Vrtni termometri

4 items total
Zunanji termometer, 100 cm, črna, Eva Solo
69,30 € –20 %
Zunanji termometer, 100 cm, črna, Eva Solo
Na zalogi na spletu (10 pcs)
55,44 €
ES567756
Zunanji termometer, 8 cm, digitalno, črna, Eva Solo
59,95 € –29 %
42,07 €
ES567768
Zunanji termometer, črna, Eva Solo
44,95 € –32 %
Zunanji termometer, črna, Eva Solo
Na zalogi na spletu (25 pcs)
30,51 €
ES567755

Zunanji termometri - spoznajte okolico, ne da bi ugibali temperaturo

zunanji termometer je orodje za merjenje temperature zunanjega okolja. Z njim se lahko odločite, ali naj oblečete pulover ali kratke hlače, spremenite urnik zalivanja vrta ali celo organizirate dejavnosti zunaj glede na vremensko napoved.

Sodobni zunanji termometri so lahko funkcionalni in elegantni, z njimi pa lahko svojemu vrtu, terasi ali balkonu dodate nekaj značaja. Na spletni strani Kulina boste našli tudi druge vrtne okraske in dodatke, kot so svetilke, krmilnice za ptice in vrtne svetilke za okrasitev vašega vrta.

Katere vrste zunanjih termometrov so na voljo na spletni strani Kulina?

Zunanji termometri vodilnih blagovnih znamk, kot so Blomus, Eva Solo in Philippi so na voljo v trgovini Kulina in so digitalni ali analogni.

  • Digitalni termometri: Digitalni termometri so najpogostejša oblika zunanji termometer , ki se uporabljajo danes. Temperaturo merijo z elektronskimi senzorji in jo prikazujejo na zaslonu LCD. Na voljo so v različnih slogih, temperaturo pa lahko odčitate v sobi, tako da pogledate skozi okno.
  • Analogni termometri: Analogni termometri merijo temperaturo s pomočjo bimetalne tuljave. Imajo kovinski kazalec, ki se premika po lestvici in kaže temperaturo. So manj priljubljeni kot digitalni termometri, vendar imajo nekateri raje njihovo klasično obliko.

Kakšne so prednosti uporabe zunanji termometer?

  • Prikaz temperature: zunanji termometer omogoča natančen prikaz zunanje temperature. To je ključnega pomena za vse, ki želijo načrtovati dejavnosti zunaj ali spremljati vremenske napovedi.
  • Spremljanje vremenskih sprememb: Z zunanjimi termometri lahko opazujete vremenske spremembe, kot so nihanje temperature ali nepričakovani padci temperature. Te informacije vam lahko pomagajo pri pripravi sebe in svojih rastlin na ekstremne vremenske razmere.
  • Izogibanje pregrevanju ali zmrzovanju: Pregrevanju ali zmrzovanju v neugodnih vremenskih razmerah se lahko izognete tako, da preverite zunanjo temperaturo. To je še posebej pomembno za otroke, starejše in hišne ljubljenčke, ki so bolj občutljivi na visoke temperature.
  • Vrtnarjenje: Zunanje termometre lahko uporabljate tudi za vzdrževanje vrta. Pomagajo vam lahko pri določanju časa sajenja in zalivanja določenih rastlin. To znanje vam bo pomagalo pri vzdrževanju zdravega in cvetočega vrta.
  • Energetska učinkovitost: S spremljanjem zunanje temperature lahko ogrevalne in hladilne sisteme prilagodite tako, da so energetsko učinkovitejši. S tem lahko prihranite pri stroških za energijo in hkrati zmanjšate svoj ogljični odtis.