Foto albumi

9 items total
Vložni listi za foto album, 10 kosov, velikost L, Printworks
7 € –14 %
6 €
PRPW00299
Foto album LITTLE MOMENTS, BIG MEMORIES, Printworks
25 €
PRPW00528
Foto album MOMENTS THAT MATTER, Printworks
25 € –24 %
Foto album MOMENTS THAT MATTER, Printworks
Na zalogi na spletu (14 pcs)
19 €
PRPW00529
Foto album YOU ARE SUNSHINE, siv, Printworks
50 € –18 %
41 €
PRPW00513
Foto album BABY IT'S A WILD WORLD, mint, Printworks
40 € –27 %
29 €
PRPW00356
Foto album HAPPY DAYS, črna, Printworks
Foto album HAPPY DAYS, črna, Printworks
Na zalogi na spletu (1 pcs)
34,60 €
PRPW00525
Fotografske nalepke, 250 kosov, Printworks
Outlet
7 € –10 %
Fotografske nalepke, 250 kosov, Printworks
Na zalogi na spletu (90 pcs)
6,30 €
PRPW00363
Foto album HELLO BEAUTIFUL, bela, Printworks
48 € –14 %
41 €
PRPW00516
Vogalniki za fotografije, 48 kosov, Printworks
6,90 €
PRPW00386

Fotoalbumi - umetnost pripovedovanja zgodb in ustvarjanja trajnih spominov

Kaj so fotoalbumi?

Fotoalbumi so knjige ali mape za shranjevanje slik. So odlični za ohranjanje in predstavljanje spominov ter čudovit način, kako te izkušnje deliti z drugimi.

Naši slikovni albumi, ki jih je izdelal Printworks, so na voljo v različnih velikostih in oblikah. Gre za sodobne, minimalistične oblikovalske albume, ki se bodo odlično podali v sodobne interierje, na knjižno polico ali kavna mizica.

V njih lahko shranjujete in prikličete spomine na praznike in pomembne priložnosti, kot so poroke, rojstva in počitnice. Prav tako so odlična darila za vaše bližnje - starše, prijatelje in mladoporočence.

Kakšne so prednosti uporabe foto album?

Fotoalbumi se lahko uporabljajo za več namenov, nekateri od njih so navedeni spodaj:

  • Ohranjanje: Fotoalbumi so varen in zanesljiv prostor za shranjevanje fotografij, saj jih varujejo pred propadanjem, prahom in sončno svetlobo.
  • Organizacija: Če slike razvrstite v albume, lahko hitro iščete in si ogledate določene fotografije, ne da bi vam bilo treba brskati po škatli ali kupu neurejenih slik.
  • Pripovedovanje zgodb: Fotoalbumi vam omogočajo, da s fotografijami pripovedujete zgodbo, ki se lahko prenaša iz generacije v generacijo.
  • Prilagajanje: Z oblikovanjem lastne slikanice jo lahko prilagodite svojim željam in občutkom ter jo tako spremenite v edinstven odraz svojih izkušenj.

Kateri so nasveti za ustvarjanje foto album?

  • Izberite pravi album: Upoštevajte velikost albuma, slog, število strani in reže za fotografije. Preverite, ali lahko vanj shranite toliko fotografij, kot jih nameravate uporabiti.
  • Izberite slike: Prepričajte se, da so slike, ki jih želite vključiti v album, v dobrem stanju in dobro predstavljajo spomine, ki jih želite ohraniti.
  • Dodajte napise in oznake: S posebnim svinčnikom lahko slikam preprosto dodate napise ali oznake. To lahko pomaga posredovati zgodbo in zagotoviti kontekst za tiste, ki si jo ogledujejo.
  • Zaščitite svoje fotografije: Za zaščito fotografij uporabljajte fotografsko varne pripomočke, kot so brezkislinski papir in plastični ovitki, da sčasoma ne zbledijo.
  • Prikažite in delite: Ko je album končan, ga lahko postavite na vidno mesto v svojem domu ali pa ga delite s svojimi bližnjimi, da si ga lahko vsi ogledajo.

Deljenje fotoalbumov z gosti je lahko zabaven način za njihovo razvedrilo. Da se bodo vaši gostje pri vas lahko zabavali, lahko kupite tudi igre, uganke in gradbene igralne kocke, odvisno od namena njihovega obiska in ravni vašega odnosa.