Bredemeijer

Bredemeijer je nizozemski strokovnjak za pripravo čaja, ki vam zagotavlja visokokakovostne litoželezne, steklene ali porcelanaste čajnike, tradicionalne kotličke in dodatke za čaj. Poželite si skodelico čaja?
29 items total
Čajnik XILIN, 1,2 l, moder, iz litega železa, Bredemeijer
58 € –18 %
47 €
BREDG002B
Čajnik PUCHENG, 1,3 l, Bredemeijer
53 € –9 %
Čajnik PUCHENG, 1,3 l, Bredemeijer
Na zalogi na spletu (1 pcs)
48 €
BRED153001
Čajnik UMEA TEA FOR ONE, 500 ml, črn, Bredemeijer
42,50 €
BRED142008
Čajnik XILIN, 1,2 l, črna, Bredemeijer
62 € –24 %
Čajnik XILIN, 1,2 l, črna, Bredemeijer
Na zalogi na spletu (1 pcs)
47 €
BREDG002Z
Čajnik XILIN, 800 ml, moder, iz litega železa, Bredemeijer
53 € –30 %
37 €
BREDG001B
Čajnik z infuzorjem za čaj VERONA, 500 ml, steklo, Bredemeijer
28,80 €
BRED1464
Čajnik z infuzorjem za čaj WUHAN, 800 ml, Bredemeijer
49,45 € –13 %
43 €
BRED153005
Čajno cedilo, Bredemeijer
Čajno cedilo, Bredemeijer
Na zalogi na spletu (4 pcs)
15,60 €
BRED47061
Organizator čaja v lističih, 6 pločevink, bambus, Bredemeijer
46 €
BRED184000
Organizator čaja v lističih, 6 pločevink, črna, Bredemeijer
43 €
BRED184009
Organizator čajnih vrečk, 6 predelkov, z oknom, bambus, Bredemeijer BREDTB006BN
Peščena ura za čaj DUET CLASSIC, Bredemeijer
36,80 €
BREDB0011
Peščena ura za čaj MINUTES, Bredemeijer
21,60 €
BREDB0006
Up
More products

Čas za čaj? Čas za Bredemeijer

Bredemeijer je nizozemsko podjetje, ki že več kot stoletje proizvaja visokokakovostne pripomočke za kavo in čaj. Podjetje, ustanovljeno leta 1914, je postalo ena vodilnih blagovnih znamk v industriji, ki slovi po svojih elegantnih in funkcionalnih izdelkih. V preteklih letih si je Bredemeijer pridobil sloves odličnosti na področju oblikovanja, inovacij in izdelave.

Bredemeijerposlanstvo in vizija

Poslanstvo in vizija Bredemeijer sta strankam zagotoviti visokokakovostne izdelke, ki jim izboljšajo trenutek ob skodelici čaja ali kave. Podjetje verjame, da je obred kuhanja in postrežbe teh pijač pomemben del vsakdanjega življenja, zato so njegovi izdelki zasnovani tako, da to izkušnjo še nadgradijo. Bredemeijerje ustvarjati dodatke, ki so funkcionalni in estetski, tako da lahko stranke uživajo v lepem in praktičnem izdelku, ki dodaja vrednost njihovemu vsakdanu.

Bredemeijerizdelki in prodajne uspešnice

Na spletni strani Kulina lahko najdete široko paleto izdelkov Bredemeijer's, vključno s čajniki, infuzorji za čaj, skodelicami za kavo in čaj, vrčki, kozarci za mleko, pladnji in drugimi. Za njegove linije izdelkov so značilne elegantne linije, minimalistična estetika in sodobno oblikovanje. Blagovna znamka je znana tudi po visokokakovostnih materialih, kot so nerjavno jeklo, porcelan, litina in steklo. Bredemeijerso izdelani za dolgo življenjsko dobo, s poudarkom na trajnosti in trajnosti, zaradi česar so idealni za uporabo v najrazličnejših okoljih - doma, v pisarni ali restavraciji.

Bredemeijerje bila njegova zavezanost oblikovalski odličnosti nagrajena s številnimi nagradami. Podjetje je prejelo več nagrad Red Dot Design Award, ki se podeljujejo izdelkom, ki veljajo za izjemne z vidika kakovosti oblikovanja in inovativnosti. Bredemeijernjeni izdelki so bili predstavljeni tudi na oblikovalskih razstavah in v publikacijah po vsem svetu, kar še dodatno utrjuje ugled znamke kot vodilne v panogi.

Bredemeijernjeni najbolj priljubljeni izdelki so čajniki različnih velikosti in slogov, od tradicionalnih modelov iz litega železa v japonskem slogu do minimalističnih in preprostih steklenih projektov.

Ljudje cenijo izdelke Bredemeijer zaradi njihove zasnove, kakovosti in trajnosti. Zasnovane so tako, da je obred kuhanja in postrežbe čaja in kave prijetnejši in priročnejši, zato uporabniki ostajajo zvesti tej blagovni znamki.