Kako unovčiti darilni kupon

Ste prejeli naš darilni kupon? Potem ste na pravem mestu.
Kulina je spletna trgovina z vrhunskimi kuhinjskimi in gospodinjskimi aparati.
Seveda zagotavljamo tudi vrhunsko Podporo strankam.

Torej, pogoji uporabe naših kuponov so NEstandardni in VEČKOTstandardni. Resnično.

Pogoji uporabe darilnega kupona

Calendar

Veljavnost kupona je neomejena.
RESNIČNO

Percent

Kupon lahko uporabite tudi za dražje izdelke.
SEVEDA

Tag

Kombinirate ga lahko tudi z drugo kodo za popust ali darilnim bonom.
TAKO JE

Coin

Preostalo (ali celotno) vrednost kupona lahko zamenjate za gotovino.
DRŽI

Kako unovčiti naš kupon

  1. V prvem koraku pri oddaji naročila, v košarici, v polje "Vstavi kupon za popust" (polje bo postalo vidno, ko boste označili okence "IMAM POPUST / DARILNI KUPON") vpišite kodo kupona, ki jo boste našli na sprednji strani kupona.
  2. Darilni kupon lahko kombinirate tudi z drugo kodo za popust. Če imate kodo za popust, jo v prvem koraku vnesite v polje "Vstavi kupon za popust". Če želite izkoristiti samo darilni kupon, vnesite te podatke skupaj s kodo kupona v polje za dodatne opombe v košarici v tretjem koraku (po vnosu svojih kontaktnih podatkov). Kot način plačila izberite "bančno nakazilo". Zaključite z oddajo naročila in počakajte. Naša služba za pomoč strankam vas bo kmalu kontaktirala.
  3. Če polje "Vstavi kupon za popust" ne bo prikazano v košarici (kar se lahko zgodi v primeru velikih promocijskih ponudb), v tretjem koraku vnesite kodo kupona v razdelek za dodatne opombe. Kot način plačila izberite "bančno nakazilo". Zaključite z oddajo naročila in počakajte. Naša Služba za pomoč uporabnikom vas bo kmalu kontaktirala.
  4. Če želite uporabiti le del vrednosti kupona oddajte naročilo in vnesite kodo kupona v skladu z zgornjimi navodili. Kot način plačila izberite "bančno nakazilo". Te podatke skupaj s kodo kupona in številko bančnega računa vpišite v razdelek za dodatne opombe. Dokončajte oddajo naročila in počakajte. Če bo to potrebno, vas bo kontaktirala naša Služba za pomoč strankam. Smo vam na razpolago.
  5. Pri vsakem nakupu z darilnim bonom zagotavljamo brezplačno dostavo. Če vam bodo zaračunani stroški dostave (to se lahko zgodi, če kupon kombinirate z drugim popustom in kodo kupona vpišete v razdelek za dodatne opombe), vas bo naša Služba za pomoč strankam kontaktirala in vam vrnila znesek dostave.
  6. Če vam v Kulini nič ni vzelo diha in želite prejeti polno vrednost darilnega bona, nam pišite. Z vsemi močmi se bomo potrudili uresničiti vaše želje in upamo, da boste naslednjič našli nekaj čudovitega tudi zase.
  7. Če ne veste kaj narediti, nas kontaktirajte. Z veseljem vam bomo pomagali. Seveda! :-)

Vrste darilnih bonov

Darilni boni za 50€, 100€ in 200€ so na voljo tukaj - https://www.kulina.si/darilni-boni/.

Bone je mogoče naročiti v elektronski obliki.

Voucher 50
Voucher 100
Voucher 200
Želite tudi vi nekomu podariti posebno darilo? Obdarujte jih s Kulina darilnim bonom.
Dobrodošli v KULINI, v svetu visokokakovostne opreme za dom.