Ponve za puhaste palačinke

5 items total

Ponev za palačinke - ne le otroci jih obožujejo!

Ponev za palačinke je odlično orodje za vse ljubitelje palačink in sladkih zajtrkov. Dobra ponev za palačinke bo nepogrešljiv kuhinjski pomočnik tudi za vse starše otrok, ki obožujejo palačinke ne glede na letni čas ali sezono (preverite, katere naše ponve starši najpogosteje izberejo, in preverite naše najbolje prodajane ponve za palačinke tukaj).

Kaj je ponev za palačinke?

Ponev za palačinke je posebna ponev, v kateri lahko v le nekaj minutah pripravite popolne palačinke. Za ponev za pripravo palačink je običajno značilno:

  • luknje za palačinke (običajno od 3 do 7 lukenj različnih premerov, včasih z ustvarjalnimi, dekorativnimi motivi)
  • brez robov
  • visokokakovostna neprijemljiva površina
  • dolg ročaj
  • primernost za uporabo pri zelo visokih temperaturah

Pri uporabi ponve za palačinke uporabite leseno ali silikonsko lopatico, da občutljivo površino, ki se ne prijema, zaščitite pred praskami.

Priprava palačink ni nujno dolgočasna! Obstaja veliko načinov, kako jih narediti privlačne, najlažje pa se je poigrati s sestavinami. Dodajte jim lahko borovnice, banane ali drugo sadje, čokoladne koščke, arašidovo maslo ali različne vrste omak in tako skoraj vsak dan spremenite njihov videz in okus.

Ponev za palačinke - katero izbrati

Na spletni strani Kulina boste našli široko izbiro jeklenih, aluminijastih ali železnih ponev za palačinke, ki vam bodo pomagale pripraviti popolne, zlate palačinke, kadarkoli si boste za zajtrk zaželeli nekaj sladkega. Med našimi najljubšimi so legendarne ponve za palačinke francoske blagovne znamke de Buyerki je specializirana za izdelavo popolnih palačink in palačink ter vam ponuja visokokakovostne ponve, ki bodo trajale vse življenje in bodo odličen dodatek vsaki kuhinji.

Oglejte si tudi naš izbor ponev za palačinke, s katerimi boste lahko pripravili tako tanke palačinke kot puhaste palačinke, in si preberite naš celoten vodnik o ponvah tukaj.