Viva Scandinavia

Viva Scandinavia je blagovna znamka za prave ljubitelje čaja ki verjamejo, da je kuhanje čaja iz listov obred vreden praznovanja. Vrčki, skodelice, čajniki in infuzorji - pripravite skodelico čaja v skandinavskem slogu!
112 items total
Čajnik z infuzorjem za čaj NICOLAS, 750 ml, steklo, Viva Scandinavia
34,90 €
VS70400
Vrečke za čaj, 50 kosov, Viva Scandinavia
Vrečke za čaj, 50 kosov, Viva Scandinavia
Na zalogi na spletu (17 pcs)
8 €
VS83101
Infuzor za čaj INFUSION GLOBE, 16 cm, bela, steklo, Viva Scandinavia
11,95 €
VS70302
Infuzor za čaj THOR, 15 cm, antracit, Viva Scandinavia
17 €
VS39045
Karafa za ledeni čaj INFUSION, 2 l, črna, Viva Scandinavia
39,95 € –14 %
34,20 €
VS33301
Potovalni lonček MINIMA, 450 ml, črna, steklo, Viva Scandinavia
24,95 €
VS22001
Set za smetano in sladkor CLASSIC, steklo, Viva Scandinavia
28 €
VS75700
Čajni set BJORN, 6 kosov, Viva Scandinavia
64,95 € –31 %
44,50 €
VS32801
Up
More products

Viva Scandinavia - spijmo skodelico čaja!

Viva Scandinavia je blagovna znamka, ki se osredotoča na čaj in je postala znana po proizvodnji visokokakovostnih, minimalističnih in funkcionalnih izdelkov za pripravo in postrežbo čaja in kave. Zgodovina blagovne znamke izhaja iz globokega spoštovanja skandinavskega načina življenja, ki poudarja preprostost, funkcionalnost in trajnost.

Blagovno znamko je leta 2010 na Danskem ustanovil ljubitelj čaja Peng Lin, ki je bil prej lastnik podjetja za programsko opremo. Težko je našel estetsko prijetno čajno posodo, ki bi dopolnjevala vrhunski čaj, katerega ljubitelj je bil. Začel je z vodenjem uspešne tovarne gospodinjskih pripomočkov in kmalu sodeloval s skupino vodilnih oblikovalcev izdelkov na Danskem ter ustvaril čudovito izdelane izdelke, ki jih uživajo ljubitelji čaja po vsem svetu. Danes ima VIVA sedež v središču Toronta, evropske podružnice pa v Belgiji in na Kitajskem.

Viva Scandinaviaposlanstvo

Čaj je tradicija večine kultur že 5000 let. Spremlja vse priložnosti in trenutke človeških družabnih stikov in praznovanj, je pijača, ki pomaga sprostiti se in živeti trenutek. VIVA spoštuje in ceni pomen tradicije priprave čaja ter si prizadeva za posodobitev te tradicije, da bi jo lahko ohranile sedanje in prihodnje generacije.

Poslanstvo blagovne znamke je navdušiti svet, da se sprosti in počuti bolje s popolno skodelico čaja, vsakič znova. Da bi to dosegli, Viva Scandinavia ponuja najboljše izdelke, ki so potrebni za obred kuhanja čaja in pripravo nepakiranega čaja na najbolj priročen način.

Najbolj priljubljeni izdelki za pripravo čaja

Eden izmed najbolj priljubljenih izdelkov Viva Scandinavia je čajnik Infusion, ki je postal stalnica v številnih domovih in pisarnah ter je leta 2013 prejel nagrado reddot design award. Lonec je zasnovan z odstranljivim infuzorjem iz nerjavnega jekla, ki uporabnikom omogoča enostavno kuhanje nepakiranega čaja, medtem ko borosilikatno steklo zagotavlja, da čaj ostane vroč dlje časa. Drugi izdelki te blagovne znamke, povezani s čajem, vključujejo čajne skodelice, vrče in čajnike, ki so zasnovani enako minimalistično in funkcionalno. Če imate radi čaj, preverite naš nakupovalni vodnik za pripravo čaja, v katerem boste videli veliko izdelkov Viva Scandinavia in se naučili, kako jih uporabljati.

Viva Scandinavia ponuja tudi vrsto izdelkov, povezanih s kavo, vključno s kavnimi aparati, skodelicami in vrčki. Kavni aparati te blagovne znamke so zasnovani z edinstvenim izlivom brez kapljanja, ki zagotavlja kuhanje kave brez nereda, skodelice in vrči pa so izdelani iz stekla z dvojno steno, ki ohranja kavo vročo, ne da bi vam opeklo roke.

Zakaj ljudje radi pripravljajo čaj z izdelki Viva Scandinavia?

Eden od ključnih razlogov, zakaj imajo ljudje radi spletno stran Viva Scandinavia, je zavezanost te blagovne znamke k trajnosti. Izdelki te blagovne znamke so izdelani iz okolju prijaznih materialov, kot sta borosilikatno steklo in bambus, embalaža pa je izdelana iz recikliranih materialov. Poleg tega blagovna znamka sodeluje z organizacijami, ki spodbujajo trajnostne prakse, kot je Rainforest Alliance, da bi pomagala zaščititi okolje.

Še en razlog, zakaj ljudje obožujejo Viva Scandinavia, je minimalistična in funkcionalna zasnova te blagovne znamke. Izdelki so zasnovani preprosto, s čistimi linijami, umirjenimi barvami in funkcionalnimi funkcijami, zaradi katerih so enostavni za uporabo in prijetni za oči. Zaradi tega oblikovalskega pristopa so izdelki Viva Scandinavia priljubljeni pri tistih, ki cenijo lepoto preprostosti.

Ne glede na to, ali ste ljubitelj čaja ali kave ali pa preprosto cenite lepoto preprostega dizajna, Viva Scandinavia ponuja nekaj za vsakogar.