G3Ferrari

5 items total
Električni pekač za pico G10006 DELIZATION, srebrna, G3Ferrari
129 €
G33342236
Električni pekač za pico G10032 NAPOLETANA, črna, G3Ferrari
162,30 €
G33480829
Kuhinjska tehtnica G20082 MADDY, bela, G3Ferrari
19,90 €
G32445556
Kuhinjska tehtnica G20082 MADDY, rdeča, G3Ferrari
22,90 €
G32445557
Električni strojček za testenine G20121 SFOGLIA MIA, G3Ferrari
122,41 € –7 %
113,20 €
G33470092

G3 Ferrari - italijanska tradicija malih gospodinjskih aparatov

G3 Ferrari je italijanska blagovna znamka, ki proizvaja široko paleto gospodinjskih aparatov. Podjetje, ki so ga kot majhno proizvodno podjetje ustanovili bratje Giuseppe, Giannetto in Giacinto v Bastiglii v Italiji, ima dolgo in bogato zgodovino proizvodnje visokokakovostnih izdelkov, ki združujejo obliko in funkcijo.

V osemdesetih letih prejšnjega stoletja je bila specializirana za proizvodnjo malih kuhinjskih aparatov, z leti pa je G3 Ferrari razširila svojo proizvodnjo na vse vrste malih gospodinjskih aparatov in danes ponuja raznoliko paleto izdelkov, ki izpolnjujejo vse zahteve, od priprave in kuhanja do čiščenja in osebne nege.

Misija G3 Ferrari

Podjetje G3 Ferrari že od nekdaj podpira italijansko strast do pogovorov o kuhanju, tudi ko se zberejo za mizo ob obroku. Hrana združuje ljudi, zato znamka izbira gospodinjske aparate, ki strankam olajšajo življenje v kuhinji in zunaj nje. Njeni gospodinjski aparati so zasnovani na podlagi ljubezni do vsakdanjega življenja z vsemi njegovimi čudovitimi malimi navadami, kot so lahkotna kosila in večerje v dobri družbi.

Ponudba izdelkov G3 Ferrari

Ponudba izdelkov podjetja G3 Ferrari je raznolika in vključuje vse od aparatov za kavo in sokovnikov do sušilnikov za lase in električnih grelnikov. Vendar je znamka morda najbolj znana po svojih elegantnih in funkcionalnih kuhinjskih aparatih. Njihova paleta izdelkov vključuje aparate za espresso, žare, pekače za pico, opekače kruha in druge izdelke, ki so zasnovani z italijanskim občutkom za slog.

Blagovna znamka uporablja le najboljše materiale in proizvodne postopke, da zagotovi trajno izdelavo svojih izdelkov. Rezultat so aparati, ki niso le videti odlično, temveč tudi delujejo na visoki ravni dolga leta. Zaradi te predanosti kakovosti si je blagovna znamka pridobila zveste privržence med ljudmi, ki pri svojih aparatih cenijo vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo.

Gospodinjski aparati z italijanskim občutkom za slog

Ena od izstopajočih značilnosti izdelkov podjetja G3 Ferrari je njihov slog. Izdelki te blagovne znamke so elegantni, sodobni in zasnovani tako, da dopolnjujejo vsako kuhinjo ali opremo doma. Pozornost do podrobnosti je vidna v vsakem vidiku njihove zasnove, od čistih linij do skrbno izbranih materialov. Zaradi predanosti slogu in funkcionalnosti so izdelki te blagovne znamke priljubljeni med ljudmi, ki pri gospodinjskih aparatih cenijo tako obliko kot funkcionalnost.

G3 Ferrari je blagovna znamka z bogato zgodovino ter zavezanostjo kakovosti in slogu. Njihova paleta izdelkov vključuje široko paleto gospodinjskih aparatov, ki so zasnovani z mislijo na obliko in funkcionalnost. Ne glede na to, ali iščete nov aparat za espresso ali žar za dvorišče, ima podjetje G3 Ferrari izdelek, ki bo izpolnil vaše potrebe in presegel vaša pričakovanja.