21 items total
Hladilni zaboj KX50, 50 l, pesek, Petromax
339 € –15 %
288 €
PET790397
Košarica za hladilni zaboj KX50, Petromax
20 €
PET790281
Vložek za hladilni zaboj KX25, 25 l, olivna, Petromax
226 € –5 %
213 €
PET790366

Imejmo piknik!

Piknik je vedno zabaven! Ne glede na to ali se boste za piknik odločili na svojem vrtu, v bližnjem parku, v gozdu, ob jezeru ali na plaži, se boste s prijatelji ali družino zagotovo odlično zabavali, saj je druženje v stiku z naravo ob dobri hrani in okusnih prigrizkih vedno dobra ideja. Poleg tega lahko prihranite tudi nekaj denarja! Če pa želite poskrbeti za stilsko in udobno preživljanje časa, potem je treba imeti prave pripomočke za piknik.

Kaj potrebujete za popoln piknik?

V Kulini vam zagotavljamo vse, kar vam lahko pomaga, če se odločite za sendvič na travi. Najprej zberite vse stvari, ki jih boste morda potrebovali, kot so odeja za piknik, košara za piknik, krema za sončenje, sredstvo proti žuželkam, prtički, plastični kozarčki in krožniki. Ne pozabite na vrečko za smeti, da boste za sabo tudi počistili, ko boste končali!

Nato razmislite o hrani in pijači, v kateri želite uživati na pikniku. Pripravite nekaj škatlic za hrano ali zabojčov za kosilo in ne pozabite na stekleničke za vodo ali termo lončke. Če želite ohraniti primerno temperaturo hrane in pijače, potem morate imeti tudi stilsko potovalno hladilno torbo in tudi ohlajevalnik steklenic za vaše vino! In nenazadnje, s seboj vzemite tudi nasmeh!