Yumbox

Z Yumboxom je pakiranje kosila za v šolo, službo, na potovanje ali piknik enostavno, pametno in zabavno. Odkrijte škatle za kosilo Yumbox bento v različnih barvah, velikostih in vzorcih ter jejte še bolje!
8 items total
Bento box PANINO 4 hazy blue / panther, 750 ml, Yumbox
33 €
YBHBII202303N
Bento škatla ORIGINAL 6 fifi pink / Paris , 625 ml, Yumbox
33 €
YBFPI202210P
Bento škatla ORIGINAL 6 hazy gray / paris, 625 ml, Yumbox
33 €
YBHGI202303P
Bento škatla ORIGINAL 6 matcha green / funny monsters, 625 ml, Yumbox YBMGI202303F
Bento škatla PANINO 4 tropical aqua / panter, 750 ml, Yumbox
33 €
YBTAII202303N
Termovka MONTII ORIGINAL, 600 ml, borovnica, Yumbox
24,95 € –19 %
20 €
YB0012
Termovka MONTII ORIGINAL, 600 ml, jagoda, Yumbox
24,95 € –11 %
22 €
YB0015

Yumboy - škatle za kosilo, s katerimi lahko osvojite svet

Yumbox je blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo inovativnih in visokokakovostnih škatlic za malico in plastenk za vodo. Znamko je leta 2013 ustanovila Maia Neumann, mama, ki je bila razočarana nad pomanjkanjem praktičnih in privlačnih škatlic za kosila za svoje otroke na trgu. Videla je potrebo po škatli za kosilo, ki bi bila za otroke funkcionalna in zabavna, staršem pa bi pomagala pakirati zdrave obroke za njihove malčke.

Kakšna je ideja izdelkov Yumbox?

Yumboxmed temeljne vrednote sodijo spodbujanje zdravih prehranjevalnih navad, zagotavljanje prijetnega in brezstresnega časa za obroke ter pomoč družinam pri zmanjševanju količine odpadkov in prispevanju k bolj trajnostnemu svetu. Vizija znamke je postati rešitev za starše, ki želijo svojim otrokom pakirati hranljiva in privlačna kosila, hkrati pa pozitivno vplivati na okolje.

Yumbox paleta izdelkov

Yumbox ponuja vrsto škatlic za kosilo, ki so posebej oblikovane za potrebe in želje otrok. Njihov značilen izdelek je Yumbox Original, škatla za kosilo v slogu bento s šestimi predali, ki so prilagojeni različnim skupinam živil. Tako lahko starši enostavno pripravijo uravnotežen obrok z različnimi živili, hkrati pa poskrbijo, da se različne sestavine ne mešajo.

Spletna stran Yumbox se od drugih blagovnih znamk škatlic za kosila razlikuje po pozornosti do podrobnosti in zavezanosti kakovosti. Blagovna znamka v svojih izdelkih uporablja le visokokakovostne materiale, varne za živila, vsi njeni zabojčki za kosilo pa so neprepustni, primerni za pomivanje v pomivalnem stroju in ne vsebujejo škodljivih kemikalij, kot sta BPA in ftalati. Yumbox škatle za kosilo so na voljo tudi v različnih zabavnih in barvitih vzorcih, ki so otrokom všeč, zato je čas za malico zanje prijetna izkušnja.

Poleg škatlic za kosilo Yumbox ponuja tudi vrsto steklenic za vodo, ki so oblikovane z enako skrbnostjo in pozornostjo do podrobnosti. Njihove steklenice so izdelane iz trpežnih in kakovostnih materialov, kot sta nerjavno jeklo in Tritan, ter ne vsebujejo škodljivih kemikalij. Yumbox steklenice za vodo so na voljo v različnih velikostih, barvah in oblikah, zato starši zlahka najdejo popolno steklenico za potrebe svojega otroka in zase.

Na splošno so staršem všeč izdelki Yumbox, saj niso le praktični in kakovostni, temveč tudi zabavni in privlačni za otroke. Zavezanost znamke k spodbujanju zdravih prehranjevalnih navad in zmanjševanju količine odpadkov je všeč tudi številnim staršem, ki iščejo načine za bolj trajnosten življenjski slog.