organizatorji za jedilni pribor

18 items total
Organizator za nože DUO, siv, Joseph Joseph
23 € –20 %
18,40 €
JS80083
Organizator predalov DRAWER STORE, siv, Joseph Joseph
37,49 € –29 %
26,40 €
JS85127
Organizator predalov DRAWERSTORE, belo/zelen, Joseph Joseph
41,49 € –28 %
29,60 €
JS85128
Organizatorji predalov DRAWERSTORE, 2 kosa, sivi, Joseph Joseph
48 € –20 %
38,40 €
JS85188
Vložek za jedilni pribor DRAWER STORE, moder, Joseph Joseph
23,49 € –25 %
17,60 €
JS85181
Vložek za jedilni pribor, 35 x 30 x 7 cm, les, Continenta
30,49 €
CONT30741
Organizator nožev DRAWERSTORE 85169 Joseph Joseph narav
37,49 € –20 %
29,99 €
JS85169

Organizatorji za pribor - nujna oprema za popolno organizacijo kuhinje

Kaj so organizatorji pribora?

Organizatorji za pribor so pripomočki, ki omogočajo, da so jedilni pribor in pribor lepo zloženi in priročno dostopni. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih, od majhnih pladnjev do večjih predalov, in so izdelani iz različnih materialov, kot sta plastika in les.

Organizatorji za jedilni pribor pogosto vsebujejo različne predale ali reže za vsako vrsto jedilnega pribora, kar preprečuje, da bi se ti zvijali ali pomešali. To vam ne pomaga le hitro prepoznati orodje, ki ga potrebujete, temveč tudi ščiti jedilni pribor pred poškodbami.

Z organizatorjem pribora lahko poskrbite za popolno urejenost vsega svojega pribora, da bosta priprava obrokov in postavljanje mize prijetna. Na spletni strani Kulina so na voljo izdelki najboljših blagovnih znamk, kot so Joseph Joseph in Continenta. Če iščete organizator za kuhinjski pripomočki , si oglejte našo ponudbo kuhinjskih organizatorjev.

Kateri pripomočki so lahko shranjeni v organizatorjih za pribor in predalih za pribor?

Organizatorji za pribor so namenjeni shranjevanju različne kuhinjske opreme, vključno z naslednjimi:

  • Noži: V organizatorju za jedilni pribor lahko ločite različne vrste nožev, kot so kuhinjski noži, noži za kruh ali japonski noži, in zaščitite njihova rezila pred potupitvijo. Nože lahko shranite tudi v blok za nože ali na stojalu za nože.
  • Namizni noži, žlice in vilice: V organizatorjih pribora so pogosto ločeni predali za nože, žlice, vilice in čajne žličke, kar omogoča enostaven dostop in organizacijo.
  • Večje servirne žlice ali vilice ter vse druge vrste servirnega pribora lahkoprav tako shranite v organizator za pribor, da bodo urejeni in priročno dostopni.
  • Pripomočki za kuhanje: V organizatorjih za jedilni pribor lahko shranite tudi manjša kuharska orodja, kot so lopatke, zajemalke in klešče.
  • Merilne žlice in skodelice: Merilne žlice in skodelice lahko preprosto položite v organizator za jedilni pribor, da bodo hitro na voljo, ko jih boste potrebovali.
  • Vijčki za zamaške, odpirač za steklenice in drugo barmansko orodje: barmansko orodje, odpirač za steklenice in vijčke za zamaške lahko shranite tudi v organizatorju za pribor, da jih boste zlahka našli, ko boste morali odpreti steklenico vina ali piva.
  • Slamice in mešala: Če pogosto uporabljate slamice ali barske žlice in mešalnike, jih lahko shranite v organizator za jedilni pribor, da bodo lepo urejeni.