Beležnice & dnevniki

9 items total
Žepna beležnica JOURNAL, 128 strani, črna, Printworks
19 € –26 %
14 €
PRPW00577
Žepna beležnica JOURNAL, 128 strani, roza, Printworks
19 €
PRPW00575
Beležnica TOILETPAPER FLOWERS, 21 x 14 cm, modra, Seletti
20 € –5 %
19 €
SLT06923
Beležnica TOILETPAPER GLOBE, 21 x 14 cm, modra, Seletti
20 € –5 %
19 €
SLT06921
Beležnica TOILETPAPER LIPSTICKS, 21 x 14 cm, modra, Seletti
20 € –5 %
19 €
SLT06920
Obesek za ključe PIP, Alessi
Obesek za ključe PIP, Alessi
Na zalogi na spletu (12 pcs)
25 €
ALFGO02
Žepna beležnica JOURNAL, 128 strani, modra, Printworks
19 €
PRPW00574

Zapisniki in dnevniki - ustvarjalni izhod za vse, ki radi pišejo

Beležnice in dnevniki

Dnevniki in zvezki so odlično orodje za urejanje življenja, izražanje ustvarjalnosti in beleženje misli.

Če ste učenec, boste morda potrebovali beležnica linijskimi stranmi za zapiske v razredu, če pa ste pisatelj, boste morda raje uporabljali beležnica s praznimi stranmi, da se boste lahko bolj svobodno izražali. Če si želite le zapisati svoje misli in ideje, bo dovolj katerikoli beležnica ali dnevnik, na spletni strani Kulina pa boste našli široko paleto dnevnikov in prikupnih zvezkov znanih proizvajalcev, kot so Printworks in Seletti. Številni zvezki v Kulina imajo kot zaznamek za knjigeelegantne tekstilne trakove.

Ali je dnevnik dobra ideja za darilo?

Da, dnevnik bi bil idealno darilo za nekoga, ki rad piše ali išče ustvarjalno pot. V dnevniku lahko spremljate svoje zamisli, občutke, izkušnje in spomine. Uporabljajo se lahko tudi za pripravo načrtov, spremljanje razvoja in pregled življenja. Pri izbiri revije za darilo je treba upoštevati hobije in osebnost prejemnika. Pri nakupu dnevnika za darilo boste morda želeli razmisliti tudi o njegovi velikosti, načinu vezave in naslovnici.

Kakšne so prednosti uporabe zvezkov in dnevnikov?

Uporaba beležnic in dnevnikov ima več prednosti, ki pripomorejo k poklicnemu in osebnemu razvoju.

Z uporabo dnevnikov boste lažje prišli do svežih in izvirnih zamisli, saj imate na voljo priročno mesto, kamor lahko zapišete svoje misli in ideje. beležnica ali dnevnik lahko služita tudi kot varen in zasebni prostor za sporočanje vaših najintimnejših idej, ne glede na to, ali pišete o svojih mislih, občutkih ali izkušnjah. Organizacijo lahko olajšate tudi z uporabo beležnic in dnevnikov. Če ste zaposlena oseba, bo koristno imeti prostor za beleženje svojih misli, idej in sestankov.

Za beleženje dogodkov si lahko ogledate tudi našo zbirko planerjev in koledarjev. Med drugimi pisarniškimi potrebščinami so tudi spenjači, luknjači in ravnila. Če ste ustvarjalna duša, si oglejte tudi našo ponudbo umetniških in obrtniških izdelkov.