Polavtomatski kavni aparati

15 items total
Aparat za kavo espresso DIVA, 0,8 l, črn, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15DIVAN
Espresso aparat za kavo DIVA EVOLUTION, 0,8 l, bel, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15EDIVAC1
Espresso aparat za kavo DIVA EVOLUTION, 0,8 l, rdeč, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15EDIVAC3
Espresso aparat za kavo DIVA, 0,8 l, bel, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15DIVAC1
Espresso aparat za kavo DIVA, 0,8 l, lila, nerjaveče jeklo, Bugatti
1 100 €
BGTT15DIVACL
Espresso aparat za kavo DIVA, 0,8 l, oranžna barva, nerjaveče jeklo, Bugatti BGTT15DIVAO
Espresso aparat za kavo DIVA, 0,8 l, rdeč, iz nerjavečega jekla, Bugatti BGTT15DIVAC3
Kavni aparat espresso DIVA, 0,8 l, krem, nerjaveče jeklo, Bugatti
1 100 €
BGTT15DIVAC
Polavtomatski kavni avtomat ARTISAN 5KES6503ESX, nerjaveče jeklo, KitchenAid KA5KES6503ESX
Polavtomatski kavni avtomati ARTISAN 5KES6503EER, kraljevsko rdeča, KitchenAid KA5KES6503EER
Polavtomatski kavni avtomati ARTISAN 5KES6503EMS, srebrno-siv, KitchenAid KA5KES6503EMS

Polavtomatski aparati za kavo - postanite hišni barista

Kaj je polavtomatski aparat za kavo?

Poznamo tri različne vrste aparatov za kavo: avtomatski, polavtomatski in ročni. V polavtomatskih aparatih za kavo se uporablja kombinacija avtomatskih in ročnih postopkov, ki zahtevajo mletje kavnih zrn in ročno stiskanje mlete kave, preden se portafilter vstavi v aparat za kavo. S polavtomatskim aparatom lahko kavo prilagodite svojim potrebam in jo pripravite točno tako, kot jo imate radi.

Kako deluje polavtomatski aparat za kavo?

S polavtomatskim aparatom za kavo zmeljemo zrna kave in jo potlačimo, zapremo portafilter in - odvisno od modela našega polavtomatskega aparata za espresso - izberemo nastavitev, ki jo želimo za izbrani napitek (število in velikost izpustov), ali ročno prilagodimo čas kuhanja s spuščanjem ročice.

Zakaj kupiti polavtomatski aparat za kavo?

Polavtomatski kavni avtomati so precej zahtevni, ko gre za njihovo delovanje, ampak vam pa omogočajo velik nadzor nad postopkom kuhanja, tako da, če ste pravi ljubitelj kave in če imate okus za nianse v espressu, je ta vrsta kavnega aparata zagotovo vredna naložbe. Za nakup vzvodnega kavnega aparata obstaja več razlogov, med katerimi sta najpomembnejša dva:

  • Kvaliteta kave

Polavtomatski kavni aparati so verjetno najboljše vrste aparatov za pripravo aromatičnih skodelic kave. Tu imate popoln nadzor nad okusom, pritiskom in intenzivnostjo espressa. Postanete lahko hišni barista in doma pripravljate kavo v barista slogu.

  • Čas priprave

Prednost polavtomatskega aparata za kavo je, da v njem niso vnaprej programirani odmerki. To pomeni, da lahko s polavtomatskim aparatom za kavo vsakič pripravite svoj idealen odmerek kave in vsakič ga lahko pripravite tudi drugače.

Če povzamemo, polavtomatski kavni aparat združuje tehnologijo z izkušnjami v pripravi kave, kar vam daje svobodo izražanja in možnost, da vsak odmerek prilagodite svojim osebnim željam.

V Kulini vam zagotavljamo fantastično izbiro vrhunskih aparatov za kavo za domačo uporabo priznanih proizvajalcev, kot so La Pavoni, Smeg, in KitchenAid. Ogledate si lahko tudi našo selekcijo aparatov za kapljično kavo, če z družino zjutraj pijete veliko kave.