Stojala za brisače

11 items total
Stojalo za brisače LINEA, 80 cm, dvojna, črna, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40593
Stojalo za brisače LINEA, 80 cm, dvojni, mat, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40377
Stojalo za brisače SCALA, 80 x 40 cm, dvojna, visok sijaj, nerjaveče jeklo, Zack ZACK40100
Stojalo za brisače SCALA, 80 x 60 cm, dvojni, mat, iz nerjavečega jekla, Zack ZACK40087
Lestev za brisače FERA, 165 cm, črna, Blomus
135 €
BM69078
Lestev za brisače MODO, 170 cm, črna, Blomus
169 €
BM66262
Stojalo za brisače MENOTO, 75 cm, polirano nerjaveče jeklo, Blomus BM68695
Lestev za brisače MODO, 170 cm, bela, Blomus
169 €
BM66272
Stojalo za brisače MENOTO, 50 cm, Blomus
Stojalo za brisače MENOTO, 50 cm, Blomus
Na zalogi na spletu (6 pcs)
209 €
BM69150
Stojalo za brisače Menoto, 50 cm, mat nerjaveče jeklo, Blomus
179 €
BM68624
Stojalo za brisače MENOTO, 50 cm, polirano nerjaveče jeklo, Blomus BM68664

Stojala za brisače - eleganten in praktičen dodatek k vaši kopalnici

Kaj so stojala za brisače?

Stojala za brisače so vodoravne palice, ki se uporabljajo za shranjevanje brisač v kopalnici. Zasnovane so tako, da so brisače urejene in dosegljive, na voljo pa so v različnih velikostih in slogih.

Katere vrste stojal za brisače so na voljo na spletni strani Kulina?

Stojala za brisače so na voljo v različnih slogih, vključno z:

  • Samostojna stojala za brisače: Prostostoječih stojal za brisače ni treba namestiti ali pritrditi, zato jih lahko preprosto postavite kamor koli v kopalnici. Idealne so za večje kopalnice z veliko prostora.
  • Stojala za brisače v obliki lestve: V obliki lestve so oblikovani kot lestev in imajo številne palice ali stopnice za obešanje brisač. Na voljo so v različnih dolžinah in jih je mogoče nasloniti na steno.

Enostavno lahko izberete takšno, ki se ujema z zasnovo vaše kopalnice in vašimi individualnimi zahtevami. Zato si kupite primerno stojalo za brisače in vsak dan uživajte v razkošju toplih, suhih in urejenih brisač.

Kam lahko postavim stojalo za brisače?

Stojala za brisače lahko v kopalnici postavite na različne položaje, odvisno od vašega okusa in razporeditve kopalnice. Ob prho ali kad lahko postavite stojalo za brisače, da boste po kopanju ali prhanju lažje vzeli brisačo. Prav tako ga lahko lepo postavite ob umivalnik, da si po umivanju osušite roke.

Pri določanju, kam postaviti stojalo za brisače, upoštevajte velikost in slog kopalnice ter svoje želje in potrebe. Vendar pa gre za to, da so brisače razvrščene in lahko dostopne, hkrati pa so tudi eleganten dodatek k dekoraciji vaše kopalnice.

Zakaj uporabiti stojalo za brisače iz nerjavečega jekla?

Nerjaveče jeklo je priljubljen material za stojala za brisače zaradi svoje vzdržljivosti, preprostega vzdrževanja in privlačnega videza. Odporen je na korozijo, rjo in madeže, zato je odlična izbira za kopalniške pripomočke, ki so izpostavljeni vlagi in vodi.

Ima tudi eleganten in sodoben videz, ki se lahko ujema z različnimi slogi opremljanja kopalnic, od sodobnega do minimalističnega. Stojala za brisače iz nerjavnega jekla so tudi trajna, saj imajo daljšo življenjsko dobo kot drugi materiali. Sčasoma so manj nagnjeni k lomljenju, razpokam ali zlomom in lahko služijo več let. Blomus svojim strankam ponuja lepo paleto stojal za brisače iz nerjavečega jekla, ki bodo ustrezala vaši sodobni notranjosti.

Za druge vrhunske izdelke za obešanje brisač si lahko ogledate našo zbirko nosilcev za brisače in kavljev za brisače. Oglejte si tudi našo ponudbo kozmetičnih pripomočkov.