Ročni mešalniki

5 items total
Palični mešalnik KULT X, WMF
Sticker
Palični mešalnik KULT X, WMF
Na zalogi na spletu (6 pcs)
75 €
WM416560011
Ročni mešalnik AKU HM 3843, brezžično, srebrna, Severin
Sticker
83,29 €
SEVEHM3843
Ročni mešalniki 5KHM9212ECU, srebrn, KitchenAid
Sticker
169 €
KA5KHM9212ECU
Ročni mešalniki, kraljevsko rdeče barve, KitchenAid
Sticker
171 €
KA5KHM9212EER

Ročni mešalnik - pomočnik v kuhinji

Kaj je ročni mešalnik?

Ročni mešalnik je prenosna električna naprava z dvema snemljivima kovinskima metlama in nastavljivimi hitrostmi. Nekatere različice so opremljene z dodatnimi nastavki, kot je metlica za stepanje. S to napravo lahko mešate, mešate, stepate in stepate različna živila.

Za razliko od ročnih mešalnikov ročni mešalniki učinkovito vnašajo zrak v testo, da nastanejo puhaste palačinke in stepena smetana, ki jo postrežete na vrhu. Seveda so veliko hitrejši od tradicionalne, ročne metode s kuhinjsko skledo in žlico ali lopatico za mešanje.

Kaj je treba upoštevati pri izbiri ročnega mešalnika?

Osnova

Podstavek se nanaša na stran ročnega mešalnika, ki jo odložite na pult, ko ga ne uporabljate. Če je podstavek premajhen ali nestabilen, se bo ročni mešalnik nenehno prevračal, zato poskrbite, da bo ročni mešalnik pravilno stal na kuhinjskem pultu.

Hitrosti

Najboljši ročni mešalniki imajo širok razpon spremenljivih hitrosti, ki vam omogočajo boljši nadzor nad združevanjem sestavin. Poiščite tudi gumb za turbo. Ta funkcija v posodo pošlje kratek izbruh moči, da se odstranijo ostanki in zagotovi, da je vse dobro premešano.

Utež

Ročni mešalnik boste morali ves čas držati in nadzorovati, zato morate razmisliti, kakšno težo lahko vaša roka udobno dvigne. Če je ročni mešalnik pretežak, ga boste težko upravljali.

Priloge

Ročni mešalniki so običajno opremljeni z dvema metlicama, nekateri modeli pa imajo tudi kavlje za gnetenje testa in žično metlico za stepanje in zračenje smetane, meringe in jajc ter mešanje lahkih omak in masla v ponvah. Pred pranjem vedno preverite, ali so nastavki primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

Kako skrbim za ročni mešalnik?

Z vlažno gobo ali brisačo preprosto očistite zunanjost mešalnika in nežno sperite vse prilepljene ostanke. Ne dovolite, da bi bila gobica premočena; če bi voda prišla v motor, bi se lahko ročni mešalnik pokvaril. Mešalnika nikoli ne potopite v vodo, saj lahko to trajno poškoduje motor.

Naš cilj na spletni strani Kulina je, da strankam ponudimo široko paleto vrhunskih kuhinjskih aparatov, zato ponujamo širok izbor vrhunskih ročnih mešalnikov priznanih proizvajalcev, kot je ETA, WMF, in KitchenAid.