Zone

Zone Denmark je danska blagovna znamka, ki ustvarja lepe, funkcionalne in visokokakovostne izdelke za dom s poudarkom na minimalističnem dizajnu in pozornosti do vsakega detajla. Ne glede na to, ali iščete kopalniške pripomočke, pripomočke za domači bar, lepo steklovino ali izdelek za življenjski slog, vam Zone Denmark zagotavlja nekaj, kar vas bo zagotovo navdušilo.
101 items total
Držalo za toaletni papir RIM, 15 cm, črna, aluminij, Zone Denmark
41,05 €
ZO14637
Set za pomivanje posode, 4 kosi, bež, Zone Denmark
48,23 €
ZO15240
Ščetka za posodo CIRCULAR, 24 cm, črna, plastika, Zone Denmark ZO26731
Brisalec za prho RIM, 30 cm, črne, kovinske, Zone Denmark
59,46 € –8 %
54,40 €
ZO14895
Up
More products

Zone Denmark - minimalistično, čisto in funkcionalno oblikovanje iz Danske

Zone Denmark je blagovna znamka, ki je sinonim za minimalistično, čisto in funkcionalno oblikovanje. Blagovna znamka ima bogato zgodovino, ki sega v leto 1997, ko je bila ustanovljena na Danskem. Filozofija podjetja Zone Denmark je oblikovati izdelke, ki so hkrati lepi in funkcionalni, s poudarkom na kakovosti in izdelavi.

Zone Denmark, oblikovanje, ki izziva konvencije

Zone Denmark interpretira sodobne trende v tesnem dialogu z inovativnimi danskimi oblikovalci. Njen največji navdih so ljubitelji oblikovanja po vsem svetu, ki delijo njeno strast do preprostosti in pozitivnosti. Rezultat je funkcionalna zasnova doma, ki izziva konvencije, spodbuja radovednost in polepša vsakdanje življenje. Izraz je iskren in minimalističen, materiali so privlačni, izdelki pa inovativni. Zato Zone Denmark redno prejema mednarodne nagrade za oblikovanje in je blagovna znamka

Zone Denmark - funkcionalni izdelki za kopalnico in dom

Eden od najznamenitejših izdelkov podjetja Zone Denmark je kolekcija za kopalnico, ki vključuje široko paleto kopalniških pripomočkov, vključno z dozirnik za milo, držala za zobne ščetke in straniščne ščetke. Minimalistična zasnova kolekcije je popolna dopolnitev vsake sodobne kopalnice, saj čiste linije in gladke oblike ustvarjajo občutek miru in spokojnosti.

Vendar pa ponudba izdelkov Zone Denmark daleč presega zbirko kopalniških izdelkov. Ponujajo široko paleto barskih dodatkov, steklenih posod in izdelkov za dom, ki jih druži zavezanost kakovosti, funkcionalnosti in oblikovanju. Estetski slog znamke je eleganten, minimalističen in sodoben, s poudarkom na čistih linijah, umirjenih naravnih barvah ter preprostih organskih oblikah.

Nagrajeni izdelki za ljubitelje funkcionalnega oblikovanja

Blagovna znamka je prejela številne nagrade za oblikovanje, med drugim German Design Award, if Design Award, Red Dot Design Award. Najbolj nagrajeni izdelki in kolekcije so izdelki iz serij Peili in Ume (z dozirnikom s senzorjem), kolekcija Singles, serija INU in krožni zabojniki.

Te nagrade potrjujejo zavezanost podjetja Zone Denmark k oblikovalski odličnosti in inovativnosti. Izdelki te blagovne znamke so prepoznavni po edinstveni in funkcionalni zasnovi, visokokakovostnih materialih in pozornosti do podrobnosti.

Zone Denmark je blagovna znamka, ki ustvarja lepe, funkcionalne in visokokakovostne izdelke za dom. Poudarek je na minimalističnem oblikovanju, kakovostnih materialih in pozornosti do podrobnosti. Ne glede na to, ali iščete kopalniški pripomoček, pripomoček za kuhinjo ali domači bar ali lep set kozarcev, vam Zone Denmark ponuja nekaj, kar vas bo zagotovo zadovoljilo.