Aparati za kavo na kapsule

1 items total
Potovalni aparat za kavo AESP-312, Akai
197,99 € –11 %
Potovalni aparat za kavo AESP-312, Akai
Na zalogi na spletu (4 pcs)
176 €
AKAESP312

Aparat za kavo v podstavkih - vsak dan se zbudite ob najbolj okusni skodelici

Kaj je aparat za kavo v obliki stroka?

kavni aparati na kapsule je priročna možnost, če želite kavo pripravljati doma, vendar iščete hitrejšo in enostavnejšo alternativo ročnemu aparatu za kavo.

So odlična izbira za vse ljubitelje kave; vse, kar morate storiti, je, da izberete kavno kapsulo iz posode za kapsule, jo vstavite, pritisnete gumb in se udobno namestite, medtem ko vam aparat samodejno skuha in postreže espresso.

Na spletnem mestu Kulina vam ponujamo zbirko aparatov za kavo v strokih priznanih podjetij v različnih barvah in slogih, ki bodo ustrezali vašemu okusu.

Kakšna je razlika med instant kavo in kavnimi stroki?

Kavni strok se razlikuje od instantne kave, čeprav je med njima več podobnosti, zaradi katerih lahko hitro sklepate.

Instantno kavo lahko pripravite, ko kavna zrna zmeljete v prah. Vendar pa morate kavne stroke tudi po pripravi praškaste oblike še vedno pakirati kot en odmerek. Pri instantni kavi je vse, kar morate storiti, da zmleta kavna zrna združite z vročo vodo in pripravite kavo. Za kavo v strokih lahko dodate vročo vodo iz kotlička ali aparata za kavo.

Kako lahko pravilno skrbim za svoj aparat za kavo v kapsulah?

Eden od aparatov za kavo, ki ga je najlažje vzdrževati, je aparat za kavo v kapsulah, zato je odlična izbira za zaseden življenjski slog. Čeprav jih ni težko vzdrževati, boste z nekaj ključnimi postopki vzdrževanja dosegli najboljše rezultate:

Eden najpomembnejših in najučinkovitejših načinov vzdrževanja kavni aparati na kapsule je odstranjevanje vodnega kamna. V vseh aparatih za kavo se podobno kot v čajniku nabira plast kalcija ali vodnega kamna, kar lahko poslabša kakovost vaše kave.

  • Vsak dan preverite pladenj za kapljice na stroju in izpraznite morebitno tekočino, da zmanjšate možnost razlitja.
  • Za temeljito čiščenje notranjosti aparata dobite tudi kapsule za čiščenje kave, napolnjene z detergentom, ki so posebej oblikovane za čiščenje kave.

Če ste ljubitelj kave, si lahko ogledate tudi druge izdelke, ki so na voljo na spletni strani Kulina, kot so posode za shranjevanje kave, mlinčki za kavo in kavni aparati