Darila za njega

Darilo za moškega

Kaj bi si želel? Polet na Luno? Najnovejši Ferrari? Preplezati Mount Everest? Pravzaprav ga bo navdušilo vsako darilo, ki kaže, da ste mislili nanj. Darilo, ob katerem se bo počutil posebno. Zase in za vas.

 

Sprostitev moškega potenciala

Večina žensk se strinja, da je moški v kuhinji seksi. Zato mislite nanj, pa tudi nase. :-) Podpirajte ga pri tem, kar ga veseli. Spodbujajte njegovo strast. Ne, takšnega darila ne bo cenil moški, ki zna pripraviti le čaj, vendar večina sodobnih moških danes resnično uživa v gastronomiji. V Kulini o tem vemo nekaj več...

 

MASTERCHEF

Kaj njegove kuharske sposobnosti izstreli v zvezdniške višave? Ponev WMF Profi Resist. In kdo bi se mu potem lahko uprl?

OČE LETA

Ali poznate recept za srečo ljubečega očeta? Veseli otroci. S ponvijo za palačinke de Buyer bo pridobil moč superjunaka. Raztrgane palačinke nimajo nobene možnosti.

ROMANTIKA

Zajtrk v postelji? To bo trajalo nekaj časa, vendar bo vredno. Kave ne bo mogoče pripraviti le s pritiskom na gumb. Navsezadnje ima rad pripomočke in ve, da dobre stvari potrebujejo svoj čas. Kavni aparat z vzvodom bo osvojil njegovo in vaše srce.

INDULGER

V dobrem vinu uživa tako kot v življenju. Odpiranje steklenice odličnega vina je kot odklepanje 13. sobane. Ali ima pravi ključ?

Vsak pravi moški potrebuje nož!

 

53 items total
Ponev za cvrtje MINERAL B ELEMENT, 28 cm, jeklo, de Buyer
83,53 € –35 %
54 €
DB561028
Kozarec za pivo NOBLESSE, 600 ml, Nachtmann
18,90 € –25 %
Kozarec za pivo NOBLESSE, 600 ml, Nachtmann
Na zalogi na spletu (64 pcs)
14,10 €
NM95635
Ponev za zrezke MINERAL B ELEMENT, 24 cm, jeklena, de Buyer
60 € –28 %
43 €
DB561624
Set nožev za zrezke, 6 kosov, darilna škatla, WMF
89,99 € –12 %
79 €
WM1289616046
Izlivnik za vino z zamaškom za vino, 2v1, WMF
26,50 €
WM0640667920
Kozarec za viski EVEREST, set 4 kosov, 270 ml, Litton
54,30 €
LT10200
Set za koktajle MATRYOSHKA, WMF
Set za koktajle MATRYOSHKA, WMF
Na zalogi na spletu (2 pcs)
78,40 €
WM0636836030
Set za viski BOSSA NOVA, 3 kosi, Nachtmann
135 € –37 %
Set za viski BOSSA NOVA, 3 kosi, Nachtmann
Na zalogi na spletu (13 pcs)
85 €
NM101095
Sponka za denar THREESOME, 6 cm, srebrna, Philippi
19,50 €
PHP193308
Termometer za zrezke SCALA, WMF
Termometer za zrezke SCALA, WMF
Na zalogi na spletu (9 pcs)
25,20 €
WM0608676030
Zamašek za penino CLEVER & MORE CHAMPAGNE, WMF
31,20 €
WM0641036030
Antistres dekoracija BALLANCE, 15 cm, črna, Philippi
79,90 €
PHP193283
Antistresna dekor žoga DECISION MAKER, 5 cm, srebrna, Philippi
28,90 € –10 %
25,90 €
PHP201006
Blažilec stresa MALO DELUX Philippi, 7,5 cm, silver
19,90 €
PHP264004
Čopič za britje SILVERTIP BADGER MAHOGANY, Dellinger
40 €
DNGRSXLTTNFB01
Deska za rezanje OPAL NEST, set 3 kosov, plastika, Joseph Joseph
75,40 €
JS60122
Deska za rezanje VLAJKA L, 25 x 40 cm, ameriški oreh, UBRD
179 € –34 %
117 €
UBRD114LAO
Deska za rezanje VLAJKA L, 25 x 40 cm, hrastov les, UBRD
179 € –37 %
112 €
UBRD114LDU
Japonski kuharski nož SUJIHIKI, 24 cm, Dellinger
354 €
DNGRSXL9309
Kocke za hlajanje pijače LOUNGE, Blomus
Kocke za hlajanje pijače LOUNGE, Blomus
Na zalogi na spletu (23 pcs)
30,55 €
BM63539
Up
More products

Najboljša darila zanj

Kako mu lahko priskrbim idealno darilo?

Iščete idealno darilo za moškega v svojem življenju? Zagotovili smo vam darila za vse, kar ga veseli, ne glede na to, ali ima rad šport, tehnologijo ali pa je le človek, ki ceni premišljeno darilo.

