pribor za zrezek

9 items total
Set jedilnega pribora za zrezke, 12 kosov, WMF
59,90 € –13 %
52 €
WM1280239990
Set nožev za zrezke AJAX, 4 kosi, F.DICK
87,99 € –15 %
Set nožev za zrezke AJAX, 4 kosi, F.DICK
Na zalogi na spletu (2 pcs)
74 €
FDCK8158400
Set jedilnega pribora za zrezke NUOVA, 12 kosov, WMF
57,90 € –13 %
50 €
WM1291436046
Set jedilnega pribora za zrezke RANCH, WMF
219 € –8 %
200,90 €
WM1280636046
Set jedilnega pribora za zrezke STEAKTOOLS, 8 kosov, Höfats
78 €
HO030501
Steak vilice AJAX, set 4 kosov, F.DICK
75 € –6 %
Steak vilice AJAX, set 4 kosov, F.DICK
Na zalogi na spletu (2 pcs)
70 €
FDCK9158600
Set jedilnega pribora za zrezke, 4 kosi, Rösle
57 € –12 %
50 €
ROS25146

Pribor za steake - noži in vilice za popolno pripravljene zrezke

Kaj je jedilni pribor za steake?

Pribor za steake je posebna vrsta pribora, namenjenega udobnemu in učinkovitemu rezanju steakov in drugih kosov mesa. Noži in vilice zasteake so namenjeni hitremu in natančnemu rezanju steakov.

Vilice za zrezke imajo običajno tri zelo dolge in koničaste zobe, ki so odlični za zajemanje kosa mesa in njegovo držanje med rezanjem.

Noži za steake so dobro uravnoteženi in imajo nazobčana ali nenazobčana zelo ostra rezila. Nazobčana rezila z vrsto ostrih zob, ki so med seboj ločeni z utori, zlahka razrežejo trde plasti mesa, saj ostri zobje ustvarijo številne majhne razpoke, ki zmanjšujejo trenje. Tako lahko meso režete brez prevelikega pritiska. Rezila brez nazobčanja so boljša za mehke kose mesa in se hitreje izostrijo, čeprav jih je lažje nabrusiti.

Kaj je dober jedilni pribor za steak?

Ostri noži za steake, bodisi nazobčani ali ne, se morajo tako kot vilice za steake dobro držati v roki, biti trdni in dobro uravnoteženi. Dragega, odlično pečenega zrezka ne želite odrezati s slabim nožem.

Spodaj je nekaj nasvetov za nakup primernega pribora za steak:

  • Udobje: Izberite modele z mehkimi, ukrivljenimi ročaji iz nerjavečega jekla ali lesa, ki so ergonomsko oblikovani, da povečajo udobje pri jedi.
  • Skladiščenje in vzdrževanje: Da bi noži za steake ostali ostri in učinkoviti, jih morate varno shranjevati. Nekateri proizvajalci ponujajo komplete nožev za steake v lepih in elegantnih zabojih za shranjevanje, ki so odlični tudi, če želite pribor za steake ponuditi kot darilo za ljubitelja mesa.
  • Nekatere jedilnike za steake lahko operete ročno ali jih očistite v pomivalnem stroju, vendar vedno priporočamo ročno pranje vseh dragocenih predmetov v kuhinji, pri čemer je pravilen in kakovosten jedilni pribor za steake zagotovo eden od kuhinjskih zakladov.
  • Ugled blagovne znamke in izkušnje: Na trgu jedilnega pribora obstajajo znane blagovne znamke z veliko izkušnjami. Noži in vilice za steake so le ena od stvari, ki jih ponujajo, saj so vrhunski, trajni, preprosti za uporabo in učinkoviti. Nekatere od teh zanesljivih blagovnih znamk so WMF, Laguiole ali F.DICK . Te izdelke lahko kupite na v naši trgovini.