Potovanje

13 items total
Obesek za ključe ANGELO, 5 cm, zlati, cink, Philippi
17 €
PHP273082
Nahrbtnik TOILETPAPER REGIMENTAL SHIT, 43 cm, črtasto, Seletti
250 €
SLT02352
Nahrbtnik TOILETPAPER SNAKES, 43 cm, črna, Seletti
250 €
SLT02351

Potovalni pripomočki - ne pozabite jih spakirati, preden se odpravite na pot

Ste strastni popotnik? Sanjate o potovanju okoli sveta? Ste vedno pripravljeni spakirati torbo in se odpraviti na potovanje, tudi če gre le za kratek oddih v mestu? Ali pa morda potujete poslovno in ste na letalu enako pogosto kot za pisalno mizo? Ne glede na to, kakšen je odgovor, morate poskrbeti, da boste potovali stilsko! Kulina vam bo pomagala pakirati za vsako potovanje.

Kako spakirati svoj kovček?

Najprej, izberite kovček ki bo po velikosti ustrezal vašemu potovanju. Ročna prtljaga je odlična za potovanje ob koncu tedna, velik kovček pa za teden dni ali daljše počitnice. Pri izbiri prtljage se prepričajte, da sta vam barva in oblika kovčka všeč, saj bo verjetno dolgo potoval z vami. Izberite stilski in funkcionalen nahrbtnik za pohodniška potovanja ali zelo kratka potovanja z letalom.

Nato poskrbite, da boste imeli tudi nekaj organizatorjev kovčkov in kozmetične torbice za ločevanje različnih delov oblačil in kozmetike. Prav tako lahko uporabite kakšne potovalne organizatorje nakita ali posebne etuije za kravate, ure ali srajce. Da bi prihranili prostor v kovčku, uporabite eno od tehnik zlaganja oblačil, ki jih lahko najdete na spletu. Tako boste lahko spakirali več ali vse stvari spravili v manjšo torbo!

Nenazadnje pa poskrbite, da bo vaša prtljaga podpisana in se ne bo izgubila. Za to uporabite stilsko oznako z imenom in ne pozabite na potovalno blazino da vam bo čim bolj udobno, zlasti če imate prestopne lete ali če nameravate potovati z vlakom.