Potovalne hladilne torbe

6 items total
Hladilni zaboj KX25, 25 l, pesek, Petromax
228 € –11 %
202 €
PET790380
Hladilni zaboj KX50, 50 l, olivna, Petromax
321 € –8 %
295 €
PET790373
Hladilni zaboj KX50, 50 l, pesek, Petromax
330 € –12 %
288 €
PET790397
Košarica za hladilni zaboj KX50, Petromax
22 € –9 %
20 €
PET790281
Vložek za hladilni zaboj KX25, 25 l, olivna, Petromax
213 €
PET790366

Potovalni hladilniki - odličen spremljevalec na počitnicah

Potovalni hladilniki - vaši najboljši prijatelji v vročih poletnih dneh

Potovalni hladilnik bo na potovanju ohranil idealno temperaturo hrane in pijače. Ne glede na to, ali želite cenovno ugoden model za hlajenje kosila ali dovolj velik hladilnik za začetek zabave, imamo izdelek za vas.

Zakaj kupiti potovalni hladilnik?

Glavna prednost nakupa potovalnega hladilnika je ta, da lahko hrana ostane hladna in varna za uživanje na poti, vendar obstajajo tudi drugi čudoviti razlogi za nakup hladilnika:

  • Ne bo vam treba nositi številnih vrečk s hrano in pijačo - vse, kar potrebujete, boste spakirali v eno trdno posodo.
  • Ledene kocke lahko izdelate sami z modelčki za led in jih vzamete s seboj, tako da vam jih ne bo treba nikoli več kupovati.
  • Z velikim potovalnim hladilnikom boste prihranili denar in jedli bolj zdravo, saj boste lahko s seboj na plažo ali jezero vzeli veliko domače hrane. To je zelo koristno, če imate vi ali vaši otroci kakršne koli prehranske omejitve ali alergije na hrano ali če spremljate svoje kalorije.
  • Če imate potovalni hladilnik, se vaša hrana (solate, sendviči itd.) ob prihodu na destinacijo ne uniči
  • Potovalni hladilnik lahko uporabite tudi za hlajenje zdravil, da se inzulin ali druga zdravila, občutljiva na temperaturo, na poti ne pokvarijo.

Kako izbrati najboljši potovalni hladilnik?

  • Zmogljivost

Za opis zmogljivosti hladilnika se pogosto uporablja število pločevink ali steklenic pijače in dodatnega ledu, ki je potreben za njihovo hlajenje. Če v avtomobilu nimate malo prostora, je notranja prostornina v mnogih pogledih bistveno pomembnejša od zunanjih dimenzij.

  • Materiali in vzdržljivost

Potovalni hladilniki, izdelani iz plastike, ščitijo hrano v notranjosti pred zmečkanjem ter so lahki, odporni proti raztrganju, vodoodporni, lahko pralni in neprepustni.

Na spletni strani Kulina so na voljo potovalni hladilniki različnih velikosti, barv in zmogljivosti, ki ustrezajo vašim potrebam za naslednje počitnice Polarbox in Petromax.

Elegantni potovalni hladilniki Polarbox imajo ne le zelo privlačno retro obliko, ki je na voljo v številnih pastelnih barvah, temveč lahko tudi plavajo na vodi, kar je odlično, če počitnice preživljate na bazenu. Predstavljajte si sonce, bazen in vas, ki ležite na ležišču ob bazenu... Iz elegantnega potovalnega hladilnika vzamete hladno lubenico in pijačo. Ja, vsekakor se splača!

Oglejte si tudi našo ponudbo posod za malico, steklenic za vodo in kalupov za ledene kocke za še hladnejše doživetje na prostem.