La Pavoni

La Pavoni pripravlja kavo že od leta 1905, zato so njegovi vzvodni kavni aparati najboljši na trgu. Prekrasni kavni aparati, ki bodo v vaši kuhinji pritegnili vso pozornost, vam bodo omogočili, da postrežete espresso po meri, po vaših osebnih željah. Po vašem okusu!
10 items total
Kavni aparat z vzvodom ESPERTO ABILE, srebro, La Pavoni
1 541 €
LPVLPLESA01EU
Kavni aparat z vzvodom ESPERTO COMPETENTE, zlata, La Pavoni
1 737 €
LPVLPLESC01EU
Kavni aparat z vzvodom EUROPICCOLA BASE, srebrna, La Pavoni
725 €
LPVLPLENQ01EU
Kavni aparat z vzvodom EXPO 2015, srebrna, La Pavoni
1 311 € –13 %
1 135,50 €
LPVLPLEXP01EU
Kavni aparat z vzvodom STRADIVARI EUROPICCOLA, srebrna, plastični ročaj, La Pavoni LPVLPLSTL01EU
Mlinček za kavo JOLLY DOSATO, črna/srebrna, La Pavoni
437 € –22 %
340 €
LPVLPGJDL01EU
Semi-Pro kavni aparat BOTTICELLI EVOLUZIONE, srebrna, La Pavoni
2 278 € –6 %
2 129 €
LPVLPSGEV01EU
Semi-Pro kavni aparat BOTTICELLI PREMIUM, srebrna, La Pavoni
1 932 €
LPVLPSGIM01EU
Semi-Pro kavni aparat CELLINI CLASSIC, srebrna, La Pavoni
1 748 € –5 %
1 649,70 €
LPVLPSCCC01EU

La Pavoni - sanje vsakega ljubitelja kave

La Pavoni je blagovna znamka, ki je že več kot stoletje sinonim za visokokakovostne espresso aparate. Podjetje je leta 1905 ustanovil Desiderio Pavoni in od takrat proizvaja nekatere najboljše kavne aparate na svetu. La Pavoni so znani po svoji kakovosti, zasnovi in vzdržljivosti, zato so priljubljeni tako med ljubitelji kave kot med profesionalci.

Zgodovina La Pavoni

Desiderio Pavoni je bil italijanski podjetnik, ki je bil navdušen nad kavo. Leta 1905 je v Milanu v Italiji ustanovil spletno stran La Pavoni s ciljem izdelati najboljše kavne aparate na svetu. Podjetje je hitro pridobilo ugled zaradi inovativnih modelov in visokokakovostne izdelave, zato je kmalu zatem La Pavoni postal domače ime v Italiji in drugod.

V preteklih letih je La Pavoni nadaljeval z inovacijami in premikal meje možnosti aparatov za espresso. Danes podjetje ponuja široko paleto aparatov, ki ustrezajo potrebam vseh, od domačih baristov do profesionalnih kavarn.

Najbolj priljubljeni La Pavoni Aparati za kavo

La Pavoni ponuja široko paleto aparatov za espresso, od katerih je vsak zasnovan tako, da ustreza posebnim potrebam ali slogu. Med najbolj priljubljenimi modeli so:

  • La Pavoni Strokovno: To je klasični aparat za espresso, ki je La Pavoni postavil na zemljevid. Odlikuje ga ročični bat, ki omogoča ročno uravnavanje tlaka in temperature ekstrakcije.

  • La Pavoni Europiccola: To je manjša različica naprave Professional, ki je namenjena za domačo uporabo. Ima enako zasnovo bata z vzvodom, vendar v kompaktnejšem in cenovno ugodnejšem paketu.

  • La Pavoni Stradivari: Ta aparat ima sodobno, elegantno obliko, ki je kot nalašč za sodobne kavarne. Ima vgrajen mlinček in ga je mogoče prilagoditi z različnimi zaključki in barvami.

La Pavoni stroji so znani po svoji zasnovi in funkcionalnosti. V preteklih letih je podjetje za svoje aparate za espresso prejelo številne nagrade za oblikovanje, med drugim prestižno nagrado Compasso d'Oro leta 1956 in La Pavoni D.P. 1947, ki ga je zasnoval Gio Ponti, velja za enega najpomembnejših aparatov za kavo.

Zakaj so kavni aparati La Pavoni tako posebni?

Obstaja veliko razlogov, zakaj so kavni aparati La Pavoni tako posebni. Predvsem pa ima podjetje dolgo zgodovino proizvodnje visokokakovostnih in inovativnih aparatov za espresso, ki so izdelani tako, da zdržijo. Vsak stroj je izdelan natančno in skrbno ter uporablja le najboljše materiale in komponente.

Poleg kakovosti in vzdržljivosti so stroji La Pavoni znani tudi po svoji zasnovi. Podjetje ima ekipo nadarjenih oblikovalcev, ki neutrudno ustvarjajo stroje, ki niso le funkcionalni, temveč tudi lepi. Zaradi te pozornosti do oblikovanja je La Pavoni v preteklih letih prejel številne nagrade in priznanja, vsak ljubitelj kave pa sanja o tem, da bi imel slavnega orla v svoji kuhinji.

Poleg tega aparati La Pavoni ponujajo raven nadzora in prilagajanja, ki je neprimerljiva z drugimi aparati za pripravo espressa. Zasnova bata z vzvodom omogoča ročno uravnavanje tlaka in temperature ekstrakcije, s čimer lahko espresso natančno prilagodite svojim potrebam.

Če povzamemo - če ste pravi ljubitelj ali poznavalec kave in želite doma uživati v kavi v barističnem slogu, je La Pavoni s svojim dobro zasluženim slovesom odličnosti v svetu aparatov za espresso najboljša izbira za vas. Z njihovo visokokakovostno izdelavo, legendarnim orlom, inovativnimi oblikami ter neprimerljivimi možnostmi nadzora in prilagajanja boste lahko skuhali kavo točno tako, kot jo imate radi.