikarbone ali nekaj kapljic eteričnega olja.

Kopalnico lahko uredite tudi z drugimi potrebščinami za kopalnico, ki so na voljo v naši trgovini, kot so košare za perilo in organizatorji za kopalnico.