Liiton

Uresničite svoje ameriške sanje z blagovno znamko Liiton in uživajte v kozarcu viskija v posebnih okoliščinah in z neverjetnimi kristalnimi kozarci, ki bodo sprostili še več arome in ohladili vaš viski v le nekaj sekundah...
4 items total
Kozarec za viski GRAND CANYON, set 4 kosov, 300 ml, Litton
44 € –20 %
35,20 €
LT10100
Kozarec za viski EVEREST, set 4 kosov, 270 ml, Litton
54,30 € –20 %
43,44 €
LT10200
Servirni pladenj MIRRORED, 38 cm, rjava, Litton
89,95 € –24 %
68 €
LT20200

Liiton - blagovna znamka za ljubitelje viskija

Liiton je blagovna znamka, ki s svojo edinstveno ponudbo kozarcev in dodatkov za viski navdušuje industrijo viskija. Njihovi izdelki - kozarci in karafe za viski - so zaradi inovativnega oblikovanja, funkcionalnosti in visokokakovostnih materialov postali priljubljeni med navdušenci in zbiratelji viskija.

Kaj je tako posebnega pri izdelkih Liiton?

Liitonnajznamenitejša izdelka sta očali Mount Everest in Grand Canyon, katerih oblikovanje je navdihnila veličastna lepota narave. Oblika kozarcev je resnično edinstvena in zagotavlja osupljivo vizualno izkušnjo za pivce viskija.

Vendar edinstvena zasnova očal z gorskim masivom ni edina značilnost, po kateri se znamka razlikuje od drugih tovrstnih očal na trgu. Liiton izdelki so tudi:

  • trden in vzdržljiv
  • izdelano iz 100-odstotno neosvinčenega stekla
  • za katero je značilno močno obremenjeno dno
  • prodajajo se v kompletih s karafami
  • so odlična darila za poznavalce viskija

Poleg kozarcev, ki se prodajajo v kompletih, Liiton ponuja tudi karafe, pladnje in podstavke, ki dopolnjujejo izkušnjo pitja in serviranja viskija.

Liiton - kozarci za viski, ki izboljšajo izkušnjo pitja viskija

Z inovativno zasnovo in visokokakovostnimi materiali, uporabljenimi v izdelkih Liiton, lahko v nekaj sekundah ohladite tudi svoj viski. Kako? Kozarce postavite v zamrzovalnik in jih vzemite iz njega tik pred serviranjem viskija gostom. Vlijte viski. Masa dna kozarca in oblika gore hladita viski, ne da bi ga razredčila, kot to počne led. Prav tako se vam ni treba ukvarjati s kamni za viski.

Liitonizdelki, ki so jih zasnovali strokovnjaki za oblikovanje in viski, so kot nalašč za navdušence nad viskijem, ki ne cenijo le okusa svoje pijače, temveč tudi edinstven dizajn in čudovit videz dodatkov za viski. Kozarci te blagovne znamke niso namenjeni le razkazovanju, saj so zasnovani tako, da izboljšajo izkušnjo pitja viskija. Material in oblika kozarcev ohranjata idealno temperaturo viskija, ne da bi ga razredčili z vodo ali ledom. Tako lahko pivci v celoti uživajo v okusih in vonjavah viskija.

Liiton izdelki so odlična darila zanj, za očeta, brata, prijatelja, sodelavce ali poslovne partnerje, zato preverite ponudbo Liiton na Kulina, preden si natočite še en kozarec.