Aparati za palačinke

2 items total
Aparat za palačinke CM 2199, Severin
83,99 € –29 %
Aparat za palačinke CM 2199, Severin
Na zalogi na spletu (9 pcs)
59,60 €
SEVECM2199
Model za palačinke LONO, 33 cm, WMF
Model za palačinke LONO, 33 cm, WMF
Na zalogi na spletu (28 pcs)
106 €
WM0415120011

Aparat za pripravo palačink - popoln pripomoček za pripravo slastnih tankih palačink in palačink

Kaj je električni aparat za krepe?

Električni krepator je kuhinjsko orodje za hitro in enostavno pripravo tankih, okroglih in okusnih palačink. Sestavljena je iz ravne, okrogle kuhalne površine, ki se segreva z električnim grelnim elementom in je pogosto prevlečena z nelepljivim materialom.

Nekateri modeli, ki so na voljo na spletni strani Kulina, imajo tudi dodatno opremo, na primer obračalnik krep ali razpršilnik krep.

Ali potrebujete napravo za pripravo palačink?

Če palačinke pripravljate le občasno, lahko uporabite navadno ponev ali posodo za palačinke, če pa ste vi ali vaša družina ljubitelji palačink in jih pripravljate ves čas, bo dobra izbira posoda za palačinke.

Električni krepatorji so priljubljeni tako pri začetnikih kot pri izkušenih kuharjih, saj so preprosti za uporabo, učinkoviti in zagotavljajo odlične rezultate. Naši električni krepilniki so skrbno izbrani pri priznanih proizvajalcih, kot so WMF in Severin.

Kako uporabljam električni aparat za palačinke?

Kako pripraviti palačinke z električnim krepilnikom? To je preprosto!

  • Pripravite testo in segrejte stroj.
  • Na sredino površine za peko vlijte majhno količino testa in ga enakomerno razporedite z raztegovalnikom za palačinke.
  • Nato palačinko kuhajte 30 do 60 sekund, jo obrnite, kuhajte še 30 do 40 sekund, jo odstranite z lopatko in postopek ponovite, dokler ne naredite vseh palačink, ki jih potrebujete.

Pri ravnanju z napravo je treba upoštevati navodila in varnostne ukrepe proizvajalca ter nositi kuhinjske rokavice ali druge rokavice, odporne na vročino.

Kaj lahko pripravite na električnem mešalniku krep?

Električni aparat za palačinke lahko uporabite za pripravo različnih jedi, ne le palačink. To je le nekaj izmed njih:

Palačinke: Z električnim strojem za palačinke lahko pripravite slastne palačinke. Testo za palačinke preprosto vlijte na vročo rešetko in ga obrnite, ko se pojavijo mehurčki.

Tortilje: Z električnim krepilnikom si doma pripravite tortilje. Zmešajte moko, sol, vodo in olje, da dobite testo. Testo je treba na tanko razvaljati in speči na stroju za palačinke, dokler ne porumeni.

Sendviči s sirom na žaru: Za peko sendviča s sirom na žaru položite kruh in sir na žar in pecite, dokler se sir ne stopi, kruh pa hrustljavo zapeče.

Quesadillas: Električni aparat za palačinke je kot nalašč tudi za pripravo hrustljavih quesadillas. V tortiljo dajte želeni nadev, jo prepognite na pol in jo na stroju za palačinke pecite, dokler ne postane hrustljava in zlata.