10 items total
Šilček CASTOR, Alessi
Šilček CASTOR, Alessi
Na zalogi na spletu (5 pcs)
58 €
ALRT02
Držalo za sponke za papir CHIP, Alessi
Držalo za sponke za papir CHIP, Alessi
Na zalogi na spletu (1 pcs)
55 €
ALRT01
Nosilec sponk za papir BULL & BEAR, set 2 kosov, polirani nikelj, Philippi PHP209009
Spenjač brez sponk PUSH, 5 cm, srebrna, Philippi
29,90 €
PHP136024
Stojalo za selotejp CAP, 10 cm, Philippi
Stojalo za selotejp CAP, 10 cm, Philippi
Na zalogi na spletu (1 pcs)
49,90 €
PHP273051
Luknjač CAP, 10 cm, srebrna, Philippi
Luknjač CAP, 10 cm, srebrna, Philippi
Na zalogi na spletu (2 pcs)
59,90 €
PHP273050
Merilni trak GENTS, 3 m, kremna, Blomus
Sticker
36,21 € –20 %
Merilni trak GENTS, 3 m, kremna, Blomus
Na zalogi na spletu (2 pcs)
28,96 €
BM66232
Merilni trak GENTS, 3 m, temno siva, Blomus
Sticker
36,21 € –20 %
28,96 €
BM66234
Merilni trak GENTS, 3 m, temno siva, Blomus
Sticker
36,21 € –20 %
28,96 €
BM66233
Ravnilo AIRPLANE, 25 cm, srebrna, Philippi
28,90 €
PHP105023

Pisarniška oprema - povečanje produktivnosti pisarne z oblikovanjem

Pisarniški pripomočki so nepogrešljiv del vsakega delovnega prostora, tudi domače pisarne. Ta orodja, od luknjačev do sponk za papir, so bistvena za vsakodnevna opravila ter lahko izboljšajo učinkovitost, produktivnost in organizacijo. Vendar ne samo. Dizajnerski pisarniški pripomočki so tudi odlično darilo za sodelavce, poslovne partnerje, brata ali očeta.

Izbira najboljših orodij, ki bodo zadovoljila vse vaše potrebe, ni preprosta, vendar je vredna razmisleka. Izberite dodatke, ki se ujemajo s slogom vaše pisarne - ne glede na to, ali gre za pisarno doma ali v podjetju - in preverite, kako zelo lahko uživate v času, ki ga preživite na delovnem mestu, vendar obkroženi s čudovitimi predmeti

Katere vrste pisarniškega materiala so na voljo na spletni strani Kulina?

Na spletni strani Kulina je na voljo široka ponudba pisarniškega materiala, ki je zasnovan tako, da izpolnjuje zahteve vsakega delovnega mesta.

  • Brusila za svinčnike: Z ostružki za svinčnike se svinčniki nabrusijo do natančne konice, da se lahko uporabljajo za pisanje, skiciranje ali barvanje. Svinčnik brez ostružka je neuporaben.
  • Dozatorji za trakove: Dozatorji trakov se uporabljajo za urejeno in uporabniku prijazno doziranje lepilnega traku ali traku Scotch. To omogoča dobro manipulacijo s trakom brez uporabe škarij.
  • Staplerji: To so orodja, ki se uporabljajo za spenjanje papirjev. Obstaja veliko različnih oblik in velikosti sešivalnikov, nekateri pa lahko naenkrat pritrdijo do 100 strani.
  • Pravilniki: Pravilniki se uporabljajo za risanje ravnih linij in merjenje. Na voljo so v različnih dolžinah in iz različnih materialov.
  • Papirnate sponke: Papirne sponke so majhni upognjeni koščki plastike ali žice, ki se uporabljajo za kratkotrajno spenjanje papirja. Na voljo so v različnih oblikah, velikostih in barvah.
  • Luknjači za luknje: Luknjači so orodja, ki se uporabljajo za luknjanje papirjev za vezavo ali shranjevanje. Na voljo so v različnih oblikah in velikostih, nekateri pa lahko hkrati luknjajo več lukenj.

Številne blagovne znamke, ki so na voljo na spletni strani Kulina, ponujajo sodobne, oblikovalske in včasih tudi smešne pisarniške potrebščine. Preverite, ali so modeli, ki jih Alessi (in njegovo legendarno šilček Castor ali držala za sponke za papir), minimalistične izdelke podjetja Blomus in pisarniške dodatke podjetja Philippiki so odlična darila za vse deloholike, pa tudi za arhitekte ali IT-delavce.