Rosendahl

Rosendahl - esenca elegance in brezčasnega danskega dizajna. Izdelki vrhunske kakovosti, preproste, jasne linije, znani skandinavski dizajnerji. Filozofija znamke je "narediti vsak dan lepši z izdelki, ki so zasnovani tako za praznovanje velikih posebnih priložnosti v življenju kot za vsakodnevne čarobne trenutke". Ustvarimo jih!
118 items total
Božični okraski ANGEL WITH FLOWERS, 7,5 cm, posrebrena, Rosendahl RSD31318
Božični prt NATALE, 150 x 220 cm, žakardna tkanina, zelen, Rosendahl RSD607490
Božični okraski FLOWER IN LAYERS, 11,5 cm, posrebrena, Rosendahl
34,60 €
RSD31526
Božični prtiček NATALE, set 4 kosov, 45 x 45 cm, zelen, Rosendahl RSD607494
Cvetlični lonček RECYCLED, 15 cm, temno zelena, Rosendahl
16,95 €
RSD20621
Kozarec za pivo PREMIUM, set 2 kosov, 600 ml, prozoren, Rosendahl RSD29605
Metlica za stepanje RÅ, 29 cm, temno rjava, Rosendahl
29,95 € –9 %
27 €
RSD23114
Prenosna namizna svetilka SOFT SPOT, 34 cm, LED, olivno zelena, Rosendahl RSD26312
Termovka GRAND CRU, 500 ml, siva, Rosendahl
34,95 € –19 %
28 €
RSD37103
Vrč za mleko GRAND CRU SOFT, 500 ml, bela, Rosendahl
29,95 € –9 %
27 €
RSD20565
Božični okraski HARP ANGEL, 7 cm, posrebrena, Rosendahl
16,80 €
RSD31571
Božični okraski HARP ANGEL, 7 cm, pozlačeno, Rosendahl
21,95 € –14 %
18,80 €
RSD32571
Božični okraski NORTH STAR, 6,5 cm, pozlačeno, Rosendahl
21,70 €
RSD32568
Božični okraski TOP STAR, 32 cm, posrebrena, Rosendahl
59,95 € –21 %
47 €
RSD31616
Božični pogrinjek NATALE, 43 x 30 cm, rdeča, Rosendahl
6,90 €
RSD607196
Up
More products

Rosendahl - ena od ikon danskega oblikovanja

Rosendahl, ki ga je leta 1993 ustanovil napredni Erik Rosendahl, je postal ena najbolj znanih danskih oblikovalskih hiš. Rosendahl"filozofija temelji na prepričanju, da mora biti kakovostno oblikovanje dostopno vsakomur. Zaradi te vizije se je osredotočil na oblikovanje izdelkov, ki izboljšujejo vsakdanje življenje ljudi.

Pristop podjetja Rosendahl je bil že od samega začetka komercialen in je ustvaril ponosno tradicijo danskega oblikovanja, znanega po svoji preprostosti in funkcionalnosti. Namen teh modelov je polepšati in poenostaviti vsakodnevne opravke, hkrati pa so dovolj trpežni, da zdržijo pogosto uporabo.

Rosendahlnjene vrednote, slog in ponudbo izdelkov

Blagovna znamka ceni trajnost in odgovornost ter si prizadeva za uporabo krožnih materialov in materialov, ki jih je mogoče reciklirati, v svojih izdelkih. Rosendahl'S svojimi modeli usklajujejo estetiko in funkcionalnost ter so ustvarjeni tako, da so odporni na vsakodnevno uporabo. Blagovna znamka verjame, da mora biti dober dizajn neodvisen od časa ali trenda in da se mora ohraniti iz leta v leto. Rosendahl sodeluje z različnimi oblikovalci, da bi ustvaril visokokakovostne modele, ki bodo všeč večini ljudi, ter vedno ostaja zvest svojim vrednotam in filozofiji.

Zaradi izvrstnih podrobnosti in praktičnih funkcij modelov Rosendahl so postali priljubljena izbira za stranke, ki cenijo brezčasno eleganco in kakovost. V preteklih letih je Rosendahl sodeloval z vodilnimi oblikovalci pri ustvarjanju široke palete izdelkov, vključno s kuhinjsko in jedilno posodo ter dodatki za dom in vrt. Danes je spletna stran Rosendahl znana po preprostih in funkcionalnih modelih, ki združujejo lepoto in praktičnost, zato je priljubljena izbira med oblikovno ozaveščenimi potrošniki po vsem svetu.

Rosendahlikone in uspešnice

V središču uspeha Rosendahl so nadarjeni in izkušeni oblikovalci, ki so oživili številne klasične izdelke Rosendahl.

Zbirka kozarcev in jedilnega pribora Grand Cru Erika Baggerja za Rosendahl je osupljiv primer vrhunskega danskega oblikovanja. Kolekcijo odlikujejo čiste linije in minimalistična estetika, ki je hkrati elegantna in funkcionalna. Prvotno zbirko je sestavljala vrsta steklenih izdelkov, kot so kozarci za pijačo, kozarci za vino, kozarci za vodo, sklede, servirne posode, krožniki ter karafe za vodo in vino, ki so bili izdelani iz visokokakovostnih materialov - vrhunskega stekla in trajnega porcelana, ki ga je mogoče pomivati v pomivalnem stroju in mikrovalovni pečici.

Kolekcijo Grand Cru odlikujeta vsestranskost in oblikovanje z značilnimi žlebovi. Zaradi preproste in brezčasne zasnove je primeren tako za vsakdanje kot za formalne priložnosti. Ne glede na to, ali prirejate večerjo ali uživate v preprostem obroku doma, kolekcija Grand Cru ponuja lepoto in funkcionalnost. Nič čudnega, da je kolekcija prejela številne nagrade za oblikovanje, med drugim prestižno nagrado Red Dot Design Award, in da je bila preoblikovana tako, da ustreza sodobnim domovom in notranjosti.

Še en najbolje prodajan izdelek je nagrajeni izdelek Rosendahltermo vrčki je dokaz, da si znamka prizadeva ustvarjati izdelke, ki so funkcionalni in lepi. termo vrč je zasnovana tako, da več ur ohranja pijačo vročo ali hladno, zato je idealna za uporabo doma, v pisarni ali na poti. Ta termo vrč odlikujeta elegantna, minimalistična zasnova in široka paleta elegantnih barv, v katerih je na voljo. Jug je za svoje inovativno oblikovanje in funkcionalnost prejel številne nagrade za oblikovanje, med drugim nagrado Red Dot Design Award. Ne glede na to, ali imate raje klasične črne ali bele termoske ali pa želite kuhinji ali delovnemu prostoru dodati barvno popestritev, Rosendahl's termo vrč ponuja slog in zmogljivost v enem čudovitem paketu.