Miller Harris

Spremenite atmosfero v svojem domu z visokokakovostnimi dišečimi svečami in difuzorji za dom znamke Miller Harris. Izjemni vonji, dovršeni modeli, vrhunska kakovost - za vas in vaš dom.

Miller Harris razkošne dišave za vas in vaš dom

Miller Harris je britanska dišavna hiša, ki jo je leta 2000 ustanovila revolucionarna parfumerka Lyn Harris. Blagovna znamka je znana po svojih edinstvenih in razkošnih dišavah in je postala kultna med ljubitelji dišav po vsem svetu.

Manifest blagovne znamke je razvijanje ikoničnih, edinstvenih in naravnih luksuznih izdelkov z globalno privlačnostjo - iz središča Londona.DNK Miller Harris se osredotoča na ustvarjanje dišav, ki so inovativne in brezčasne. Blagovna znamka verjame, da je dišava oblika umetnosti in da mora biti vsaka dišava edinstven izraz ustvarjalnosti in mojstrstva. Miller Harris se posveča uporabi le najboljših sestavin in vsako dišavo skrbno izdela, da zagotovi njeno najvišjo kakovost.

Miller Harris - dišave za vas, vaše telo in vaš dom

Ponudba izdelkov Miller Harris vključuje široko paleto dišav za moške in ženske, izdelke za kopel in telo ter izdelke za dom, ki bodo spremenili vzdušje v vaši notranjosti. Od elegantnih in prefinjenih dišav do bolj igrivih in mladostnih vonjav - znamka ponuja nekaj za vsakogar. Med najbolj priljubljenimi dišavami Miller Harris sta klasična dišava L'Air de Rien, ki je brezčasna in elegantna, ter živahna in igriva dišava La Fumée Alexandrie.

Miller Harris's domači difuzorji in dišeče sveče so izdelani v Združenem kraljestvu, odlikujejo pa jih edinstveni vonji in minimalistična, elegantna embalaža. Sveče imajo velike in težke kozarce s prostornino 220 g. Posode so v nežnih barvah z elegantnimi vzorci z napisi in so zasnovane tako, da v vsakem bivalnem prostoru vzbudijo občutek prefinjenega sloga in miru. Vsaka sveča je ročno izlita, da se zagotovi enakomerno gorenje, njen čas gorenja pa je 50 ur. Sveče so izdelane iz naravnega voska - popolne mešanice soje in oljne ogrščice, ki omogoča popoln izgorevanje in oddah.

Vsi izdelki Miller Harris so primerni za vegane ter ne vsebujejo ftalatov, umetnih barvil, parabenov in formaldehida. Blagovna znamka uporablja veliko naravnih surovin ter embalažo brez celofana, ki ima certifikat FSC in jo je mogoče v celoti reciklirati.

Več kot le vonj...

Spletna stran Miller Harris se od drugih blagovnih znamk dišav razlikuje po kakovosti in kompleksnosti svojih dišav. Vsaka dišava je izdelana iz najboljših sestavin in je zasnovana tako, da je edinstvena in nepozabna. Blagovna znamka je prav tako zavezana trajnosti in v svojih izdelkih uporablja le naravne in etično pridobljene sestavine.

Miller Harris so popolne za vse, ki cenijo kakovost in razkošje. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad dišavami ali preprosto iščete edinstven in nepozaben vonj, vam Miller Harris ponuja nekaj zase. Dišave te blagovne znamke so odlične tudi za darila, saj so elegantne in brezčasne.

Miller Harris je modna britanska dišavna hiša, ki ustvarja inovativne in brezčasne dišave. Zavezanost h kakovosti in trajnosti jo razlikuje od drugih blagovnih znamk dišav, njena široka paleta dišav pa ponuja nekaj za vsakogar. Ne glede na to, ali ste navdušenec nad dišavami ali preprosto iščete razkošen in nepozaben vonj, je Miller Harris blagovna znamka, ki jo je vredno raziskati.