Posode za shranjevanje hrane

148 items total
Kuhinjski kozarec za shranjevanje, 1,9 l, za zlaganje, Brabantia
23 € –17 %
19 €
BRAB298240
Vakuumska črpalka FRESH & SAVE, električna, Zwilling
88,01 € –35 %
57 €
ZW368010000
Vakuumska pločevinka za hrano FRESH & SAVE M 900 ml, bela, steklo, Zwilling
New
ZW1002496
Set za vakuumiranje FRESH & SAVE, 7 kosov, Zwilling
108 € –23 %
82,60 €
ZW368070070
Kuhinjski kozarec za shranjevanje GRAND CRU, 500 ml, črna, Rosendahl RSD15050
Kuhinjski kozarec za shranjevanje SILHOUETTE, 1,5 l, Eva Solo
79,95 € –22 %
62,30 €
ES591503
Posoda za sol LEGIO NOVA, z žličko, Eva Solo
49,95 € –16 %
41,80 €
ES887292
Vakuumska škatla za malico FRESH & SAVE L 1,6 l, bela, plastika, Zwilling
New
ZW1002502
Vakuumska škatla za malico FRESH & SAVE S 500 ml, bela, plastika, Zwilling
New
ZW1007721
Up
More products

Posode za shranjevanje hrane - za popolno organizacijo vaše kuhinje

Danes zaradi nenehnih vsakodnevnih pritiskov v službi in osebnih obveznosti doma, skoraj ni časa za vsakodnevno kuhanje hrane. Namesto da bi ves čas naročali jedi po naročilu na dom, se veliko ljudi raje odloči za pripravo hrane vnaprej in zaloge hrane za nekaj dni.

Tudi če se ne odločite za pripravo hrane vnaprej, se vedno najde kakšen ostanek od prejšnjega obroka, ki ga boste morda želeli shraniti za naslednji dan. Zrnje, pšenico in riž lahko shranite tudi v primerno zaprtih kozarcih. Posode za shranjevanje so daleč najboljša izbira za vse te potrebe. Pri Kulini lahko izbirate med široko paleto. Zato izberite posode za shranjevanje živil, ki vam niso le najljubše, ampak tudi izpolnjujejo funkcijo.

Posode za suho hrano so prav tako ključnega pomena za popolno organizacijo kuhinjskega prostora. Omogočajo vam, da uredite shrambo in kuhinjske omarice na primeren, priročen in praktičen način. S prozornimi posodami za živila lahko enostavno vidite, kaj je v njih, kaj je treba dokupiti itd. Poskrbite, da imajo posode za suho hrano tesnilne pokrove, da hrana ne bo vpijala vlage iz zraka in bo dlje časa ostala sveža.

Katere so najboljše blagovne znamke posod za shranjevanje hrane?

Posode za shranjevanje hrane so preprosto nujne. Kulina ima na voljo posode za shranjevanje hrane za vsak primer in blagovne znamke, kot Brabantia, Eva Solo, WMF, Tefal in Koziol so na vrhu seznama vsebnikov za shranjevanje hrane. Od shranjevanja ostankov za zajtrk, kosilo ali večerjo, naslednji dan do shranjevanja vnaprej pripravljenih jedi za naporen teden, ki je pred vami. Naši vsebniki za shranjevanje hrane in zabojčki za kosilo imajo neprepustne pokrove, ki zagotavljajo, da v posodo ne morejo vstopiti zunanji dejavniki in kontaminirati vaše hrane.

Posode za shranjevanje hrane z najnovejšimi inovacijami in tehnologijo zagotavljajo, da bo hrana ostala sveža in brez mikroorganizmov. S takšnimi rešitvami ste lahko prepričani, da bo hrana, ki jo postrežete, zdrava za vas in vašo družino.

Kateri materiali se uporabljajo za posode za shranjevanje živil?

  • Keramika - higienična in varna izbira za shranjevanje živil
  • Steklo - odlična in elegantna izbira za vsako kuhinjo
  • Plastika - zelo priljubljena in lahka

Ali je hrano bolje shranjevati v steklenih ali plastičnih posodah?

To je odvisno od tega, kaj želite shraniti. Če iščete posode za shranjevanje suhe hrane, lahko izberete plastično, stekleno ali keramično posodo. Vsi materiali so primerni za to. Če pa iščete posodo za pripravljene obroke ali ostanke hrane, ki jih boste hranili v hladilniku, je za to najbolje izbrati steklene posode. Čeprav so plastične posode lažje in izjemno praktične, lahko pri shranjevanju v hladilniku sproščajo kemikalije, prav tako kot se lahko sproščajo pri segrevanju.