Nordic Ware

Nordic Ware je vodilni ameriški proizvajalec znamenite, visokokakovostne in inovativne posode za peko. Z oblikovanjem izdelkov superiornega dizajna in kakovosti, vam zagotavljajo udobje in užitek pri pripravi vašega peciva - ne le za božič ali veliko noč, ampak tudi vsak dan, da zadovoljite svoje sladokusce.
24 items total
Pekač za kolačke TEA CAKES AND CANDIES, 30 kalupov, Nordic Ware NW59448
Pekač za šarkelj VINTAGE STAR, SILVER, Nordic Ware
49,40 €
NW53137
Pekač za mafine BEEHIVE, za 6 mini kolačkov, zlato Nordic Ware
80,80 €
NW90777
Pekač za pecivo TEA CAKES AUTUMN BUNDT, bronasta, Nordic Ware
52,90 €
NW87048
Pekač za pecivo TRAIN, 9 kalupov, zlati, Nordic Ware
57,99 € –15 %
49 €
NW91977
Pekač za šarkelj BAVARIA CUBE, zlati, Nordic Ware
64,20 €
NW80577
Pekač za šarkelj CHIFFON BUNDT, zlat, Nordic Ware
54,99 € –6 %
51,30 €
NW87477
Pekač za šarkelj LOTUS, zlato, Nordic Ware
48,70 €
NW84177
Pekač za šarkelj PINE FOREST, srebrna, Nordic Ware
50,30 €
NW89737
Pekač za šarkelj, v obliki vrtnice, baker, Nordic Ware
64,20 €
NW54148
Pekač za torte FROZEN SNOWFLAKE, srebrna, Nordic Ware
53 €
NW88248
Pekač za torte HONEYCOMB, zlato, Nordic Ware
77 €
NW85477
Ponev za puhaste palačinke SMILEY FACE, Nordic Ware
60,30 €
NW01920
Pekač za šarkelj BAVARIA BUNDT, srebrna, Nordic Ware
53 € –7 %
48,80 €
NW53624
Pekač za šarkelj ELEGANT PARTY, zlato, Nordic Ware
64,30 €
NW58677
Pekač za šarkelj HERITAGE S, zlata, Nordic Ware
43,49 € –7 %
40,30 €
NW90077
Pekač za šarkelj QUARTET BUNDT, zlata, Nordic Ware
56,90 €
NW91377

Nordic Ware - za popolno pecivo in še več

Nordic Ware je blagovna znamka, ki že več kot 70 let ponuja visokokakovostno kuhinjsko posodo. Podjetje Nordic Ware, ki sta ga leta 1946 ustanovila Dave in Dotty Dalquist, je družinsko podjetje, znano po svojih inovativnih in vzdržljivih izdelkih. Dave in Dotty Dalquist sta iskala način preživetja na srednjem zahodu. Po navdihu skandinavske tradicije peke sta začela izdelovati in prodajati posebne kuhinjske izdelke. Leta 1950 so predstavili svoj prvi izdelek, Pekač za šarkeljki je hitro postal vodilni izdelek podjetja.

Z leti je Nordic Ware razširil svojo ponudbo izdelkov na različne izdelke za peko in kuhanje, ki so znani po svoji vzdržljivosti, zanesljivosti in visokokakovostni izdelavi.

Nordic Ware poslanstvo in izdelki

Poslanstvo Nordic Ware je zagotavljati inovativne in visokokakovostne izdelke kuhinjske posode, ki omogočajo enostavno in prijetno kuhanje in peko. Da bi to dosegli, Nordic Ware ponuja široko paleto kuhinjske posode in izdelkov za peko, vključno z:

  • posoda za peko - pekači, pekači za torte, pekači in pekači za mafine
  • kuhinjska posoda - lonci, ponve in rešetke
  • posoda za mikrovalovno kuhanje, vključno s kuhalniki za riž in pladnji za slanino
  • posoda za kuhanje na prostem, vključno s ponvami za peko na žaru in stojali za peko
  • posebni izdelki, vključno s pekači za jajca, ponvami za popover in ponvami za koruzni kruh

Znameniti pekači za pecivo in drugi pekači za torte

Pekač za šarkelj je morda najbolj znan izdelek v liniji izdelkov Nordic Ware. To kultno aluminijasto pekač za torte je v preteklih letih uporabljalo na milijone domačih kuharjev in pekov za ustvarjanje čudovitih in okusnih tort. Prvotna Pekač za šarkelj je bila preproste oblike z žlebljenimi stranicami in cevjo v sredini. Danes Nordic Ware ponuja široko paleto Pekač za šarkeljv različnih oblikah in velikostih, vključno s priljubljenim modelom Heritage Pekač za šarkeljin elegantno kronsko ponev Crown Pekač za šarkelj.

Nordic Ware izdelki so znani po svoji vzdržljivosti in visokokakovostni izdelavi. Podjetje za izdelavo svoje posode za kuhanje in peko uporablja le najboljše materiale - liti aluminij s premazom proti prijemanju, kar zagotavlja dolgoletno življenjsko dobo. Nordic Ware izdelki so znani tudi po inovativni zasnovi in pozornosti do podrobnosti, kar pripomore k njihovemu izjemnemu delovanju.

Nordic Ware je za svoje inovativne in visokokakovostne izdelke kuhinjske posode prejel številne nagrade. Leta 2018 je podjetje prejelo pečat Good Housekeeping za svojo linijo posode za peko Naturals, ki vključuje različne pekače, pekače za torte in pekače za mafine. Pečat Good Housekeeping je zelo cenjen simbol kakovosti in odličnosti v industriji, zato je Nordic Ware ponosno prejel to čast.

Zakaj ljudje obožujejo izdelke Nordic Ware?

Ljudje obožujejo pekače za torte Nordic Ware, ker so preprosti za uporabo, vzdržljivi in vedno pripravijo čudovite torte. Ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen kuhar, so pekači za torte Nordic Ware odlična izbira. Izdelane so iz visokokakovostnih materialov in so namenjene dolgoletni uporabi, zato so odlična naložba za vsako kuhinjo.

Poleg trpežnosti so pekači za torte Nordic Ware znani tudi po svoji inovativni zasnovi. Podjetje ponuja široko paleto pekačev za torte različnih oblik in velikosti, s katerimi lahko ustvarite resnično edinstvene torte. Ne glede na to, ali želite pripraviti preprosto torto Bundt ali bolj zapleteno torto, ima Nordic Ware na voljo pekač za torte bo zadovoljil vaše potrebe. Preverite ponudbo pekačev za torte na spletni strani Kulina in presenetite svoje goste in družino s sladkimi dobrotami - ne le za posebne priložnosti!