Stojala za toaletni papir

15 items total
Nosilec wc rolic, mat jeklo, Brabantia
Outlet
41,49 € –15 %
Nosilec wc rolic, mat jeklo, Brabantia
Na zalogi na spletu (1 pcs)
35,26 €
BRAB427220
Nosilec wc rolic, sijoče jeklo, Brabantia
41,49 €
BRAB427206
Stojalo z nosilcem wc rolic in ščetka MENOTO, Blomus
209 €
BM68663
Stojalo za toaletni papir SCALA, 71 cm, polirano, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40048
Toaletni pomočnik CARVO, 72 cm, bela, iz nerjavečega jekla, Zack
207,89 €
ZACK40818
WC ščetka CARVO, 42 cm, stenska, bela, iz nerjavečega jekla, Zack
120,99 €
ZACK40821
Stojalo za toaletni papir s ščetko, MENOTO, črna, Blomus
219 €
BM69151
Stojalo za toaletni papir z wc ščetko MODO, črna, Blomus
199 €
BM66263

Stojala za toaletni papir - osnovni dodatki za vašo kopalnico

Za kaj so namenjena stojala za toaletni papir?

Stojala za toaletni papir so oprema za kopalnico, ki hrani in razdeljuje toaletni papir. Pogosto se uporabljajo, kadar v kopalnici ni dovolj prostora za stenski držalo za toaletni papir ali če ne želite vrtati.

Stojala za toaletni papir so običajno sestavljena iz podstavka, navpičnega stebrička in držala za rolo toaletnega papirja na vrhu. Podstavek je izdelan stabilno in pogosto vsebuje gumijaste nogice, ki preprečujejo drsenje ali poškodovanje tal v kopalnici. Nekateri modeli, ki jih ponujamo na našem spletnem mestu, imajo tudi druge funkcije, na primer košara za organizacijo rezervnih zvitkov ali majhno polico za osebne stvari.

Naša stojala za toaletni papir izdelujejo ugledna podjetja, kot so Blomus, Brabantia, in Koziol in so na voljo v različnih modelih, materialih in zaključnih obdelavah, da se ujemajo z različnimi kopalniškimi dekorji.

Pri nas lahko kupite tudi dodatne kopalniške potrebščine, kot so držala za zobne ščetke, držala za toaletni papir in dozirnik za milo.

Naj izberem držalo za toaletni papir ali stojalo za toaletni papir?

Odločitev o izbiri med držalo za toaletni papir ali stojalo za toaletni papir je odvisna od osebnih preferenc in razporeditve vaše kopalnice.

držalo za toaletni papir je običajno pritrjeno na steno poleg stranišča in lahko vsebuje eno ali več rolic toaletnega papirja. To je prostorsko varčna možnost, ki omogoča, da je toaletni papir lahko dostopen in se ne postavlja na pot. Vendar je za namestitev držalo za toaletni papir treba vrtati v steno, kar v vseh kopalnicah ni mogoče ali praktično.

stojalo za toaletni papirpa je prostostoječa enota, v kateri so nameščeni zvitki toaletnega papirja. Postavite ga lahko kjer koli v kopalnici, zato je bolj prilagodljiva možnost, ki je ni treba namestiti. Nekateri modeli, ki jih ponujamo na našem spletnem mestu, imajo tudi druge funkcije, na primer košara za organizacijo rezervnih zvitkov ali majhno polico za osebne stvari. Vendar lahko stojalo za toaletni papir zavzame več prostora kot držalo za toaletni papir, kar je lahko v manjših kopalnicah pomemben dejavnik.

Če imate na voljo prostor na steni in imate raje trajnejšo in prostorsko varčnejšo možnost, je morda boljša izbira držalo za toaletni papir . Če pa imate raje bolj prilagodljivo možnost, ki je ni treba namestiti, ali pa imate omejen prostor na steni, je stojalo za toaletni papir morda prava izbira.

Kako izbrati stojalo za toaletni papir? Kako prilagoditi stojalo za toaletni papir slogu vaše kopalnice?

Če stojalo za papir prilagodite slogu kopalnice, lahko ustvarite skladen in vizualno privlačen videz. Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih lahko upoštevate:

  • Upoštevajte splošni slog kopalnice: Začnite z upoštevanjem splošnega sloga kopalnice. Je moderna, tradicionalna, rustikalna ali kakšna druga? Poiščite stojalo za papir, ki dopolnjuje slog vaše kopalnice.

  • Razmislite o zaključku kopalniške opreme: V tem primeru si oglejte, kako so obdelane kopalniške armature, kot so pipe, palice za brisače in svetila. Izberite stojalo za papir z obdelavo, ki se ujema ali dopolnjuje z drugimi elementi v kopalnici. Če so na primer kopalniške armature izdelane v barvi brušenega niklja, poiščite stojala za papir s podobno barvo.

  • Upoštevajte material: Izberite stojalo za papir iz podobnega materiala. Če so na primer kopalniške armature izdelane iz kroma, poiščite stojalo za papir iz kroma ali druge kovine podobnega videza.

  • Poiščite obliko, ki ustreza vaši kopalnici: Izberite stojalo za papir, ki se prilega prostoru. Če imate na primer majhno kopalnico, izberite kompaktno stojalo za papir, ki ne zavzame preveč prostora.

  • Upoštevajte praktičnost: Izberite stojalo za papir, ki je praktično in funkcionalno. Če imate v hiši majhne otroke, izberite stojalo za papir, ki ga bodo lahko uporabljali in ki se ne bo zlahka prevrnilo.

Z upoštevanjem teh dejavnikov lahko izberete stojalo za papir, ki ustreza slogu vaše kopalnice ter dopolnjuje vaše obstoječe napeljave in dekor.