Seti kuhinjskih pripomočkov

26 items total
Kuhinjski pripomočki, set 3 kosov, les, Brabantia
26,49 €
BRAB260681
Kuhinjski set pripomočkov DUO, 5 kosov, Joseph Joseph
55,50 € –8 %
51 €
JS80040
Pribor za peko v setu, 4 kosi, zelen, Brabantia
41,49 €
BRAB123207
Set kuhinjskih pripomočkov DUO, 3 kosi, Joseph Joseph
22 €
JS80026
Set kuhinjskih pripomočkov DUO, 3 kosi, Joseph Joseph
27,73 € –6 %
25,90 €
JS80039
Set kuhinjskih pripomočkov ELEVATE, 6 kosov, večbarvni, Joseph Joseph JS10119
Set kuhinjskih pripomočkov PROFI PLUS, 7 kosov, s stojalom, WMF
119,99 € –13 %
104,20 €
WM1876709990
Set kuhinjskih pripomočkov PROFI PLUS, WMF
130,30 €
WM1871529990
Stojalo za kuhinjske pripomočke DOORSTONE, samolepilno, Joseph Joseph JS10178
Kuhinjski pripomočki CONVIVIO, set 4 kosov, nerjaveče jeklo, Alessi
New
ALDC07S4
Kuhinjski pripomočki ELEVATE 10544, set 6 kosov, plastika, Joseph Joseph
New
JS10544
Up
More products

Komplet kuhinjskih pripomočkov - vaše potrebno kuhinjsko orodje v enem kompletu

Kateri kuhinjski pripomočki so običajno vključeni v komplet?

Kuhinjski pripomočki v kompletu se lahko razlikujejo glede na proizvajalca in obliko kompleta, ki ga kupite. Običajno osnovni komplet kuhinjskih pripomočkov vključuje kuhinjska orodja, kot so žlica za mešanje, žlica z režami, zajemalka za juho, obračalka ali lopatka.

Na spletni strani Kulina imamo veliko zbirko kompletov kuhinjskih pripomočkov priznanih proizvajalcev, kot so Joseph Joseph, WMF, in Brabantia.

Kako shraniti komplet kuhinjskih pripomočkov?

Čeprav obstaja več načinov shranjevanja kuhinjskih pripomočkov, je idealen način shranjevanja odvisen od razpoložljivega prostora in vaših osebnih potreb. Splošno pravilo pravi, da naj bodo osnovni pripomočki na desni strani štedilnika (če ste desničar). Tukaj je nekaj tipičnih strategij za urejanje kuhinjskih pripomočkov:

Organizator za kuhinjske pripomočke: To je običajna možnost za shranjevanje kuhinjskih pripomočkov na enem mestu. Izbirate lahko med keramičnimi, lončenimi, plastičnimi ali lesenimi organizatorji (nekateri se vrtijo) v zanimivih barvah in vzorcih. Oglejte si organizatorje za posodo, ki jih imamo za vas na spletni strani Kulina, in druge praktične rešitve, ki jih imamo za vas v kategoriji organizatorjev za kuhinjo.

Držalo za kuhinjske pripomočke: Nekateri kompleti kuhinjskih pripomočkov so opremljeni z vrtljivim držalom s kavlji za vse pripomočke, ki so vključeni v komplet. Ta metoda je praktična, saj ohranja vašo delovno površino urejeno in omogoča enostaven dostop do kuhinjskih pripomočkov.

Obešeno stojalo: Če imate na kuhinjskem pultu malo prostora, lahko uporabite obešalni stojalo s kavlji. Viseči regali so na voljo v najrazličnejših slogih in so lahko izdelani iz kovine ali lesa, odvisno od sloga vaše kuhinje.

Organizator predalov: Alternativni pristop je shranjevanje pribora v organizatorju predalov. Organizatorji predalov so na voljo v različnih oblikah in velikostih ter so izdelani za shranjevanje različnih vrst pripomočkov. Ta metoda omogoča, da so pripomočki skriti, in je odlična, če nimate veliko prostora na pultu. Da bi bili kuhinjski pripomočki med kuhanjem lažje dostopni, jih lahko združite po vrstah (na primer žlice, lopatice in klešče).

Kuhinjski pripomočki so osnovna kuhinjska oprema in če želite vedeti, v katere druge kuhinjske pripomočke je vredno investirati, si oglejte naš nakupovalni vodič za 10 osnovnih pripomočkov, ki jih potrebuje vsaka kuhinja.