LotusGrill

LotusGrill predstavlja novo izkušnjo peke na žaru - brez dima, zdravo in ekološko. Inovativni, prenosni žari na oglje so kot nalašč za teraso, balkon ali oddih ob jezeru!
12 items total
Čopič za peko na žaru, moder, LotusGrill
10 € –20 %
8 €
LTPTB22
Čopič za peko na žaru, oranžne barve, LotusGrill
10,80 € –20 %
8,64 €
LTPOR22
Čopič za peko na žaru, rdeč, LotusGrill
10,80 € –20 %
8,64 €
LT44896
Čopič za peko na žaru, siv, LotusGrill
11 € –20 %
Čopič za peko na žaru, siv, LotusGrill
Na zalogi na spletu (1 pcs)
8,80 €
LTPAN22
Čopič za peko na žaru, vijolične barve, LotusGrill
11 € –20 %
8,80 €
LTPLI22
Čopič za peko na žaru, zelen, LotusGrill
10,80 € –20 %
8,64 €
LTPGR22
Klešče za žar, rdeče, LotusGrill
18,80 € –20 %
Klešče za žar, rdeče, LotusGrill
Na zalogi na spletu (2 pcs)
15,04 €
LTGZRO33
Klešče za žar, vijolične barve, LotusGrill
18,80 € –20 %
15,04 €
LTGZLI33
Klešče za žar, zelene, LotusGrill
16 € –20 %
Klešče za žar, zelene, LotusGrill
Na zalogi na spletu (2 pcs)
12,80 €
LTGZGR33
Sprej za čiščenje žara, 750 ml, LotusGrill
17 € –20 %
13,60 €
LTLR750
Klešče za žar, sive, LotusGrill
18,80 € –20 %
Klešče za žar, sive, LotusGrill
Na zalogi na spletu (1 pcs)
15,04 €
LTGZAN33

LotusGrill - Zabava z žarom v nekaj minutah

LotusGrill je blagovna znamka s sedežem v Nemčiji, ki slovi po proizvodnji inovativnih in visokokakovostnih žarov za peko na žaru. Znamko je leta 2010 ustanovil Ralf Kronmüller, ki je želel oblikovati žar, ki bi bil praktičen in enostaven za uporabo. Od takrat je blagovna znamka močno zrasla in danes je priznana kot ena vodilnih blagovnih znamk žarov na svetu.

LotusGrillje kupcem ponuditi visokokakovostne, praktične in za uporabo enostavne namizne žare z izjemno zmogljivostjo. Zamisel znamke, ki stoji za njenimi izdelki, je oblikovati žare, ki jih lahko uporablja vsakdo, kjer koli in kadar koli. Njihov cilj je, da je peka na žaru dostopna in prijetna za vsakogar, tako na dvorišču, balkonu kot na kampiranju.

Blagovna znamka spreminja peko na žaru v preprost užitek in vsem omogoča, da uživajo v mesu, ribah ali zelenjavi s tipičnim okusom žara na oglje, ne da bi za to porabili preveč časa in skoraj povsem brez dima.

LotusGrill ponudba in tehnologija

LotusGrill ponuja široko paleto žarov, od majhnih, prenosnih modelov do večjih, robustnejših žarov, primernih za družinska srečanja in zabave. Vsi so čisti, preprosti in varni, na voljo v različnih velikostih in barvah. Zasnovani so z edinstvenim sistemom kroženja zraka, ki zagotavlja enakomerno porazdelitev toplote, kar omogoča hitrejše in učinkovitejše kuhanje. Žari uporabljajo patentiran ventilatorski sistem, ki zagotavlja hiter vžig in enostaven nadzor temperature. Blagovna znamka ponuja tudi vrsto dodatkov, kot so pokrovi za žar in torbe za prenašanje, s katerimi je peka na žaru še bolj prijetna in udobna.

LotusGrillzaradi inovativne zasnove je blagovna znamka v preteklih letih prejela več nagrad. Leta 2012 je LotusGrill prejel prestižno nagrado Red Dot Design Award, ki se podeljuje za izjemno oblikovanje izdelkov. Znamka je prejela tudi druge nagrade in priznanja, kot sta German Design Award in Design Plus Award.

Zakaj ljudje obožujejo žar s LotusGrill?

Obstaja več razlogov, zakaj ljudje obožujejo spletno stran LotusGrill. Prvič, žari te blagovne znamke so znani po svoji izjemni zmogljivosti, saj skorajda ne dimijo in vsakič zagotavljajo popolno pripravljeno hrano. Žari so tudi enostavni za uporabo, saj imajo preprost sistem vžiga in nadzor temperature, ki ga lahko obvladajo tudi začetniki. Žari te blagovne znamke so tudi zelo prenosni, zato so kot nalašč za kampiranje, piknike in druge dejavnosti na prostem. Inovativna zasnova in privlačne barve spletne strani LotusGrill so priljubljena izbira za tiste, ki cenijo slog in funkcionalnost.

LotusGrill je blagovna znamka, ki je s svojimi inovativnimi oblikami in vrhunsko zmogljivostjo revolucionarno spremenila trg žarov za peko na žaru. Poslanstvo, ideja in vizija blagovne znamke so gonilna sila njenega uspeha, njena ponudba žarov in dodatne opreme pa je še vedno priljubljena med potrošniki po vsem svetu. Številne nagrade, ki jih je znamka prejela za oblikovanje, so dokaz njene zavezanosti k odličnosti, zaradi njenega slovesa po kakovosti in zmogljivosti pa jo imajo mnogi radi.