Etat Libre D'Orange

Etat Libre d’Orange, francoska parfumerija, ki svoje oboževalce rada šokira z dišavami, ki jih še nikoli niso začutili. S presenetljivimi sestavami ter izvirnimi imeni in embalažo izdelkov, ki odražajo njihovo ekscentrično vsebino. Ali ste dovolj pogumni, da bi preizkusili eno od njihovih dišečih sveč??
12 items total
Dišeča sveča DIVIN'ENFANT, 185 g, Etat Libre d'Orange
Outlet
54 € –25 %
40,50 €
ELDDIV200B
Dišeča sveča HERMANN, Etat Libre d'Orange
47,49 € –13 %
41 €
ELDHER200B
Dišeča sveča I AM TRASH, Etat Libre d'Orange
Outlet
47,49 € –35 %
30,75 €
ELDLFD200B
Dišeča sveča RIEN, 185 g, Etat Libre d'Orange
Outlet
54 € –15 %
45,90 €
ELDRIE200B
Dišeča sveča REMARKABLE PEOPLE, Etat Libre d'Orange
47,49 € –13 %
41 €
ELDRMK200B
Dišeča sveča YOU OR SOMEONE LIKE YOU, Etat Libre d'Orange
47,49 € –13 %
41 €
ELDYOU200B
Dišeča sveča 500 YEARS, 230 g, Etat Libre d'Orange
New
72 €
ELDRYRS300B
Dišeča sveča EXPERIMENTUM CRUCIS, 230 g, Etat Libre d'Orange
New
72 €
ELDREXP300B
Dišeča sveča FRUSTRATION, 230 g, Etat Libre d'Orange
New
72 €
ELDRFRU300B
Dišeča sveča SOUL OF MY SOUL, 230 g, Etat Libre d'Orange
New
72 €
ELDRSOU300B
Dišeča sveča SPICE MUST FLOW, 230 g, Etat Libre d'Orange
New
72 €
ELDRSMF300B

Etat Libre d'Orange - uporniška francoska parfumerija, polna dizajna in neukrotljivih idej

Etat Libre d'Orange je edinstvena in inovativna francoska parfumerija, ki jo je leta 2006 v Parizu ustanovil Etienne de Swardt. Ta blagovna znamka je hitro postala priljubljena med ljubitelji parfumov zaradi svojega nekonvencionalnega pristopa k ustvarjanju dišav in drznih tržnih kampanj.

Etienna de Swardta, ustanovitelja Etat Libre d'Orange, sta navdihnila uporniški duh punka in umetniška svoboda nadrealističnega gibanja. Želel je ustvariti blagovno znamko, ki bi izzvala tradicionalne predstave o dišavah in presegla meje tega, kar velja za sprejemljivo v svetu parfumerije.

Tudi sveče, ki jih znamka ponuja in so na voljo na spletni strani Kulina, so bile ustvarjene z željo po preseganju prepovedanega in kršenju pravil. Vas zanima, kako diši ta vrsta dišeče sveče? Preverite dišeče sveče in spremenite vzdušje v svoji notranjosti.

Etat Libre d'Orange - blagovna znamka, ki ji ni para

Ena od značilnosti blagovne znamke Etat Libre d'Orange so njene provokativne in pogosto humorne tržne kampanje. Njihove dišave in sveče imajo provokativna imena, kot so "Fat Electrician", "Remarkable people" in "I Am Trash" Ta igriv pristop k znamčenju je blagovni znamki pomagal izstopati na prenatrpanem trgu in ji pridobil zveste stranke, ki cenijo njen nespoštljiv in drzen odnos.

Poleg inovativnih vonjev je Etat Libre d'Orange znan tudi po svojem osupljivem dizajnu stekleničke in nenavadni embalaži. Vsaka steklenička in sveča je oblikovana tako, da odraža edinstveno osebnost dišave, ki jo vsebuje, znamka pa je za svojo inovativno embalažo prejela več nagrad za oblikovanje.

Ena od stvari, po katerih se Etat Libre d'Orange razlikuje od drugih blagovnih znamk dišav, je zavezanost k uporabi visokokakovostnih sestavin. Sodelujejo z najboljšimi parfumerji v industriji in ustvarjajo edinstvene in obstojne dišave. Številne njihove dišave so tudi brez krutosti in veganske, zato so priljubljena izbira med potrošniki, ki se zavedajo vpliva svojih nakupov na okolje.

Etat Libre d'Orange in njegove sveče

Etat Libre d'Orange je zaradi nekonvencionalnega pristopa k ustvarjanju dišav in zavezanosti uporabi visokokakovostnih sestavin ustvaril zbirko nenavadnih dišečih sveč. Raziščite neznano, preverite, kako dišijo, doživite novo razpoloženje v svoji notranjosti ali podarite svečo Etat Libre d'Orange prijatelju, ki obožuje parfume. Zaradi embalaže sveče in oblikovanja steklene posode bo vaše darilo zelo posebno in nepozabno.