Posode za milo

21 items total
Podstavek za milo ABBACO, 10 cm, bela barva, nerjaveče jeklo, Zack
33,09 €
ZACK40839
Podstavek za milo ABBACO, 10 cm, mat, iz nerjavečega jekla, Zack
30,89 €
ZACK40101
Podstavek za milo SCALA, 14 cm, polirano, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40097
Podstavek za milo TENNO, 12 cm, mat, iz nerjavečega jekla, Zack
30,89 €
ZACK40321
Posoda za milo FJORD, 11 cm, črna, kamenina, Stelton
22,70 €
SN112
Podstavek za milo BIRILLO, bela
Podstavek za milo BIRILLO, bela
Na zalogi na spletu (3 pcs)
29 €
ALPL04W
Podstavek za milo MINDSET, mineralno bela, Brabantia
20 €
BRAB303340
Podstavek za milo NEXIO, polirano nerjaveče jeklo, Blomus
37,23 €
BM68621
Podstavek za milo RENEW, nežno bež, Brabantia
12 €
BRAB223389
Podstavek za milo SONO, 19 cm, temno siva, Blomus
24,43 €
BM69043
Podstavek za milo SONO, bela, Blomus
Podstavek za milo SONO, bela, Blomus
Na zalogi na spletu (1 pcs)
24,43 €
BM66277
Podstavek za milo SONO, svetlo siva, Blomus
22,39 €
BM66288
Podstavek za milo SONO, temno siva, Blomus
22,39 €
BM66286
Podstavek za odlaganje SONO, 19 cm, svetlo siva, Blomus
24,43 €
BM69068
Podstavek za milo NEXIO, mat nerjaveče jeklo, Blomus
33,61 €
BM68616
Podstavek za milo SONO, svetlo siva, Blomus
22,39 €
BM66289
Podstavek za odlaganje Modo, 20 cm, črna, Blomus
35,65 €
BM69207

Mila - tradicionalni način shranjevanja koščkov mila

posoda za milo je majhna posoda ali vsebnik, običajno izdelan iz plastike, keramike, stekla ali kovine, ki se uporablja za shranjevanje koščka mila. Milo je postavljeno na vrh posode, posoda pa je običajno v bližini umivalnika ali kadi. Posode za milo so preproste, poceni in enostavne za uporabo, vendar se lahko sčasoma umažejo in jih je treba očistiti, da se prepreči razvoj bakterij.

Razlike med posoda za milo in dozirnikom za milo

Po drugi strani pa je razpršilnik za milo naprava, ki razpršuje tekoče milo ali peno. Dozirnik za milo so običajno izdelani iz plastike ali kovine in imajo lahko gumb ali senzorski mehanizem za sproščanje mila brez dotika. Dozirnik za milo so priljubljeni v javnih sanitarijah in drugih poslovnih prostorih, saj lahko pomagajo zmanjšati širjenje mikrobov in olajšajo umivanje rok. Dozirnik za milo lahko po potrebi napolnite z milom in jih je enostavno vzdrževati.

Če povzamemo, imajo tako posode za milo kot dozirnik za milo ilo enak osnovni namen - hranjenje mila, vendar se razlikujejo po zasnovi, mehanizmu in funkcionalnosti. Posode za milo so najprimernejše za shranjevanje mila, medtem ko so dozirnik za milo primerni za doziranje tekočega mila ali pene.

Na spletnem mestu Kulina lahko najdete visokokakovostne posode za milo priznanih proizvajalcev, kot so Blomus, Brabantia, in Eva Solo. Kupite lahko tudi dodatne kopalniške potrebščine, kot so držala za zobne ščetke, držala za toaletni papir in dozirnik za milo na naši spletni strani.

Katere vrste posodic za milo so na voljo na spletni strani Kulina?

V naši spletni trgovini je na voljo več vrst posodic za milo, med drugim:

  • Mizice za milo na pultu: Na voljo so iz različnih materialov, vključno s keramiko, steklom in kovino, in so izdelane za namestitev na kopalniški pult ali omarico.
  • Stenske posode za milo: Stenske posode za milo so odlična izbira, če nimate veliko prostora na pultu, saj so izdelane tako, da jih pritrdite na steno.
  • Odcejalne posode za milo: Te posode imajo na dnu reže ali luknje, ki omogočajo odtekanje vode z mila in ga tako ohranjajo suhega.
  • Posode za milo brez odtoka: V teh robustnih posodicah ni odtočnih odprtin ali lukenj. Čeprav morda niso učinkoviti pri ohranjanju suhega mila, so lahko dobra izbira, če vam je všeč bolj običajen videz.

Kakšne so prednosti uporabe posoda za milo?

Nekaj prednosti uporabe posoda za milo je opisanih v nadaljevanju:

  • Ohranja suhost mila: V posoda za milo se milo med uporabo posuši na zraku, kar podaljša rok trajanja mila in preprečuje nastanek kašastega mila.
  • Odpravlja milni madež: milo lahko na površinah pusti milni madež, če se zadržuje v vlažnem in vlažnem okolju. posoda za milo se temu izognete, saj milo ne pade na površino in se lahko posuši.
  • Higiensko: posoda za milo pomaga ohranjati čistočo, saj preprečuje nastanek bakterij in mikrobov na milu. Na milu, ki je ostalo v vlažnem okolju, se lahko razvijejo mikrobi. Čisto in higienično shranjevanje mila je lažje, če uporabite posoda za milo.
  • Lep videz: Mizice za milo so na voljo v različnih oblikah in slogih, zato lahko izberete takšno, ki se ujema z dekorjem vaše kopalnice in daje prostoru eleganten pridih.