rokavice za peko

6 items total
Podstavek za posodo FLIP, set 2 kosov, svetlo siv, silikonski, Blomus BM64069
Podstavek za posodo BETA, set 2 kosov, 22 x 22 cm, metina, Rosendahl RSD21426
Podstavek za posodo FLIP, set 2 kosov, bež, silikon, Blomus
37,40 €
BM64068
Podstavek za lonec NEAT, set 2 kosov, modra, bombaž, Nicolas Vahé
17,49 €
NV104030502
Rokavica za pečico NEAT, modra, bombaž, Nicolas Vahé
13,49 €
NV104030504

Rokavice za pečico - z našimi rokavicami za pečico zaščitite svoje roke in kuhajte z zaupanjem

Rokavice za pečico so vrsta zaščitnih rokavic, ki so namenjene nošenju med kuhanjem ali pečenjem. Običajno so izdelani iz toplotno odpornih materialov, kot so silikon, neopren ali trpežna tkanina, ki vzdrži visoke temperature.

Rokavice za pečico se uporabljajo za zaščito rok in prstov pred opeklinami pri rokovanju z vročo posodo za kuhanje, peko ali hrano, ki je bila pravkar vzeta iz pečice, žara ali štedilnika. Običajno imajo nedrseč oprijem ali teksturo, ki preprečuje, da bi predmeti zdrsnili iz uporabnikovih rok.

Med elegantnimi rokavicami za peko v pečici, ki so na voljo na spletni strani Kulina, boste našli tudi držala za lonce v različnih velikostih in iz različnih materialov.

Kaj so držala za lonce in za kaj se uporabljajo?

Držala za lonce so pripomočki za kuhanje, ki ščitijo roke pred opečenimi lonci in ponvami. Običajno so izdelani iz toplotno odpornih materialov, kot sta silikon ali bombaž, in so namenjeni uporabi kot ročaji za vroče posode za serviranje in kuhanje, ne da bi povzročili opekline rok.

Ko vroče lonce, ponve in krožnike vzamete iz pečice ali štedilnika ali jih odnesete na mizo za serviranje, jih držite v rokah z držali za lonce. Uporabljajo se tudi kot zaščita pred poškodbami pultov in drugih površin zaradi vroče kuhinjske posode.

Držala za lonce so na voljo v različnih oblikah in velikostih, od majhnih kvadratnih ali pravokotnih blazinic do večjih rokavic, ki pokrijejo celotno roko in zapestje.

Rokavice za pečico so najprimernejše za ravnanje z vročimi jedmi iz pečice, medtem ko so kuhinjske rokavice primernejše za ravnanje z vročimi lonci in ponvami na štedilniku ali za prenašanje vročih jedi na mizo. Uporabite jih lahko tudi kot stojala za lonce, da zaščitite kuhinjske ali namizne plošče. Da bi preprečili opekline ali poškodbe, je treba uporabljati ustrezno zaščito za opravljeno nalogo.

Zakaj so rokavice za peko v elegantni kuhinji pomembne?

Rokavice za pečico so nujne v vsaki kuhinji, tudi elegantni, saj poleg tega, da vam pomagajo zaščititi roke in zapestja pred vročino, ko jemljete vroče izdelke iz pečice, so pogosto na očeh (na kuhinjskem pultu ali kuhinjskem otoku) in jih pogosto uporabljate za serviranje jedi na mizo, ko okoli sedijo vaši gostje.

To je še posebej pomembno v izvrstni kuhinji, kjer sta predstavitev in pozornost do podrobnosti ključnega pomena, saj želite zagotoviti, da je hrana lepo prikazana, ne da bi se pri tem lahko opekli ali razlili jed.

V elegantni kuhinji je uporaba rokavic za peko v pečici znak določene stopnje profesionalnosti in pozornosti do podrobnosti. Dokazuje, da ste zavezani k zagotavljanju odličnih storitev svojim gostom ali strankam in da pri ravnanju z vročimi jedmi upoštevate zahtevane varnostne postopke.

Na spletni strani Kulina so na voljo tudi drugi kuhinjski tekstili za elegantno opremo, kot so kuhinjski predpasniki ali čajne brisače.