Mill & Mortar

Mill & Mortar je danska blagovna znamka, ki se ukvarja z zagotavljanjem visokokakovostnih začimb in dišavnic za domače in profesionalne kuharje, zato jih morajo imeti vsi, ki želijo svojim jedem dodati nekaj posebnosti in okusov.
14 items total
Ekološki kajenski poper, 45 g, Mill & Mortar
7,73 €
MM12267
Ekološka kumina, 50 g, cela, Mill & Mortar
Ekološka kumina, 50 g, cela, Mill & Mortar
Na zalogi na spletu (14 pcs)
8,96 €
MM12108
Ekološka sladka paprika MURCIA, 50 g, Mill & Mortar
8,96 €
MM12240
Ekološke začimbne mešanice HEY FALAFEL, 45 g, Mill & Mortar
8,99 €
MM13135
Ekološke začimbne mešanice SHAWARMA HACK, 45 g, Mill & Mortar
8,99 €
MM13134
Ekološki cimet, 45 g, cel, Mill & Mortar
Ekološki cimet, 45 g, cel, Mill & Mortar
Na zalogi na spletu (21 pcs)
8,96 €
MM12150
Ekološki cvetni lističi plavice, 2 g, Mill & Mortar
7,73 €
MM13152
Ekološki črni poper THYSMADA, 50 g, cel, Mill & Mortar
8,96 €
MM12259
Ekološki origano, 16 g, sesekljan, Mill & Mortar
7,73 €
MM15518
Ekološki timijan, 25 g, sesekljan, Mill & Mortar
7,73 €
MM15516
Ekološki zeleni kardamom, 25 g, cel, Mill & Mortar
10,18 €
MM12104
Sezamovo olje DUKKAH, 100 ml, Mill & Mortar
Sezamovo olje DUKKAH, 100 ml, Mill & Mortar
Na zalogi na spletu (16 pcs)
7,73 €
MM14410
Zaboj za 12 pločevink, Mill & Mortar
Zaboj za 12 pločevink, Mill & Mortar
Na zalogi na spletu (22 pcs)
44,95 €
MM19925
Zaboj za 6 pločevink, Mill & Mortar
Zaboj za 6 pločevink, Mill & Mortar
Na zalogi na spletu (11 pcs)
32,68 €
MM19921

Mill & Mortar - svet finih začimb

Mill & Mortar je danska blagovna znamka, ki jo je 1. februarja 2008 ustanovila Iben Büchert. Podjetje ima sedež v Vedbæku na Danskem, kjer je tovarna začimb s skladiščnimi, proizvodnimi in pisarniškimi prostori. Podjetje Mill & Mortar je zavezano zagotavljanju visokokakovostnih začimb(soli, zelišč, drugih začimb, kakovostnih prigrizkov itd.) s poudarkom na pripovedovanju številnih neverjetnih zgodb o začimbah ter zagotavljanju navdiha in sestavin za začinjanje vaše hrane.

Koncept blagovne znamke

Koncept znamke temelji na ideji, da so začimbe več kot le arome za hrano, saj imajo bogato zgodovino in kulturo. Namen knjige Mill & Mortar je deliti zgodbe o vsaki začimbi, od načina pridelave in žetve do njenega kulturnega pomena v različnih delih sveta. Takšen pristop ne prispeva le k poučevanju kuhanja, temveč tudi spodbuja stranke k odkrivanju novih in zanimivih okusov. Začimbe podjetja Mill & Mortar so edinstveni izdelki, ki lahko pripovedujejo zgodbo o ljudeh, ki se trudijo ustvariti nekaj edinstvenega.

Paleta izdelkov Mill & Mortar

Mill & Mortar ponuja široko paleto osnovnih začimb z več kot 60 začimbami in solmi. Njihovi izdelki prihajajo z vsega sveta, pri čemer se osredotočajo na uporabo najkakovostnejših razpoložljivih sestavin. Vse njihove začimbe so ročno pobrane, ročno sortirane in ročno pakirane, kar zagotavlja, da je vsak izdelek najvišje kakovosti.

Načelo "izdelka s poreklom

Eno od temeljnih načel podjetja Mill & Mortar je načelo "izdelek s poreklom". To pomeni, da iščejo in ponujajo začimbe, ki so videti, dišijo in imajo okus, kot so ga imele v času nabiranja. Podjetje ve, kdaj in kako se začimbe pridelujejo in obirajo, zagotavlja, da je postopek trajnosten, da se viri zemlje ne izčrpajo ter da ljudje, živali in drugi ekosistemi ostanejo nepoškodovani.

Blagovna znamka je zavezana sodelovanju z dobavitelji, ki svoje izdelke proizvajajo odgovorno in trajnostno. Tesno sodelujejo s svojimi dobavitelji, da bi zagotovili izpolnjevanje strogih standardov kakovosti, in so pregledni glede tega, od kod prihajajo njihovi izdelki in kako so proizvedeni.

Elegantna embalaža začimb Mill & Mortar je odlično darilo za ljubitelje kuhanja

Elegantna, minimalistična embalaža Mill & Mortar je zasnovana tako, da odraža zavezanost blagovne znamke kakovosti in trajnosti. Embalaža je izdelana iz recikliranih materialov in je zasnovana tako, da je čim bolj trajnostna. Preprosta, a elegantna oblika omogoča, da so začimbe v središču pozornosti, kar poudarja osredotočenost blagovne znamke na izdelek.

Začimbe podjetja Mill & Mortar so primerne tako za domače kot za profesionalne kuharje. Njihova ponudba visokokakovostnih začimb in dišavnic ponuja neskončno možnosti za eksperimentiranje in ustvarjalnost v kuhinji. Ne glede na to, ali ste izkušen kuhar ali domači kuhar, so začimbe Mill & Mortar odličen dodatek k vsaki jedi.