Držala za toaletni papir

24 items total
Držalo za toaletni papir MIAOU, 12,7 cm, puščavski pesek, Koziol KOZ7231121
Držalo za toaletni papir RIM, 15 cm, črna, aluminij, Zone Denmark
41,05 €
ZO14637
Držalo za toaletni papir LINEA, 14 cm, mat, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40374
Držalo za toaletni papir LINEA, 15 cm, črna, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40576
Držalo za toaletni papir RENEW, nežno bež, Brabantia
13 €
BRAB223242
Držalo za toaletni papir SCALA, 17 cm, polirano, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40050
Držalo za toaletni papir, črna, Brabantia
43 €
BRAB483400
Držalo za toaletni papir, platina, Brabantia
23 €
BRAB477300
Držalo za toaletni papir, platina, Brabantia
Outlet
45,95 € –17 %
37,98 €
BRAB483363
Nosilec za toaletni papir CLASSIC, sijajno jeklo, Brabantia
21,10 €
BRAB414589
Držalo za toaletni papir MINDSET, mineralno bela, Brabantia
60,70 €
BRAB303104
Držalo za toaletni papir MODO, črna, Blomus
38,71 €
BM69083
Držalo za toaletni papir MODO, siva, Blomus
38,71 €
BM66358
Držalo za toaletni papir MODO, svetlo siva, Blomus
38,71 €
BM66368
Držalo za toaletni papir MODO, temno siva, Blomus
38,71 €
BM66363
Držalo za toaletni papir PLUGNROLL, bela, Koziol
9,80 €
KOZ1410125
Držalo za toaletni papir, mat jeklo, Brabantia
12,80 €
BRAB385322
Držalo za toaletni papir, mat jeklo, Brabantia
Outlet
45,40 € –9 %
41,21 €
BRAB427626
Držalo za toaletni papir, sijoče jeklo, Brabantia
45,95 € –6 %
43 €
BRAB427602
Držalo za toaletni papir MINDSET, mineralno siva, Brabantia
60,70 €
BRAB303081
Držalo za toaletni papir MODO, bela, Blomus
38,71 €
BM66267

Držala za toaletni papir - enostavno in priročno doseganje papirjev

Kaj so držala za toaletni papir?

Držala za toaletni papir so izdelki za kopalnico, ki hranijo in razdeljujejo toaletni papir. Glavni namen držalo za toaletni papir je zagotoviti priročno in dosegljivo mesto za shranjevanje toaletnega papirja, tako da je na voljo, kadar koli ga potrebujete.

Da bi se prilegali različnim motivom v kopalnici, so naša držala za toaletni papir na voljo v številnih oblikah, od elegantnih in modernih do rustikalnih in tradicionalnih. Na spletnem mestu Kulina lahko dobite najboljša držala za toaletni papir priznanih proizvajalcev, kot so Blomus, Brabantia ali Koziol. držalo za toaletni papir lahko dobite tudi kot del kompleta večje kopalniške zbirke, ki omogoča skladnejši videz kopalniškega prostora.

Kupite lahko tudi dodatne kopalniške potrebščine, kot so držala za zobne ščetke, držala za toaletni papir in dozirnik za milo na naši spletni strani.

Naj izberem držalo za toaletni papir ali stojalo za toaletni papir?

Odločitev o izbiri med držalo za toaletni papir ali stojalo za toaletni papir je odvisna od osebnih preferenc in razporeditve kopalnice.

držalo za toaletni papir je običajno pritrjeno na steno poleg stranišča in lahko vsebuje eno ali več rolic toaletnega papirja. To je prostorsko varčna možnost, ki omogoča, da je toaletni papir lahko dostopen in se ne postavlja na pot. Vendar je za namestitev držalo za toaletni papir treba vrtati v steno, kar v vseh kopalnicah ni mogoče ali praktično.

stojalo za toaletni papirpa je prostostoječa enota, v kateri so nameščeni zvitki toaletnega papirja. Postavite ga lahko kjer koli v kopalnici, zato je bolj prilagodljiva možnost, ki je ni treba namestiti. Nekateri modeli, ki jih ponujamo na našem spletnem mestu, imajo tudi druge funkcije, na primer košara za organizacijo rezervnih zvitkov ali majhno polico za osebne stvari. Vendar lahko stojalo za toaletni papir zavzame več prostora kot držalo za toaletni papir, kar je lahko v manjših kopalnicah pomemben dejavnik.

Če imate na voljo prostor na steni in imate raje trajnejšo in prostorsko varčnejšo možnost, je morda boljša izbira držalo za toaletni papir . Če pa imate raje bolj prilagodljivo možnost, ki je ni treba namestiti, ali pa imate omejen prostor na steni, je stojalo za toaletni papir morda prava izbira.

Kako izbrati držalo za toaletni papir? Kako prilagoditi držalo za papir slogu vaše kopalnice?

Če držalo za papir prilagodite slogu kopalnice, lahko ustvarite skladen in vizualno privlačen videz. Tukaj je nekaj nasvetov, ki jih lahko upoštevate:

  • Upoštevajte splošni slog kopalnice: Začnite z upoštevanjem splošnega sloga kopalnice. Je moderna, tradicionalna, rustikalna ali kakšna druga? Poiščite držalo za papir, ki dopolnjuje slog vaše kopalnice.

  • Razmislite o zaključku kopalniške opreme: V tem primeru si oglejte, kako so obdelane kopalniške armature, kot so pipe, palice za brisače in svetila. Izberite držalo za papir z obdelavo, ki se ujema ali dopolnjuje z drugimi elementi v kopalnici. Če so na primer vaše kopalniške armature izdelane iz brušenega niklja, poiščite držalo za papir s podobnim zaključkom.

  • Upoštevajte material: Izberite držalo za papir iz podobnega materiala in upoštevajte material, iz katerega so izdelane vaše kopalniške armature. Če so na primer kopalniške armature izdelane iz kroma, poiščite držalo za papir iz kroma ali druge kovine podobnega videza.

  • Poiščite obliko, ki ustreza vaši kopalnici: Upoštevajte obliko kopalnice in izberite držalo za papir, ki se prilega prostoru. Če imate na primer majhno kopalnico, izberite kompaktno držalo za papir, ki ne zavzema preveč prostora.

  • Upoštevajte praktičnost: Izberite držalo za papir, ki je praktično in funkcionalno. Če imate v hiši majhne otroke, izberite na primer držalo za papir, ki ga bodo zlahka uporabljali.

Z upoštevanjem teh dejavnikov lahko izberete držalo za papir, ki ustreza slogu vaše kopalnice ter dopolnjuje vaše obstoječe napeljave in dekor.