Kusmi Tea

Kusmi Tea je francoska blagovna znamka, katere poslanstvo je čim več ljudem predstaviti najboljše, kar čaj lahko ponudi. Čaj naj bi vas osrečil, vas spodbudil k druženju s prijatelji in k razmisleku o vašem življenju. Kusmi Tea združuje ljubitelje in poznavalce čaja ob skodelici vročega napitka, ki je na voljo v številnih okusih in vrstah.

Kusmi Tea: mešanica zgodovine in okusa

Čaj je ena najbolj priljubljenih pijač na svetu z bogato zgodovino in različnimi okusi. V svetu čaja izstopa blagovna znamka Kusmi Tea, ki ljubiteljem čaja že več kot 150 let ponuja edinstvene mešanice in visokokakovostne izdelke. Ustanovljeno v St. Petersburg v Rusiji leta 1867, ob začetku ruske revolucije leta 1917 pa se je znamka preselila v Pariz in je trenutno v lasti podjetja Groupe Orientis.

Kusmi Tea ustanovil Pavel Mihailovič Kousmichoff, mladenič, ki je začel delati v trgovini s čajem v St. Petersburg pri 14 letih. S trdim delom in predanostjo je sčasoma postal mešalec čaja in leta 1867 odprl svojo trgovino s čajem. Trgovina je hitro postala priljubljena in Kousmichoff je kmalu začel izvažati svoje čaje v države po vsem svetu.

Zaradi ruske revolucije leta 1917 se je moral Kusmi Tea preseliti v Francijo, kjer je še naprej rasel in se razvijal. Danes ima Kusmi Tea trgovine v več kot 50 državah, v njenih čajih pa uživajo ljubitelji čaja po vsem svetu.

Najbolj priljubljene čajne mešanice po Kusmi Tea

Kusmi Tea ponuja široko paleto ekoloških čajnih mešanic, od katerih ima vsaka svoj edinstven okus in aromo. Med najbolj priljubljenimi mešanicami so:

  • Anastasia: mešanica črnih čajev z notami bergamotke, limone in pomarančnih cvetov.

  • Prince Vladimir: začinjena mešanica črnih čajev z notami citrusov, vanilije in začimb.

  • Razstrupljanje: Mešanica matere, zelenega čaja in limonske trave, ki spodbuja razstrupljanje in dobro počutje.

  • Kašmir Tchai: Mešanica črnih čajev s kardamomom, cimetom, ingverjem in nageljnovimi žbicami.

  • Rusko jutro: Močna mešanica črnega čaja z notami citrusov in začimb.

  • Sladka ljubezen: Mešanica črnega čaja, začimb in sladkega korena s pridihom čokolade in karamele.

Kusmi Tea poleg črnega čaja ponuja tudi zelene čaje, mešanice belih čajev ter sadne in zeliščne napitke. Blagovna znamka ponuja tudi vrsto čajev za dobro počutje, vključno z mešanicami za razstrupljanje in dobro počutje, namenjenimi sproščanju in dobremu zdravju. Detox čaj je na primer znan med zvezdniki, saj je med njegovimi oboževalci tudi Kendall Jenner, ki vsak dan pije čaj za razstrupljanje in pravi: "Običajno dan začnem s skodelico [Kusmi] Detox čaja. Na dan spijem približno 12 skodelic."

Poleg čajnih mešanic Kusmi Tea ponuja tudi široko paleto dodatkov za čaj, vključno s čajniki, skodelicami, infuzorji, izoliranimi steklenicami in še več. Vsak božič znamka ponuja posebno izdajo pločevink, adventni koledar in darilne komplete, ki so čudovita darila za vse poznavalce čaja - imamo jih tudi na Kulina, zato se med božičem obvezno vrnite!

Zakaj je spletna stran Kusmi Tea tako posebna

Ena od stvari, po katerih se Kusmi Tea razlikuje od drugih blagovnih znamk čajev, je zavezanost kakovosti in trajnosti. Blagovna znamka uporablja le naravne arome, organski čaj in naravne sestavine ter sodeluje s trajnostnimi čajnimi kmetijami, da bi zagotovila okolju prijazno proizvodnjo svojih izdelkov. Kusmi Tea je narejen z veliko ljubezni in brez plastike, s čudovitimi pločevinkami, ki so videti odlično v kuhinji in kot darilo.

Kusmi Tea je razvil tudi edinstven postopek mešanja, ki omogoča ustvarjanje kompleksnih in aromatičnih čajnih mešanic. S skrbno izbiro in mešanjem različnih čajev in naravnih sestavin Kusmi Tea ustvarja čaje z edinstvenimi in nepozabnimi okusi.

Z edinstvenim postopkom mešanja ter široko paleto čajnih mešanic in dodatkov je Kusmi Tea blagovna znamka, ki so jo spoznali in vzljubili ljubitelji čaja po vsem svetu. Ne glede na to, ali iščete klasični črni čaj ali edinstveno wellness mešanico, smo prepričani, da boste na spletni strani Kulina našli nekaj zase.