Ne glede na to, kaj zanima moškega v vašem življenju, bo zagotovo našel idealno darilo zanj. Nekaj časa premislite o njegovih interesih in o tem, kaj bi cenil, in zagotovo boste našli idealno darilo, s katerim boste izrazili svojo ljubezen do njega. Prvi korak pri izbiri idealnega darila je, da razmislite o hobijih in interesih obdarovanca ter premislite, kaj bi lahko v tem času cenil.

To je lahko nekaj ekstravagantnega, na primer nov kulinarični pripomoček za eksperimentiranje z novimi jedmi kuharski nož, set nožev za steake ali novo orodje za peko na žaru.

Nato določite svoj proračun. Ko načrtujete darilo, določite cenovni razred, ki si ga lahko privoščite. Verjetno bo vaš partner cenil vašo skrbnost in trud ter to, da pri tem niste izpraznili svojega bančnega računa. Na spletni strani Kulina lahko udobno nakupujete po svojem proračunu, in sicer po različnih cenah.

Kako izbrati popolno darilo? Katere vidike morate upoštevati pri nakupu darila?

Pri izbiri popolnega darila je treba dobro premisliti o interesih, željah in priložnosti prejemnika. Tukaj so ključni vidiki, ki jih je treba upoštevati pri nakupu darila:

 • Interesi prejemnika: Prilagodite darilo prejemnikovim zanimanjem, strastem in dejavnostim. Darilo, povezano z nečim, kar imajo radi, kaže, da ste se potrudili izbrati nekaj pomembnega.

 • Priložnost: Razmislite o razlogu za darilo - ali gre za rojstni dan, obletnico, praznik ali poseben mejnik. Priložnost vas lahko usmeri k ustreznim možnostim daril.

 • Razmerje: Vaš odnos s prejemnikom je pomemben. Darilo za bližnjega prijatelja se lahko razlikuje od darila za sodelavca ali družinskega člana.

 • Starost: starost prejemnika lahko vpliva na vrsto primernega darila. Darila za otroke, najstnike in odrasle se lahko zelo razlikujejo.

 • Personaliziran dotik: Prilagojena darila z imenom prejemnika, začetnicami ali posebnim datumom lahko dodajo edinstven in sentimentalen pridih.

 • Praktičnost: Premislite, ali bo darilo uporabno v vsakdanjem življenju prejemnika. Praktična darila, ki ustrezajo njihovim potrebam, so lahko premišljena in cenjena.

 • Kakovost: Izberite kakovostno darilo, ki odraža vašo skrb in pozornost. Dobro izdelani predmeti imajo daljšo življenjsko dobo in pustijo pozitiven vtis.

 • Dejavnik presenečenja: Če je mogoče, darilu dodajte element presenečenja ali novosti. Nekaj nepričakovanega lahko darilo naredi še bolj nepozabno.

 • Sentimentalna vrednost: Darilo, ki ima sentimentalno vrednost, na primer dragocen spomin ali notranja šala, lahko ustvari globoko čustveno povezavo.

 • Kulturna občutljivost: Da bo vaše darilo primerno in spoštljivo, upoštevajte prejemnikovo kulturno ozadje in prepričanja.

 • Etični vidiki: Če ima obdarovanec močna etična prepričanja, izberite darilo, ki je v skladu z njegovimi vrednotami, na primer trajnostne izdelke ali izdelke brez krutosti.

 • Proračun: Določite proračun, ki vam ustreza, in v tem okviru izberite darilo. Premišljenost je pomembnejša od cene.

 • Izogibajte se stereotipom: Pri izbiri darila se izogibajte klišejem ali stereotipom. Razmišljajte o posamezniku in se ne zanašajte na posplošitve.

 • Darilne kartice: Če niste prepričani o željah obdarovanca, lahko z darilno kartico za njegovo najljubšo trgovino ali restavracijo sam izbere, kaj želi.

 • Predstavitev: Premislite, kako bo darilo predstavljeno. S premišljenim zavijanjem ali pakiranjem lahko izboljšate celotno izkušnjo.

Ne pozabite, da najboljša darila kažejo, da ste si vzeli čas za razumevanje in upoštevanje prejemnikove osebnosti in želja. Navsezadnje je darilo zares pomembno zaradi misli in truda, ki se skriva za njim.

Kaj je dobro darilo za očetovski dan?

Ni samo ene vrste darila za očetovski dan, ki bi bilo najboljše, saj je vsak oče drugačen. Nekaj z osebnim dotikom je tisto, kar je resnično odlično darilo. Če očetu pošljete darilo, za katerega veste, da ga bo oboževal, dokažete, da poznate njegov okus in interese.

Z darilom lahko počastite poseben spomin ali neizrečeno družinsko šalo. Poiščite možnosti za prilagajanje, kot je možnost prilagajanja odpirač za steklenice ali v darilno košarico vključite kozarec za pijačo, ki jo ima najraje.

Če si boste vzeli čas in izbrali premišljeno in smiselno darilo, bo to nedvomno razveselilo izjemne ženske v vašem življenju, ne glede na priložnost.