Kopalniške tehtnice

6 items total
Digitalna osebna tehtnica, bela, Brabantia
36,49 €
BRAB483127
Digitalna osebna tehtnica, bela, Brabantia
33,49 €
BRAB280146
Digitalna osebna tehtnica, temno siva, Brabantia
33,49 €
BRAB280122
Digitalna tehtnica telesne teže RENEW, nežno bež, Brabantia
33,49 €
BRAB223440
Digitalna tehtnica telesne teže, črna, Brabantia
77 € –15 %
65 €
BRAB481949
Digitalna tehtnica telesne teže, RENEW, nežno bež, brez baterij, Brabantia BRAB223525

Kopalniška tehtnica - pomemben korak na poti do dobre kondicije

Kaj je kopalniška tehtnica?

Kopalniška tehtnica je orodje, ki se uporablja za določanje telesne teže. Kopalniške tehtnice in tehtnice za ugotavljanje telesne sestave se pogosto uporabljajo v domovih, telovadnicah ter drugih fitnes in zdravstvenih ustanovah, da bi ljudem pomagale spremljati njihovo težo in njeno spreminjanje skozi čas.

Katere funkcije ponujajo sodobne kopalniške tehtnice?

Sodobne kopalniške tehtnice imajo poleg merjenja telesne teže tudi številne druge funkcije. Nekatere najpogostejše funkcije, ki jih ponujajo sodobne kopalniške tehtnice, vključujejo:

  • Odstotek telesne maščobe: Veliko kopalniških tehtnic lahko meri odstotek telesne maščobe, ki je natančnejši kazalnik splošnega zdravja kot samo telesna teža.

  • Mišična masa: Nekatere kopalniške tehtnice lahko merijo tudi mišično maso, kar je pomembno za tiste, ki telovadijo ali si prizadevajo pridobiti mišice.

  • Odstotek vode v telesu: Z merjenjem odstotka vode v telesu lahko spremljate stopnjo hidracije in se prepričate, da pijete dovolj vode.

  • Gostota kosti: Nekatere tehtnice lahko merijo tudi gostoto kosti, kar je pomembno za tiste, ki jim grozi osteoporoza.

  • INDEKS TELESNE MASE: Indeks telesne mase (ITM), ki je merilo telesne maščobe na podlagi višine in teže, lahko izračunajo številne tehtnice v kopalnici.

  • Več uporabnikov: Nekatere kopalniške tehtnice lahko shranijo podatke za več uporabnikov, kar družinam olajša spremljanje njihovega individualnega napredka.

  • Integracija aplikacij: Veliko sodobnih kopalniških tehtnic se lahko sinhronizira z aplikacijami na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, kar vam omogoča, da spremljate svoj napredek skozi čas in dobite prilagojena priporočila za prehrano in vadbo.

Na splošno sodobne kopalniške tehtnice ponujajo številne funkcije, ki vam lahko pomagajo natančneje in učinkoviteje spremljati vaše zdravstvene in fitnes cilje.

Kako skrbeti za kopalniško tehtnico in jo vzdrževati?

Kopalniška tehtnica bo delovala dlje in zagotavljala natančne podatke, če bo pravilno vzdrževana. Tukaj je nekaj priporočil za shranjevanje in nego kopalniške tehtnice:

  • Tehtnico vzdržujte čisto: Za odstranjevanje prahu in umazanije tehtnico redno obrišite z vlažno brisačo ali jo razkužite. Ne uporabljajte agresivnih čistil ali kemikalij, ki bi lahko opraskale površino lestvice.
  • Preverite baterije: Ker kopalniške tehtnice na spletni strani Kulina delujejo na baterije, morate redno preverjati raven napolnjenosti baterij in jih po potrebi zamenjati.
  • Ustrezno uporabite lestvico: Vedno uporabljajte tehtnico na ravni in vodoravni površini.

Če želite zmanjšati telesno težo ali izboljšati svojo postavo, ne pozabite piti dovolj vode in nezdrave prigrizke nadomestiti z zdravimi smoothiji. Pri tem vam bodo pomagale naše steklenice za vodo in mešalniki smoothiejev.