Courrèges

Blagovna znamka Courreges združuje modo in dišave, njene dišeče sveče pa so razkošen in okolju prijazen način, kako izpopolniti svoj kotiček s privlačnimi dišavami. Ne odlašajte, povabite te dišave v svoj dom.
6 items total
Dišeča sveča C, 190 g, Courreges
Outlet
65 € –25 %
Dišeča sveča C, 190 g, Courreges
Na zalogi na spletu (6 pcs)
48,75 €
CURR12C190
Dišeča sveča L'EAU DE LIESSE, 190 g, Courreges
Outlet
65 € –15 %
55,25 €
CURR16C190
Dišeča sveča L'EMPREINTE, 190 g, Courreges
65 €
CURR13C190
Dišeča sveča LA FILLE DE L'AIR, 190 g, Courreges
Outlet
65 € –15 %
55,25 €
CURR10C190
Dišeča sveča SECONDE PEAU, 190 g, Courreges
65 €
CURR14C190
Dišeča sveča SLOGAN, 190 g, Courreges
Dišeča sveča SLOGAN, 190 g, Courreges
Na zalogi na spletu (1 pcs)
65 €
CURR11C190

Courrèges - od mode do dišav

André in Coqueline Courrèges sta leta 1961 ustanovila Courrèges in s poudarkom na gibanju, čistosti, barvi in svetlobi povzročila revolucijo v modni in oblikovalski industriji. Svoj pečat so pustili s strukturiranimi linijami in predanostjo beli barvi, ki so jim sledile barvne različice in novi materiali, kot je vinil. Leta 1971 je André Courrèges predstavil ikonično dišavo Empreinte, ki je zaznamovala vstop modne hiše na področje dišav. Leta 2015 je Courrèges predstavil La fille de l'air, zračno dišavo s pomarančnimi cvetovi.

Septembra 2020 je Courrèges imenoval Nicolasa Di Feliceja za umetniškega direktorja, ki je svojo strast do dišav začel vključevati v etos znamke. Di Felice je z vizijo mode kot popolnega, vseobsegajočega vesolja obudil tradicijo kuturierja in proizvajalca ter si prizadeval za oživitev dišavnega vesolja znamke z ustvarjanjem edinstvene, značilne dišavne ponudbe za 60. obletnico znamke, 50 let po lansiranju njene prve dišave.

Courregesove dišeče sveče

Blagovna znamka Courreges niso le parfumi, temveč tudi prefinjene in elegantne dišave za dom, ki bodo spremenile vašo notranjost.

Dišeče sveče Courreges so razkošen in okolju prijazen način, kako napolniti prostor s čudovitimi vonjavami. Te sveče so v lakiranih steklenih kozarcih, izdelanih v Franciji, s pokrovčki iz lakiranega lesa iz Jure. Sveče imajo bombažne kite, ki zagotavljajo od 43 do 47 ur dišečega gorenja. Poleg tega so shranjeni v valjastih škatlah, izdelanih iz papirja s certifikatom FSC, zato so trajnostna izbira.

Courregesove dišave za vaš dom

Osnovni akord dišav je opojni ambroksan (ambrox), značilna sestavina vseh dišavnih kreacij Courrèges Parfums, znana po svojih zasvojljivih lastnostih in vonju, ki spominja na vonj naše kože. Nicolas Di Felice, umetniški vodja znamke, je to značilno noto izbral za srce olfaktornega vesolja, da bi vsem šestim dišavam v kolekciji dal izraz in dolgoživost.

Izberite dišavo za svoj interier med notami, kot so vonj svežega perila, beli mošus, brinjevec, pomarančni cvet, čajni listi, pomarančni cvet, bergamotka in pačuli.

Da bi zagotovili enakomerno gorenje, je priporočljivo, da svečo ob prvi uporabi zažgete, dokler ni celotna površina tekoča. Knot je treba redno obrezovati, da se prepreči kajenje in ohrani njegova sredina.