Polarbox

Polarbox je stilska in priročna prenosna hladilna torba v vintage stilu! Spakirajte pijačo in sendviče ter preživite dan na plaži ali ob jezeru tako, kot vam je najbolj všeč. S hladno pijačo in svežim prigrizkom bo čas z vašimi najdražjimi še bolj okusen.

Polarbox - retro hladilniki za ljubitelje zabave

Polarboxznamka, ki jo je leta 2015 ustanovila skupina navdušencev za preživljanje prostega časa na prostem, ki so iskali hladilnik, ki ne bi bil le funkcionalen, temveč tudi eleganten, je postala sinonim za retro potovalne hladilnike. Ustanovitelji podjetja so želeli ustvariti izdelek, ki bi bil kot nalašč za pustolovščine na prostem, izlete in dneve na plaži. Menila sta, da na trgu ni potovalnega hladilnika, ki bi bil trpežen in privlačen, zato sta se ga odločila ustvariti.

Polarbox za hladilnike je značilen retro slog, njihova notranjost pa je prekrita z ekspandiranim polistirenom - materialom, za katerega je značilna velika lahkotnost in odličen toplotni izolator.

Geslo znamke je "Stay cool, stay retro", kar odlično povzema njen pristop k izdelkom. Podjetje meni, da hladilnik ne sme biti le funkcionalen predmet, temveč tudi dodatek, ki odraža uporabnikovo osebnost in slog. Zato so njihovi hladilniki kot nalašč za pustolovce, ki radi v slogu raziskujejo naravo.

Polarbox slogi in velikosti potovalnih hladilnikov

Polarbox hladilniki so lepi in lahki ter na voljo v dveh velikostih (12 in 20 l, kar ustreza 15 in 30 pločevinkam) in dveh slogih - Classic in Pop. Model Classic je opremljen z usnjenim ročajem v naravni barvi, pri modelu Pop pa lahko barvo ročaja izberete sami. Usnjen pas je mogoče nastaviti v treh položajih za vsestransko uporabo, udobje in varnost pri nošenju.

Polarbox slog in oblikovanje hladilnikov

Ena od izstopajočih značilnosti izdelkov Polarbox sta njihov slog in oblikovanje. Hladilniki so navdihnjeni s klasičnimi hladilniki iz petdesetih in šestdesetih let prejšnjega stoletja in so na voljo v različnih retro barvah, vključno s turkizno, rumeno in rožnato. Blagovna znamka je sodelovala tudi z umetniki, da bi ustvarila omejene izdaje modelov, ki so edinstveni in privlačni.

Mladi in avanturisti imajo radi izdelke Polarbox, ker odražajo njihovo osebnost in življenjski slog. Z retro navdihnjenimi vzorci blagovne znamke so kot nalašč za ljubitelje starinskega sloga, sami izdelki pa so izdelani tako, da so odporni na zahtevne dogodivščine na prostem. Polarbox hladilniki so tudi odlična priložnost za pogovor, zato so popoln pripomoček za družabne dogodke in srečanja.

Če iščete dodatke, ki vas bodo spremljali med počitnicami, pikniki in dnevi na plaži, je Polarbox odlična izbira.