Olivna olja

3 items total
Sezamovo olje DUKKAH, 100 ml, Mill & Mortar
7,73 €
MM14410
Mangov kis, 200 ml, Nicolas Vahé
Mangov kis, 200 ml, Nicolas Vahé
Na zalogi na spletu (1 pcs)
9 €
NV111040020
Oljčno olje z zelišči Provanse, 250 ml, Nicolas Vahé
13 €
NV105790102

Olivna olja - posebna sestavina, zaradi katere ima vse boljši okus!

Thomas Jefferson je dejal, da je oljčno olje zagotovo najbogatejši dar nebes. Kuharji pravijo, da eno oljčno olje ni dovolj, saj morate imeti nekaj oljčnega olja za kuhanje, nekaj oljčnega olja za dodelavo in nekaj ekstra deviškega oljčnega olja, s pravim oljčnim oljem pa lahko iz preprostih sestavin ustvarite neverjetne jedi. Potrebujete živ dokaz? Skuhajte testenine. Zmešajte oljčno olje, parmezan, limonin sok in lupinico ter prelijte testenine. In končali ste!

Na spletni strani Kulina vam ponujamo široko paleto vrhunskih oljčnih olj, aromatiziranih z najboljšimi sestavinami, ki bodo vašim jedem dodale neverjetne okuse. Naša oljčna olja so prepojena s česnom, tartufi, čilijem, limono ali zelišči, kot so bazilika, origano in rožmarin, in zlahka spremenijo vašo običajno solato v jed, ki bi jo lahko postregli v najboljši restavraciji v mestu.

Za kaj uporabljate infuzirano oljčno olje?

Napolnjena oljčna olja lahko dodate številnim jedem, kot so:

  • jedi iz testenin in pic,
  • solate in solatne prelive,
  • pečenega mesa in zelenjave na žaru,
  • juhe,
  • kot del table tapas ob popečeni bageti ali pita kruhu kot enostavna predjed ob najljubšem kozarcu vina

Dobra novica je, da oljčno olje ni le okusno, ampak tudi zelo zdravo. Znano je, da zmanjšuje vnetja, diabetes, Alzheimerjevo bolezen, bolezni srca, debelost in zaradi svojih antioksidativnih lastnosti tudi raka. Zato jo včasih imenujemo zdrava maščoba in jo lahko uporabljate, kolikor želite!

Nicolas Vahe - danska blagovna znamka, ki jo je ustanovil kuharski mojster - ponuja gurmanska oljčna olja, začinjena z lepim, sodobnim in minimalističnim dizajnom. Če želite svoje goste presenetiti z odličnim okusom ali odličnimi darili, posezite po aromatiziranih oljčnih oljih, začimbah in drugih specialitetah Nicolas Vahe.